Андрій Віталійович Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:33 #1076 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:33 З однієї сторони мені все більше і більше якость страшнувато чи що. З іншої, якщо на сході всі мовчать, а силовики самі здають (здаються) і шайка бігає, може так і треба?ти думаєш хуйло обмежиться південним-сходом?його цікавить вся Україна...
S-driver Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:35 #1077 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:35 Силовики захопили два блокпости терористів біля Слов'янськаТака новина, звичайно, трохи заспокоює, але... Сьогодні захопили, а завтра вони знову в руках сепаратистів, як уже не раз було?І як тут не погодитися з авторм статті "Дивне танго українського спецназу" ?
Smith Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:36 #1078 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:36 щось подібне я вже чув про крим))Порівнювати Донбас з Кримом не зовсім правильно. Навіть враховуючи специфіку населення Донбасу - його інертність, там все одно велика кількість проукраїнські налаштованого люду, які не сильно захочуть сприйняти такий статус-кво - приєднання до Росії/утворення квазідержави ДНР.
foma144 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:37 #1080 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:37 З однієї сторони мені все більше і більше якость страшнувато чи що. З іншої, якщо на сході всі мовчать, а силовики самі здають (здаються) і шайка бігає, може так і треба?ти думаєш хуйло обмежиться південним-сходом?його цікавить вся Україна...Я все це знаю. Просто не можна допомогти тим, хто цього не хоче. А хіба на сході щось хочуть? Ті, що хочуть вже на барикадах. Інший варіант - знову міняти владу, америка та ЄС не зрозуміють. Який вихід.
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:38 #1081 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:38 Порівнювати Донбас з Кримом не зовсім правильно.а я й не порівнюю. просто у путлєра тактика така. Україна, область за областю ставатиме рашкостаном...
bublik007 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:38 #1082 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:38 З однієї сторони мені все більше і більше якость страшнувато чи що. З іншої, якщо на сході всі мовчать, а силовики самі здають (здаються) і шайка бігає, може так і треба?ти думаєш хуйло обмежиться південним-сходом?його цікавить вся Україна... Згідний, ця шльондра вже розкрила рота на всю Україну. А ті тупаки все очікують коли ж то Європа знову буде ну дуже зла на дії путлєра, і помахає йому пальчиком перед носом. Та й чого не грабастати, спротиву практично нема, на шару все лізе)))) Диверсанти гуляють як у себе в дома вже не тільки по Луганську.
yura2281 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:39 #1083 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:39 Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вибори президента відбудуться в тих регіонах України, де це буде можливоА інші регіони нам нах не тре. Так чи що?Авакова і ту всю Ко. треба слати на хер і то швидкими темпами.
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:39 #1084 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:39 А хіба на сході щось хочуть?відео вище переглянь...
keepo Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:45 #1086 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:45 Силовики захопили два блокпости терористів біля Слов'янськамля, мені одному ріже очі невідповідність захоплень:- АТО: 3 блокпости (власне покришки і мішки з піском серед дороги)- сепаратисти: Луганська ОДА, прокуратура, УМВС ітд і купа нових містечок на Донбасінаша влада думає, що новини дибіли читають???народ потихеньку починає висловлюватись за якесь певне регіональне відокремлення: від Сходу, від Києва і т.д.ЗУНР це вже реакція на здачу Києвом східної України. Їхати і воювати за тих млявих пофігістів на схід (не забуваємо, що їх там навіть фізично більше, як населення західної України) я не збираюсь. Якби вони хоч оборонялись, тоді можна їхати на підмогу, а коли вони сидять по шию в гімні, лізти туди ж, щоб дати їм копняка, бажаючих буде не багато.
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:47 #1087 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:47 Правоохранители покидают захваченное управления милиции в Луганске без оружия
Smith Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:47 #1088 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:47 А ті тупаки все очікують коли ж то Європа знову буде ну дуже зла на дії путлєра, і помахає йому пальчиком перед носом.100%. Керрі сьогодні про це казав. Але, в свою чергу,зауважив, що НАТО буде воювати за кожен см своєї території. А нам казали, що правильно, що не штурмуємо захоплені адмінбудівлі. Йоптіть, скрізь подвійні стандарти. Ну і нашій, кхм, "тіпа владі" урок, як треба відстоювати свої території. Ушльопки.
