Перейти до змісту

Наші думки стосовно ситуаціїї в Україні

andrey23

Рекомендовані повідомлення

andrey23, Георгієвська стрічка - жовто-чорна, а ось цю оранжево-чорну можна називати як завгодно - наприклад колорадською.

А заодно прокоментуй цю карту і скажи з чого б це нам вважати наприклад бурятів - единокровними слов'янами.

Rus-1015-1113.png?uselang=ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

Росія приєднує свої території!Теперішня Україна була створена Леніном,Сталіном,Хрущовим,ще раз повторюю.Як так піде і далі,Угорщина забере свої землі,Польща забере свій шматок,Румунія ще,і залишиться від України невеликий шматок між центральною частиною і південно- східною.

да мені насрати ким і коли була створена Україна. Ще раз повторюю, а якщо Китай і Японія почне свої ісконні території забирати ? Нафіг та дурна мова ? Саме дибільне слово ЗАБЕРЕ вже вводить в ступор ! Лічно Путлєр комусь щось давав щоб ЗАБИРАТИ ???????????????? Створився міжнародний мир з узаконеними територіями для всіх держав, то нахєр зараз цей тупий пєрєдєл ? Ще хоть би россія була країна як країна, так це ж помесь бидла й гопоти з *вкраплєніями* Лєвшей в різних галузях. А про невеличкий шматочок, що залишится, й не мрій падло, в інших країнах такого бидла як жирік і ко мало, щоб таким скотством займатись

Кого ще не продав за єврейські коломойські гроші?

ну ти ж України задарма зрікся, думаєш це дає тобі право когось попрікати за гроші ?

Те,що тобі "нас...и"-ясно,а мені ясно те,що цілісної України в теперішніх межах не існує.Вся територія,окрім деяких шматків є власністю інших держав.Якби не наша спільна із Росією боротьба проти загарбників-ніякої України не існувало б вже давно!Росія-це наша братня країна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росія приєднує свої території!Теперішня Україна була створена Леніном,Сталіном,Хрущовим,ще раз повторюю.Як так піде і далі,Угорщина забере свої землі,Польща забере свій шматок,Румунія ще,і залишиться від України невеликий шматок між центральною частиною і південно- східною.

чув бідолашний ти вже дістав своєю інтелектульною бідність.... ось карта Української держави на початку свого існування!!!! Там не те що Росії немає, там навіть Москва -це дрімуче болото!!!! ( Центр всього - м. Київ, це так на випадок, бо вже рашка собі приписала українську історію) КОЛИ ПОВЕРНЕТЕ ТЕРИТОРІЮ ЗА СМОЛЕНСЬКОМ І ДАЛЬШЕ?

post-14337-0-66838700-1398267160_thumb.j

post-14337-0-63709700-1398267279_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше,ясно,що операція із розділення не чужих один одному людей пройшла на відмінно.Всі стали розумні,почали повчати інших,а одна богообрана нація обібрала всіх українців,наших батьків,наших майбутніх дітей.

О,диво-це ж Росія винувата!

яка росія?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, тема про війну, а зміст теми загаджений якимось незрозумілим суб'єктом та дискусією з ним. Нібито можна щось йому довести. Флуд і срамота!!! Тьху!!! Та не ведіться на його вброси, народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andrey23, Георгієвська стрічка - жовто-чорна, а ось цю оранжево-чорну можна називати як завгодно - наприклад колорадською.

А заодно прокоментуй цю карту і скажи з чого б це нам вважати наприклад бурятів - единокровними слов'янами.

Rus-1015-1113.png?uselang=ru

А що тут коментувати?Є три єдинокровні народи,які розділені зараз межами трьох держав.Ці три народи не є ворогами один одному ніяким чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай без образ,друже.

наразі тільки так

Ось повна версія :_04:

https://www.youtube.com/watch?v=e4e7EbhWH18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз війна з Московією. Війна на всіх фронтах, а тут гра в демократію і дискусія з айпішкою. Двох постів достатньо щоб зрозуміти що за фруктик приперся. Жосткий бан. Бо не забаните зараз, буде як з зеленими чоловічками в Криму. Підтягнуться нові і нас стане меншість. Всі теми обгадять. Кому це потрібно. В воєнний час жосткі рамки дозволеної інформації. Вам думки сепаратистів потрібні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що після поста №27 можна сміливо банити. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є три єдинокровні народи,які розділені зараз межами трьох держав.Ці три народи не є ворогами один одному ніяким чином.

:_09: Ніколи навіть не здогадувалась, що якути чи буряти - мої єдинокровні брати :)

А от про те, що ми не вороги - ти Путіну скажи, ок? Не ми ж прийшли в його хату порядок наводити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, тема про війну, а зміст теми загаджений якимось незрозумілим суб'єктом та дискусією з ним. Нібито можна щось йому довести. Флуд і срамота!!! Тьху!!! Та не ведіться на його вброси, народ.

