Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

10353388_752190134813181_5720535410092211542_o.jpg

10363475_752190274813167_3513626869383541888_o.jpg

10269146_752190431479818_1155590145624029388_o.jpg

Тут списки (за даними 51-ї бригади) загиблих та поранених на середину дня. Як бачите, загиблих у списках 12. А оголошено по телевізору 16. Поранені вмирали...

+ у клітинках означає -"здоровий".

пуста клітинка означає- не знайдений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Оголошений у розшук начальник міліції Одеси виплив у Придністров'ї

Оголошений у розшук екс-начальник одеської міліції Дмитро Фучеджи об'явився в Придністров'ї і дав інтерв'ю російським ЗМІ.

Фрагменти інтерв'ю показав НТВ.

За словами міліціонера-втікача, він втік з України тому, що відчув небезпеку.

"Я зрозумів, що мене "ведуть"... Хтось, спецпідрозділи. І я зрозумів, що з мене спробують зробити крайнього", - поділився міркуванням Фучеджи, який повинен був запобігати заворушенням 2 травня.

Він звинуватив у конфлікті самооборону Майдану, "бойовиків" якої, за його словами, почали звозити до Одеси задовго до цього, і яка постійно була "або під наркотиком, або під іншим допінгом".

Як відомо, в Одесі 2 травня після нападу бойовиків на мирну ходу на підтримку цілісності України, жителі міста розгромили табір проросійських активістів на Куликовому полі.

Після цього, за неоднозначних обставин, сталася пожежа в Будинку профспілок, де загинуло кілька десятків людей.

Дмитро Фучеджи, за інформацією ЗМІ, є братом екс-глави МВС Придністров'я Івана Фучеджи.

З нинішньою владою якось і не надіявся на інший результат хоча найкращим варіантом було б коли його труп виплив би у лимані.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не понять одного, почему? Почему наших ребят не экипируют по полной !!!ПЕРЕД тем, как отправить на АТО?

потому что, броник, например, платный, цена 4,5к uan

из других источников, бронь 5 класса стоит 1,8к

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За эту ночь скончались еще двое украинских военных, раненых при нападении под Волновахой, сообщил житель города Владимир-Волынский, волонтер 51-й отдельной механизированный бригады Константин Зинкевич ,«В больнице Волновахи было пятеро, осталось трое…. В Донецкой больнице еще семеро раненых (речь идет о солдатах из Владимир-Волынского – прим.). Сегодня из этих мест вертолет должен перевезти их или в Харьков, или в Днепропетровск, или в Киев… Палаты охраняют, но обстановка такая, что раненых нужно вывозить, потому что сепаратисты могут их отбить, как они уже заявляли», - рассказал Зинкевич.

Що ж вони там собі думають, їм аби вибори провести. Так після них аби гірше не стало. Там поки прийдуть нові хто керуватиме, чого військові обороняються, а не проводять "каральні" визвольні операції. Питань більше й більше. Парубій який вчора виступав про те, що відбили атаки- як на мене просто відверто по свинськи брехав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу розказати трохи про підготовку-зі слів мого друга який знаходиться у Вугледарі(не далеко від Волновахи).Призваний 17 квітня,спочатку у В-Волинський,назначили ком.відділення зенітки.Дві неділі тенялись,були і тактичні заняття, вечорами попивали трохи,потім під Рівне на полигон(добирались три дні бо машина постійно ламалась)-дали постріляти з калашів за декілька днів мож два рожка вистріляв,дали постріляти з зенітки(теж не багато,були і нічні стрільби),так само вечорами попойки.Приблизно 14-15 травня на потяг і у Дніпропетровську область,приїхали розложили палатки,через три дні вже у Вугледарі.Може десь помилився але приблизно так.Ось така підготовка.Я ні учому не звинувачую цих хлопців,це прості люди,а їх відразу у пекло кинули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми - ніколи не воювали після ВВВ, і це ж молоді хлопці,які зброю бачили в Counter-Strike, а їх на передову.... хоч би 6 місяців тренували і казали, що їх чекає, як потрібно вести себе, всю правду-матку про війну...

командувачів потрібно привселюдно розстриляти!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому не воювали.Афган,Югославія,Чечня,Грузія,миротворчі місії.Є багато підготовлених людей.Тільки що ситуація у країні така що не кожен розуміє де свої а де чужі,а Путін-падло користується цим і влаштував полігон для тренувань на Донбасі для своїх "псів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому не воювали.Афган,Югославія,Чечня,Грузія,миротворчі місії

мого знайомого мобілізували, в університеті на військовій кафедрі, має дитинку, вік 28. За весь час (військова кафедра і ДПЮ у школі) вистрелив 5 патронів.

про яку підготовку можна казати? чому научать за 2-3 місяці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось відео людей які воювали у Грузії,там кому цікаво продовження побачите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жителі Любомльського району на Волині перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава в селі Римачі поблизу пропускного пункту Ягодин, повідомляє кореспондент ТСН. Понад 200 людей, більшість з яких – матері та дружини мобілізованих солдатів, вимагають, щоб їхніх чоловіків повернули додому, а головне – вивели з району бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції. Жінки стверджують, що строк, на який анонсувалася мобілізація, вже вийшов і всі мають повернутись. Крім того кажуть, що їхні родичі не навчені воювати, а брати участь у бойових діях мають підготовлені професійні бійці. Також стверджують, що мобілізацію проводили з порушенням процедур, зокрема, не проводили медичного огляду. Читайте також: Кривава бійня під Волновахою сколихнула силовиків - Тимчук Блокування траси почалося близько 8 ранку, до пікетувальників приїздив голова місцевої адміністрації, запропонував писати листа з вимогами на облраду та міністерство оборони. Згодом приїхав і комісар військкомату, який повідомив, що повернення мобілізованих солдатів наразі не планується. Ротація можлива тоді, коли відбудеться плановий призов і призовники пройдуть необхідну підготовку. Але це може відбутися не раніше, ніж за місяць, а то й більше. Зараз рух трасою повністю перекритий. На узбіччі стоїть близько 150 великих фур, також більшає легкового транспорту. Пікетувати доводиться у страшній спеці, стовпчики термометрів у регіоні сьогодні досягають позначки у +35 градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потому что, броник, например, платный, цена 4,5к uan

Потому что сверху казнакрады бюрократы и просто пидарасЫ!!! которые бюджет уже потратили на себя...

