Vgadomsky Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 08:27 #1 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 08:27 Всім привіт. Звертаюсь до всіх велолюбителів і тих хто їм співчуває. у неділю 13.04.2014 з площадки на 7-му поверсі у під'їзді будинку №11 по вул.Карпенка-Карого потягнули велосипед Gazelle. Я час від часу його лишав там біля дверей, ненадовго. В той день у нас були гості, тому залишив у підїзді. Пристібнутим не був. в 21-00 провів останнього гостя, а в 22-00 вийшов за велосипедом і все. 0664432759
ant@res Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 08:44 #2 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 08:44 Всім привіт.Звертаюсь до всіх велолюбителів і тих хто їм співчуває.у неділю 13.04.2014 з площадки на 7-му поверсі у під'їзді будинку №11 по вул.Карпенка-Карого потягнули велосипед Gazelle.Я час від часу його лишав там біля дверей, ненадовго. В той день у нас були гості, тому залишив у підїзді. Пристібнутим не був. в 21-00 провів останнього гостя, а в 22-00 вийшов за велосипедом і все.0664432759Співчуваю!! Надіятися на знахідку марно. Мож хтось із гостів додом поїхав, на таксі зекономив?
PTRo Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:09 #3 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:09 Всім привіт.Звертаюсь до всіх велолюбителів і тих хто їм співчуває.у неділю 13.04.2014 з площадки на 7-му поверсі у під'їзді будинку №11 по вул.Карпенка-Карого потягнули велосипед Gazelle.Я час від часу його лишав там біля дверей, ненадовго. В той день у нас були гості, тому залишив у підїзді. Пристібнутим не був. в 21-00 провів останнього гостя, а в 22-00 вийшов за велосипедом і все.0664432759Співчуваю!! Надіятися на знахідку марно. Мож хтось із гостів додом поїхав, на таксі зекономив?Не завжди марно! Я про свій вкрадений вел вже через день дізнався де він їздив по Луцьку після розміщення оголошення на board.
Nautilus1 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:19 #4 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:19 Лови алкашів сусідів, і малалєток які приходять до сусідів, бо треба було вийти на площадку і побачити, що там стоїть вєлік, плюс з 7-мого поверху незамітно спи*дити вєліка важкувато, треба ж спустити на вулицю, а це ліфт або пішки, тому як мінімум мають бути вклєєні, щоб наважитись. Якби там на вулиці чи на першому поверсі, то хто завгодно міг... а тут шукай сусідів, причьом 7,8,9 поверхи...
Barugan Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:38 #5 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:38 скоріш за все його вже продають(-ли), епідемія якась з цими великами зараз.
Vgadomsky Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:49 Автор #6 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 09:49 Уточнення по самому велосипеду:Велосипед Gazelle.Сзаду стоїть багажник чорний (на фото його немає). на багажнику був закріплений велобаул (штани) чорного кольору.На кермі був закріплений тактичний ліхтарик (такий моцний, з лінзою). там кріплдення було не рідне, тому ліхтарик зняти було дуже важко. без викрутки не можливо.Гальма В-брейки. Вся навіска Shimano Alivio.Рама має сліди вживання, присутні потертості і подряпини.Педалі (самі стопи) пластмасові - сірого кольору (з якогось секонд-хенду) - я якраз контакти зняв на інший вел.Колеса 26.Гума дешева Китайська (якраз збирався міняти) із білою світловідбивною стрічкою.
Ukrainec Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 15:21 #7 Опубліковано 15 Квітня, 2014 в 15:21 Ти сам його "подарував" і навіть не пробуй жалітися. Я не можу з вашої безпечності... Скільки можна так?
Vgadomsky Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 08:44 Автор #8 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 08:44 Я не сперечаюсь з тим, що я сам його "подарував". Провини із себе не знімаю. Але, раз ти вже такий коментар написав - то скажи, що би я мав робити зараз? тихесенько промовчати? Чи може все ж таки варто повідомляти про такі факти. Може хтось прочитавши десяток таких повідомлень задумається над тим, чи варто лишати велосипед без нагляду?!!
Demeter Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 08:57 #9 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 08:57 Я не сперечаюсь з тим, що я сам його "подарував". Провини із себе не знімаю. Але, раз ти вже такий коментар написав - то скажи, що би я мав робити зараз? тихесенько промовчати? Чи може все ж таки варто повідомляти про такі факти. Може хтось прочитавши десяток таких повідомлень задумається над тим, чи варто лишати велосипед без нагляду?!!Таких повідомлень вже з двадцяток було тільки на цьому форумі. І що ми бачимо? 21-ше!
Vgadomsky Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 11:19 Автор #10 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 11:19 Можливо, якби не ці двадцять повідомлень, то це було б 121.Ну і я всеодно не розумію такої позиції. Ви ведете до того, що не варто таких повідомлень писати?
Boromir Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 11:28 #11 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 11:28 Можливо, якби не ці двадцять повідомлень, то це було б 121.Ну і я всеодно не розумію такої позиції. Ви ведете до того, що не варто таких повідомлень писати?писати треба. є шанс щознайдеться
Nautilus1 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:17 #12 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:17 Ти сам його "подарував" і навіть не пробуй жалітися. Я не можу з вашої безпечності... Скільки можна так? Та яка різниця, якщо людина біля своїх дверей (не десь на вулиці, в парку, біля ринку абищо...) а під самою рідною хатинкою поставила велосипед, тим більше 7 поверх... ви ж не будите велопарковку під дверьми встановлювати... а якесь бидло, що працювати не працювало і не збирається, взяло і просто вкрало чужу річ. В вечері (зауважте, що не глуха ніч), нікого і нічого не боявшись, з 7 поверху сунуло його до низу розуміючи що в любу минуту власник може вийти і побачити, то такого п*дара треба шукати всіма можливими способами, а не сидіти і мовчати. Ще питання до вас Ukrainec, наприклад підїхали ви до садочка забрати дитину, дуже запізнювались і вискочили не закривши машину, вийшли - машини не має.... по вашій логіці ви скажите...емммммм ну сам виноватий, ладно пішли на маршрутку))) І дружині дома тоже так поясните... ну лох мол я... заявляти не будимо.... З кожним може трапитись, мова про те, що раніше люди хати не закривали, тепер по три замкі і броньовані двері, ще й коврика не купляють бо можуть с*издити. Якось так.... На майбутнє вот таку штуку встановіть, можу зварити і ставте на замок... Діти виростуть ще поганяють)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.