Перейти до змісту

Викрадено велосипед

Vgadomsky

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Звертаюсь до всіх велолюбителів і тих хто їм співчуває.

у неділю 13.04.2014 з площадки на 7-му поверсі у під'їзді будинку №11 по вул.Карпенка-Карого потягнули велосипед Gazelle.

Я час від часу його лишав там біля дверей, ненадовго. В той день у нас були гості, тому залишив у підїзді. Пристібнутим не був. в 21-00 провів останнього гостя, а в 22-00 вийшов за велосипедом і все.

0664432759

post-17240-0-86999100-1397550518_thumb.j

Опубліковано

Всім привіт.

у неділю 13.04.2014 з площадки на 7-му поверсі у під'їзді будинку №11 по вул.Карпенка-Карого потягнули велосипед Gazelle.

Я час від часу його лишав там біля дверей, ненадовго. В той день у нас були гості, тому залишив у підїзді. Пристібнутим не був. в 21-00 провів останнього гостя, а в 22-00 вийшов за велосипедом і все.

0664432759

Співчуваю!! Надіятися на знахідку марно. Мож хтось із гостів додом поїхав, на таксі зекономив?

Опубліковано

Всім привіт.

0664432759

Співчуваю!! Надіятися на знахідку марно. Мож хтось із гостів додом поїхав, на таксі зекономив?

Не завжди марно! Я про свій вкрадений вел вже через день дізнався де він їздив по Луцьку після розміщення оголошення на board.

Опубліковано

Лови алкашів сусідів, і малалєток які приходять до сусідів, бо треба було вийти на площадку і побачити, що там стоїть вєлік, плюс з 7-мого поверху незамітно спи*дити вєліка важкувато, треба ж спустити на вулицю, а це ліфт або пішки, тому як мінімум мають бути вклєєні, щоб наважитись. Якби там на вулиці чи на першому поверсі, то хто завгодно міг... а тут шукай сусідів, причьом 7,8,9 поверхи...

Опубліковано

Уточнення по самому велосипеду:

Велосипед Gazelle.

Сзаду стоїть багажник чорний (на фото його немає). на багажнику був закріплений велобаул (штани) чорного кольору.

На кермі був закріплений тактичний ліхтарик (такий моцний, з лінзою). там кріплдення було не рідне, тому ліхтарик зняти було дуже важко. без викрутки не можливо.

Гальма В-брейки. Вся навіска Shimano Alivio.

Рама має сліди вживання, присутні потертості і подряпини.

Педалі (самі стопи) пластмасові - сірого кольору (з якогось секонд-хенду) - я якраз контакти зняв на інший вел.

Колеса 26.

Гума дешева Китайська (якраз збирався міняти) із білою світловідбивною стрічкою.

Опубліковано

Я не сперечаюсь з тим, що я сам його "подарував". Провини із себе не знімаю. Але, раз ти вже такий коментар написав - то скажи, що би я мав робити зараз? тихесенько промовчати? Чи може все ж таки варто повідомляти про такі факти. Може хтось прочитавши десяток таких повідомлень задумається над тим, чи варто лишати велосипед без нагляду?!!

Опубліковано

Я не сперечаюсь з тим, що я сам його "подарував". Провини із себе не знімаю. Але, раз ти вже такий коментар написав - то скажи, що би я мав робити зараз? тихесенько промовчати? Чи може все ж таки варто повідомляти про такі факти. Може хтось прочитавши десяток таких повідомлень задумається над тим, чи варто лишати велосипед без нагляду?!!

Таких повідомлень вже з двадцяток було тільки на цьому форумі. І що ми бачимо? 21-ше!

Опубліковано

Можливо, якби не ці двадцять повідомлень, то це було б 121.

Ну і я всеодно не розумію такої позиції. Ви ведете до того, що не варто таких повідомлень писати?

Опубліковано

Можливо, якби не ці двадцять повідомлень, то це було б 121.

Ну і я всеодно не розумію такої позиції. Ви ведете до того, що не варто таких повідомлень писати?

писати треба. є шанс щознайдеться

Опубліковано

Ти сам його "подарував" і навіть не пробуй жалітися.

Я не можу з вашої безпечності... :0094: Скільки можна так?

Та яка різниця, якщо людина біля своїх дверей (не десь на вулиці, в парку, біля ринку абищо...) а під самою рідною хатинкою поставила велосипед, тим більше 7 поверх... ви ж не будите велопарковку під дверьми встановлювати... а якесь бидло, що працювати не працювало і не збирається, взяло і просто вкрало чужу річ. В вечері (зауважте, що не глуха ніч), нікого і нічого не боявшись, з 7 поверху сунуло його до низу розуміючи що в любу минуту власник може вийти і побачити, то такого п*дара треба шукати всіма можливими способами, а не сидіти і мовчати.

Ще питання до вас Ukrainec, наприклад підїхали ви до садочка забрати дитину, дуже запізнювались і вискочили не закривши машину, вийшли - машини не має.... по вашій логіці ви скажите...емммммм ну сам виноватий, ладно пішли на маршрутку))) І дружині дома тоже так поясните... ну лох мол я... заявляти не будимо....

З кожним може трапитись, мова про те, що раніше люди хати не закривали, тепер по три замкі і броньовані двері, ще й коврика не купляють бо можуть с*издити.

Якось так....

На майбутнє вот таку штуку встановіть, можу зварити і ставте на замок... Діти виростуть ще поганяють)))

post-8631-0-84297900-1397668621_thumb.pn

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...