И в военкомате набирают не тех кто хочет и может, а тех кто у них в списках, и пох, ребенок, работа подготовка да и вообще когда и кем этот список составлялся...гнилая система...

сори, не сдержался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пілотів ще треба навчити+ Apache - збиваються

апач може вести бій на висоті не досяжній для пзрк.

чим збивати будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmaxim, максимальна висота ведення бою - 8 км

причому з 8 км й своїми "очима" він вичислить та знишить пзрк та людей раніше чим вони вистрілять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь повністю тільки за тих обставин у яких він би воював на даунбасі, в інших умовах то гарна мішень для авіації та зрк дальньої дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmaxim, так я про наші умови й говорю.

На блокпосту возле Донецка убито не менее 3 человек

На блокпосту ДНР возле с. Пески (дорога от Донецка в сторону Красноармейска) сохраняется прежнее количество боевиков. Вблизи блокпоста находится новый Камаз с надписью "Батальон Восток", на котором повязаны георгиевские ленточки. В кузове автомобиля - три трупа. Один из них - убитый боевиками мужчина, о котором сообщалось ранее.

Количество боевиков - около 50 человек. Они приехали на гражданских автомобилях с украинскими номерами. В том числе, черный джип Lexus, серого цвета микроавтобус Hyundai и микроавтобус Mercedes Vito, а также легковые авто.

Один из командиров боевиков, по словам очевидцев, отдал приказ, в случае атаки, стрелять всех, в том числе, мирных жителей. Террористы общаются на разных языках.

"Некоторые между собой разговаривают не на русском. Может, какой-то кавказкий, чеченский - не знаю", - передает собеседник издания.

По его словам, блокпост базируется прямо возле автозаправки, а под землей находится нефтехранилище. На заправке - вооруженные люди с РПГ.

537f192dcd4b7.jpeg

537f193d856b7.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Бутусов

Друзья, прекратите, пожалуйста, распространение панических слухов о расстреле нашими вертолетами блок-поста. Я внимательно просмотрел вот это видео:

Увидел и услышал треск боеприпасов в горевшей БМП. Затем вертолет Ми-24 произвел ОДНУ либо ДВЕ коротких очереди из пушки (2.38) либо по горевшей БМП, либо по подбитому инкассаторскому бронеавтомобилю. На видео не видно куда именно стреляет вертолет.

Блок-поста уже не было в тот момент. Была груда сгоревшей техники. Эвакуация раненых не производилась - видимо, их уже вывезли.

Связи с вертушками у нашего пехотного подразделения нет. Но очевидно, что пилоты хорошо видели наших солдат, и вначале осуществили несколько пролетов над полем боя, и только затем совершили заход со стрельбой.

Предлагаю успокоиться, и смотреть на вещи трезво.

А на наші мі24 можна навісити ПТУРи?

не знаю. я не експерт в озброєні.

але думаю апач з нього не вийде в будь-якому випадку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петиція по персональні санкції проти Путіна

https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-russian-federation-vladimir-putin/HlV9qdDZ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ирина Перцевая

ВАЖНО!!! РЕПОСТ!!!Я ХОЧУ ЧТО-БЫ ВСЕ ЗНАЛИ ,ЧТО ГРЕБАННЫЙ НАЧАЛЬНИК ПОГРАНИЧНИКОВ,ОН ЖЕ МИЛЛИАРДЕР ЛИТВИН-ЯВЛЯЕТСЯ ЛУЧШИМ ДРУГОМ ЗАМ.НАЧАЛЬНИКА ФСБ-НАЧАЛЬНИКА ПОГРАНИЧНЫХ ВОЙСК РОССИИ!!!!!ОНИ ДРУЖАТ СЕМЬЯМИ ОЧЕНЬ ДОЛГОЕ ВРЕМЯ,ЕЗДЯТ К ДРУГ ДРУГУ В ГОСТИ …..КАК ТАКОЕ МОЖЕТ БЫТЬ В СТРАНЕ КОТОРАЯ ВОЮЕТ С РОССИЕЙ?!! ГИБНУТ НАШИ СОЛДАТЫ ,А ЭТА ГНИДА ОТВЕЧАЕТ ЗА ГРАНИЦУ!!!!!ОБРАЩАЮСЬ К ТЕМ КТО НЕРАВНОДУШЕН К СТРАНЕ-РАСПРОСТРАНИТЕ ЭТО,МОЖЕТ ЭТО СПАСЕТ ЖИЗНИ НАШИХ СОЛДАТ!!

от вам й диряві кордони, а ми дивуємось. як поранений терорист виїхав й повернувся у луганськ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на наші мі24 можна навісити ПТУРи?

апач не вийде як сказано вище тому що покоління техніки зовсім різні але ПТУРи є одним з основних озброєнь "крокодила"

BoUIYYnCQAIheGr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...