Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

10353388_752190134813181_5720535410092211542_o.jpg

10363475_752190274813167_3513626869383541888_o.jpg

10269146_752190431479818_1155590145624029388_o.jpg

Тут списки (за даними 51-ї бригади) загиблих та поранених на середину дня. Як бачите, загиблих у списках 12. А оголошено по телевізору 16. Поранені вмирали...

+ у клітинках означає -"здоровий".

пуста клітинка означає- не знайдений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Оголошений у розшук начальник міліції Одеси виплив у Придністров'ї

Оголошений у розшук екс-начальник одеської міліції Дмитро Фучеджи об'явився в Придністров'ї і дав інтерв'ю російським ЗМІ.

Фрагменти інтерв'ю показав НТВ.

За словами міліціонера-втікача, він втік з України тому, що відчув небезпеку.

"Я зрозумів, що мене "ведуть"... Хтось, спецпідрозділи. І я зрозумів, що з мене спробують зробити крайнього", - поділився міркуванням Фучеджи, який повинен був запобігати заворушенням 2 травня.

Він звинуватив у конфлікті самооборону Майдану, "бойовиків" якої, за його словами, почали звозити до Одеси задовго до цього, і яка постійно була "або під наркотиком, або під іншим допінгом".

Як відомо, в Одесі 2 травня після нападу бойовиків на мирну ходу на підтримку цілісності України, жителі міста розгромили табір проросійських активістів на Куликовому полі.

Після цього, за неоднозначних обставин, сталася пожежа в Будинку профспілок, де загинуло кілька десятків людей.

Дмитро Фучеджи, за інформацією ЗМІ, є братом екс-глави МВС Придністров'я Івана Фучеджи.

З нинішньою владою якось і не надіявся на інший результат хоча найкращим варіантом було б коли його труп виплив би у лимані.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не понять одного, почему? Почему наших ребят не экипируют по полной !!!ПЕРЕД тем, как отправить на АТО?

потому что, броник, например, платный, цена 4,5к uan

из других источников, бронь 5 класса стоит 1,8к

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За эту ночь скончались еще двое украинских военных, раненых при нападении под Волновахой, сообщил житель города Владимир-Волынский, волонтер 51-й отдельной механизированный бригады Константин Зинкевич ,«В больнице Волновахи было пятеро, осталось трое…. В Донецкой больнице еще семеро раненых (речь идет о солдатах из Владимир-Волынского – прим.). Сегодня из этих мест вертолет должен перевезти их или в Харьков, или в Днепропетровск, или в Киев… Палаты охраняют, но обстановка такая, что раненых нужно вывозить, потому что сепаратисты могут их отбить, как они уже заявляли», - рассказал Зинкевич.

Що ж вони там собі думають, їм аби вибори провести. Так після них аби гірше не стало. Там поки прийдуть нові хто керуватиме, чого військові обороняються, а не проводять "каральні" визвольні операції. Питань більше й більше. Парубій який вчора виступав про те, що відбили атаки- як на мене просто відверто по свинськи брехав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чергова брехня парашкі й порівнянн її з іншими ЗМІ.

http://youtu.be/DUkstKBELKE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу розказати трохи про підготовку-зі слів мого друга який знаходиться у Вугледарі(не далеко від Волновахи).Призваний 17 квітня,спочатку у В-Волинський,назначили ком.відділення зенітки.Дві неділі тенялись,були і тактичні заняття, вечорами попивали трохи,потім під Рівне на полигон(добирались три дні бо машина постійно ламалась)-дали постріляти з калашів за декілька днів мож два рожка вистріляв,дали постріляти з зенітки(теж не багато,були і нічні стрільби),так само вечорами попойки.Приблизно 14-15 травня на потяг і у Дніпропетровську область,приїхали розложили палатки,через три дні вже у Вугледарі.Може десь помилився але приблизно так.Ось така підготовка.Я ні учому не звинувачую цих хлопців,це прості люди,а їх відразу у пекло кинули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відео недалеко бою в Рубіжному сьогодні.....луплять реально...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми - ніколи не воювали після ВВВ, і це ж молоді хлопці,які зброю бачили в Counter-Strike, а їх на передову.... хоч би 6 місяців тренували і казали, що їх чекає, як потрібно вести себе, всю правду-матку про війну...

командувачів потрібно привселюдно розстриляти!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому не воювали.Афган,Югославія,Чечня,Грузія,миротворчі місії.Є багато підготовлених людей.Тільки що ситуація у країні така що не кожен розуміє де свої а де чужі,а Путін-падло користується цим і влаштував полігон для тренувань на Донбасі для своїх "псів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про колорадську стрічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому не воювали.Афган,Югославія,Чечня,Грузія,миротворчі місії

мого знайомого мобілізували, в університеті на військовій кафедрі, має дитинку, вік 28. За весь час (військова кафедра і ДПЮ у школі) вистрелив 5 патронів.