Djas Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:49 #1089 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:49 То який ти тоді українець?
bublik007 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:53 #1091 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:53 А ті тупаки все очікують коли ж то Європа знову буде ну дуже зла на дії путлєра, і помахає йому пальчиком перед носом.100%. Керрі сьогодні про це казав. Але, в свою чергу,зауважив, що НАТО буде воювати за кожен см своєї території. А нам казали, що правильно, що не штурмуємо захоплені адмінбудівлі. Йоптіть, скрізь подвійні стандарти. Ну і нашій, кхм, "тіпа владі" урок, як треба відстоювати свої території. Ушльопки. Але, в свою чергу,зауважив, що НАТО буде воювати за кожен см своєї території. А своя тереторія у них де?))Прибалти і таке інше. До поки путлєр не кусає їх дупи( Європа, США), вони тільки ну дуже будуть злі на путлєра і все. Крапка. Як що самі не візьмемось, їм то 300 років не тре.
Prot Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:57 #1092 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 20:57 Якби вони хоч оборонялись...Пару постов выше человек пытался обороняться, видишь чем закончилось.Там есть люди которые не хотят всего этого, но что делать когда они безоружные выходят высказать своё несогласие, а их дубинами, под дулами автоматов, а вокруг ни милиции ни армии...Сейчас очень сложная ситуация для украинцев востока, которые не согласны с калорадами...Если честно, то я не знаю чтобы делал на их месте... представьте кругом гопники с оружием да спецназ другого государства, а помощи ждать неоткуда... страшно...
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:00 #1093 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:00 Там есть люди которые не хотят всего этого, но что делать когда они безоружные выходят высказать своё несогласие, а их дубинами, под дулами автоматов, а вокруг ни милиции ни армии...коли прийде наша черга, поведінка більшості буде аналогічна.просто не всі це зараз розуміють...
keepo Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:02 #1094 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:02 Ту колону побили через неорганізованість.Думаю вони зробили висновки і наступного разу будуть під охороною.Якщо ж цього буде мало - дорога одна або вимагати видачу зброї для власного захисту у влади (якщо крім палок є і автомати у нападаючих), або захоплювати склади зі зброєю і наводити порядок.Чи мені і вам їхати і помирати там за них???
bublik007 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:04 #1096 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:04 Якби вони хоч оборонялись...Пару постов выше человек пытался обороняться, видишь чем закончилось.Там есть люди которые не хотят всего этого, но что делать когда они безоружные выходят высказать своё несогласие, а их дубинами, под дулами автоматов, а вокруг ни милиции ни армии...Сейчас очень сложная ситуация для украинцев востока, которые не согласны с калорадами...Если честно, то я не знаю чтобы делал на их месте... представьте кругом гопники с оружием да спецназ другого государства, а помощи ждать неоткуда... страшно... Так , ситуація ахова, згідний. Але згадалось не таке далеке минуле - Майдан. Хлопці з кілками перли на мінтів, бо знали - воно їм треба. А тиснули на них зовсім не гопники, а купа спеців, які не вчора в армію пішли. Результат - добились свого. Згідний, ціною крові хлопців але, результат є.
keepo Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:05 #1097 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:05 коли прийде наша черга, поведінка більшості буде аналогічнані, я особисто знаю багато людей, які тут такого не допустять - менталітет не той. східної латентності тут набагато меньше.
Vadimm Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:06 #1098 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:06 коли прийде наша черга...Треба першими захоплювати мусарку зі зброєю а тоді вже адмінбудівлі, на випередження. Тоді колорадосам тут не буде роботи, буде тільки гемор.
Djas Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:08 #1099 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 21:08 Якби вони хоч оборонялись...Пару постов выше человек пытался обороняться, видишь чем закончилось.Там есть люди которые не хотят всего этого, но что делать когда они безоружные выходят высказать своё несогласие, а их дубинами, под дулами автоматов, а вокруг ни милиции ни армии...Сейчас очень сложная ситуация для украинцев востока, которые не согласны с калорадами...Если честно, то я не знаю чтобы делал на их месте... представьте кругом гопники с оружием да спецназ другого государства, а помощи ждать неоткуда... страшно...Так и живем...За украинский флаг - могут голову проломить...Больше всего разочаровывает, что нас "кинули"... Как власти, так и западенцы... Разбирайтесь, мол, сами... Не выходите на митинги - так вам и надо... А как выходить против "Оплота"??? Как выходить против ментов??? Они же нас и тырят!.... Как выходить на митинг, если Самообороны существует минимум три крыла!... Чьи они и кто они - не понятно!Сидите дальше, готовьтесь к тому, что, может быть, путлер перейдет Днепр....Нихера вы не лучше Торчка, в таком случае....(((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.