Тема про війну.Я,наприклад,хочу дізнатись у вас,шановні,чому треба йти українцям проливати кров проти не чужого російського народу,та ще й за наказом єврейських командирів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі б лише забанити,аби,не дай боже,хтось мислив не так як ти.

Повторюю,що Росія не є нашим ворогом.І пролиття слов"янської крові-це тільки те,на що і чекає третя сила,стравлюючи 2 братніх народи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та чужий нам,чужий угро-фінський народ.Зрозумій нарешті.

Зю.Може вже таки пора ввести автобан після якогось там сотого "-"? На куя такі такі юзери на Борді.Питання до модерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема про війну.Я,наприклад,хочу дізнатись у вас,шановні,чому треба йти українцям проливати кров проти не чужого російського народу,та ще й за наказом єврейських командирів?

тому що нечужий російський народ пхає свою наглу морду на українську землю, українці від росії нічого не хочуть й не вимагають, а росія чомусь вимагає. Невже такі очевидні речі потрібно писати. Давай я до тебе додому прийду, скажу що квартитру ти не будував, а купив (виграв, отримав в спадок) й тому вона тобі не належить , а мій батько будував, тому одна кімната належить мені ? От так росія зараз й чинить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюю,що Росія не є нашим ворогом.І пролиття слов"янської крові-це тільки те,на що і чекає третя сила,стравлюючи 2 братніх народи.

ага то третя сила Крим окупувала, пєши ісчо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зю.Може вже таки пора ввести автобан після якогось там сотого "-"? На куя такі такі юзери на Борді.Питання до модерів.

Які юзери?Ви всі просто рветесь у бій,а навіщо воювати проти єдинокровників,з якими разом стояли наші предки у найстрашнішій війні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які юзери?Ви всі просто рветесь у бій,а навіщо воювати проти єдинокровників,з якими разом стояли наші предки у найстрашнішій війні?

http://moskovstvo.narod.ru/MOS/1.htm почитай на досуге

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На моє переконання,Росія приєднала свою законну територію.Третьою силою є Америка та її посіпаки в особі "українських" олігархів,люди на американських грантах,проамериканська хунта в Києві,всі особи якої мають по декілька паспортів та ще й не слов"яни.Це що,я придумав?

Хто платив всі ці 23 роки,той зараз і наказує.

До чого тут Росія?Мені хто-небудь пояснить,будь-ласка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://moskovstvo.narod.ru/MOS/1.htm почитай на досуге

Добре,а ти-це http://politiko.ua/blogpost103128

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andrey23 скільки платять за один написаний пост ?

Тут тема про можливу війну,взагалі-то.

Ніхто нічого не платить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На моє переконання,Росія приєднала свою законну територію.

а хто рішив, що це її законна територія ? її а не приміром Турції ? росія там жила 200 років, а Турція 700 . То чия територія законніша ? ХТО ДАВ ПРАВО КОНЧЕНИМ МОСКАЛЯМ перекроювати карту світу ? ХТО ДАВАВ ПРАВО МОСКАЛЯМ порушувати будапештський меморандум ? Чому якесь падло може робити що хоче, веде політику, вигідну тільки для себе, ще й вимагае якоїсь поваги для себе ? Ще до революції погугли но, чого Лукашенко проти росії виступав і як його за це цькувати почали москалі. Ти ж відімо лише позавчора народився й обстановкою в світі не слідкував. Ну й наостанок, не подобаєтся Україна - чемодан-вокзал-росія. Це логічний вихід для будь якої нормальної людини в будь якій точці планети відносно будь якої країни світу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За що бан?

Ти Дибіл.

чЕСНО.

На моє переконання,Росія приєднала свою законну територію.

тИ баран

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bf98h.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bf98h.jpg

Ага,коли ж її намалювали?У 2005 чи 2010?Я вірю офіційній науці,генетиці,а не шматку паперу!За коломойські чи американські гроші сьогодні можна скласти що хочеш і сказати,що Україні-це 40000-літня держава.

Українцям не треба воювати проти братнього російського народу.Ворог у нас один-олігархи,які незаконно приватизували загальнонаціональну власність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага,коли ж її намалювали?У 2005 чи 2010?Я вірю офіційній науці,генетиці,а не шматку паперу!За коломойські чи американські гроші сьогодні можна скласти що хочеш і сказати,що Україні-це 40000-я держава.

Українцям не треба воювати проти братнього російського народу.Ворог у нас один-олігархи,які незаконно приватизували загальнонаціональну власність.

ворог той, хто вважає, що на території України до сих пір є *ісконно рускіе землі*. Ввіду того, що ти просто гнеш свою політику не вдаючись до пояснень питань типу будапештського меморандуму й іншого, роблю висновок, що ти просто зомбі, й подальший діалог з тобою недоцільний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...