про яку підготовку можна казати? чому научать за 2-3 місяці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось відео людей які воювали у Грузії,там кому цікаво продовження побачите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жителі Любомльського району на Волині перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава в селі Римачі поблизу пропускного пункту Ягодин, повідомляє кореспондент ТСН. Понад 200 людей, більшість з яких – матері та дружини мобілізованих солдатів, вимагають, щоб їхніх чоловіків повернули додому, а головне – вивели з району бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції. Жінки стверджують, що строк, на який анонсувалася мобілізація, вже вийшов і всі мають повернутись. Крім того кажуть, що їхні родичі не навчені воювати, а брати участь у бойових діях мають підготовлені професійні бійці. Також стверджують, що мобілізацію проводили з порушенням процедур, зокрема, не проводили медичного огляду. Читайте також: Кривава бійня під Волновахою сколихнула силовиків - Тимчук Блокування траси почалося близько 8 ранку, до пікетувальників приїздив голова місцевої адміністрації, запропонував писати листа з вимогами на облраду та міністерство оборони. Згодом приїхав і комісар військкомату, який повідомив, що повернення мобілізованих солдатів наразі не планується. Ротація можлива тоді, коли відбудеться плановий призов і призовники пройдуть необхідну підготовку. Але це може відбутися не раніше, ніж за місяць, а то й більше. Зараз рух трасою повністю перекритий. На узбіччі стоїть близько 150 великих фур, також більшає легкового транспорту. Пікетувати доводиться у страшній спеці, стовпчики термометрів у регіоні сьогодні досягають позначки у +35 градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потому что, броник, например, платный, цена 4,5к uan

Потому что сверху казнакрады бюрократы и просто пидарасЫ!!! которые бюджет уже потратили на себя...

И в военкомате набирают не тех кто хочет и может, а тех кто у них в списках, и пох, ребенок, работа подготовка да и вообще когда и кем этот список составлялся...гнилая система...

сори, не сдержался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BoT2dXLIAAADW2D.jpg

і ці люди на круглі столи ходять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пілотів ще треба навчити+ Apache - збиваються

апач може вести бій на висоті не досяжній для пзрк.

чим збивати будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це яка така висота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmaxim, максимальна висота ведення бою - 8 км

причому з 8 км й своїми "очима" він вичислить та знишить пзрк та людей раніше чим вони вистрілять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь повністю тільки за тих обставин у яких він би воював на даунбасі, в інших умовах то гарна мішень для авіації та зрк дальньої дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dimmaxim, так я про наші умови й говорю.

На блокпосту возле Донецка убито не менее 3 человек

На блокпосту ДНР возле с. Пески (дорога от Донецка в сторону Красноармейска) сохраняется прежнее количество боевиков. Вблизи блокпоста находится новый Камаз с надписью "Батальон Восток", на котором повязаны георгиевские ленточки. В кузове автомобиля - три трупа. Один из них - убитый боевиками мужчина, о котором сообщалось ранее.

Количество боевиков - около 50 человек. Они приехали на гражданских автомобилях с украинскими номерами. В том числе, черный джип Lexus, серого цвета микроавтобус Hyundai и микроавтобус Mercedes Vito, а также легковые авто.

Один из командиров боевиков, по словам очевидцев, отдал приказ, в случае атаки, стрелять всех, в том числе, мирных жителей. Террористы общаются на разных языках.

"Некоторые между собой разговаривают не на русском. Может, какой-то кавказкий, чеченский - не знаю", - передает собеседник издания.

По его словам, блокпост базируется прямо возле автозаправки, а под землей находится нефтехранилище. На заправке - вооруженные люди с РПГ.

537f192dcd4b7.jpeg

537f193d856b7.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на наші мі24 можна навісити ПТУРи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Бутусов

Друзья, прекратите, пожалуйста, распространение панических слухов о расстреле нашими вертолетами блок-поста. Я внимательно просмотрел вот это видео:

Увидел и услышал треск боеприпасов в горевшей БМП. Затем вертолет Ми-24 произвел ОДНУ либо ДВЕ коротких очереди из пушки (2.38) либо по горевшей БМП, либо по подбитому инкассаторскому бронеавтомобилю. На видео не видно куда именно стреляет вертолет.

Блок-поста уже не было в тот момент. Была груда сгоревшей техники. Эвакуация раненых не производилась - видимо, их уже вывезли.

Связи с вертушками у нашего пехотного подразделения нет. Но очевидно, что пилоты хорошо видели наших солдат, и вначале осуществили несколько пролетов над полем боя, и только затем совершили заход со стрельбой.

Предлагаю успокоиться, и смотреть на вещи трезво.

не знаю. я не експерт в озброєні.

але думаю апач з нього не вийде в будь-якому випадку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петиція по персональні санкції проти Путіна

https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-russian-federation-vladimir-putin/HlV9qdDZ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ирина Перцевая

ВАЖНО!!! РЕПОСТ!!!Я ХОЧУ ЧТО-БЫ ВСЕ ЗНАЛИ ,ЧТО ГРЕБАННЫЙ НАЧАЛЬНИК ПОГРАНИЧНИКОВ,ОН ЖЕ МИЛЛИАРДЕР ЛИТВИН-ЯВЛЯЕТСЯ ЛУЧШИМ ДРУГОМ ЗАМ.НАЧАЛЬНИКА ФСБ-НАЧАЛЬНИКА ПОГРАНИЧНЫХ ВОЙСК РОССИИ!!!!!ОНИ ДРУЖАТ СЕМЬЯМИ ОЧЕНЬ ДОЛГОЕ ВРЕМЯ,ЕЗДЯТ К ДРУГ ДРУГУ В ГОСТИ …..КАК ТАКОЕ МОЖЕТ БЫТЬ В СТРАНЕ КОТОРАЯ ВОЮЕТ С РОССИЕЙ?!! ГИБНУТ НАШИ СОЛДАТЫ ,А ЭТА ГНИДА ОТВЕЧАЕТ ЗА ГРАНИЦУ!!!!!ОБРАЩАЮСЬ К ТЕМ КТО НЕРАВНОДУШЕН К СТРАНЕ-РАСПРОСТРАНИТЕ ЭТО,МОЖЕТ ЭТО СПАСЕТ ЖИЗНИ НАШИХ СОЛДАТ!!

от вам й диряві кордони, а ми дивуємось. як поранений терорист виїхав й повернувся у луганськ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апач не вийде як сказано вище тому що покоління техніки зовсім різні але ПТУРи є одним з основних озброєнь "крокодила"

BoUIYYnCQAIheGr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...