Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я радий за Роналду хочя він і піжон в кєпці, але красівий))))))))))))))

мало грає так само як мессі. піжони.

немає шевченка на них)

Опубліковано

Шкода Барсюків, якщо один не хоче грати, це ж не означає, що і всі...малий Ліонель дійсно зажирівся, видно дуже образився, що не отримав найкращого футболіста! Але це ж не привід ходити по полі, навіть знаючи, що збільшують зарплату в травні, йолипали!

Навіть старожили Хаві з Іньєстою вилазили зі шкіри!!! І якого х... не поміняли Неймара на Санчеса ще по перерві, той його дриблінг зовсім тут не проходить, - чувак, тут не Бразилія і тут не пляжний футбол іпонорот (скільки там, кажись також біля 100 лямів)!!! Для чого Сеска знімати!! Взагалі не розумію Мартіно,бляха-муха, Гвардьйола - вертайся!! Короче Реал переграв на швидкості! Це зовсім не та команда, що була з Моуріньйо. Я звичайно за Барсу, але ще знав до початку, що вони програють (ні Вальдеса ні Піке)...хоча в кінці надіявся хоч на додатковий час і пенальті, але Гарік Бейлов зі своїм моторчиком в сраці поламав всі мрії)) Молодца

А Роналду лишився піжном - як і на полі, так і на трибуні зі своїм кептуриком до костюму з галстуком)

А пом'яніть моє слово - Баварія забирає Лігу цього року знову! (знав ще на початку 1/8)

Опубліковано

Роналду певно завжди буде піжоном) Але заслужений володар ЗМ. Реал цей сезон добре грає, але вчора не показували найкращу гру. Забагато дозволяли Барсі і грали тільки на контр або швидких атаках. Ну і Бейл звісно кінь) хто в курсі до коли Роналдо на лавці? в ЛЧ буде?

Опубліковано

Роналду певно завжди буде піжоном) Але заслужений володар ЗМ. Реал цей сезон добре грає, але вчора не показували найкращу гру. Забагато дозволяли Барсі і грали тільки на контр або швидких атаках. Ну і Бейл звісно кінь) хто в курсі до коли Роналдо на лавці? в ЛЧ буде?

Да не ясно, в нього травма здається, а як на довго не зрозуміло, думаю в ЛЧ має грати.

Ги, прікольно я тільки зараз замітив що назву теми змінили забрали "найкращої гри в світі")))))))).

Хай буде так всерівно для істинних шанувальників футболу немає ніякої різниці. Оле-оле!!

Опубліковано

Хтось, дивиться Челсі(ах, піндец) невже багатії не виграють. ЛІВЕР!!!!!ЛІВЕР!!! ти ніколи не будеш самотнім.

Після Ліверпуля, Сандерленд моя сама "любіма"( пиз... останє місце) команда, ну будь-ласка хто ще дивиться!

Опубліковано

Не так за Ліверпуль вболіваю як хочу, щоб Джерард все-таки вже отримав медаль АПЛ

Опубліковано

Хто дивиться Чорноморець-Дніпро )))))))))))) це капець.

так а чому не зарахували чистий гол Дніпра..

зливають днепр..?

Опубліковано

Хто дивиться Чорноморець-Дніпро )))))))))))) це капець.

так а чому не зарахували чистий гол Дніпра..

зливають днепр..?

Не наю не наю, але цікаво90a337f65cbdaa0c22276dc90eebfaa1.gif"]90a337f65cbdaa0c22276dc90eebfaa1.gif

Опубліковано

і вже не забив 100% момент)

В нього така традиція ще з МанЮнайтед. ))))

але все-таки кращий бомбардир ЛЧ зараз. Вболіваю за Реал

Опубліковано

Гол Реала був випадковим, м'яч не мав долетіти до Бензема. Захист мав блокувати передачу. Хоча і німці окрім фізухи нічого не показали. Вчорашній матч був цікавіший навіть при нулювому табло.

Фінал: челсі-баварія)))

Опубліковано

Гол Реала був випадковим, м'яч не мав долетіти до Бензема. Захист мав блокувати передачу. Хоча і німці окрім фізухи нічого не показали. Вчорашній матч був цікавіший навіть при нулювому табло.

мав, але не заблокував, в тому то і футбол. Тоді 90% голів можна вважати випадковими коли хтось щось мав зробити, але не зробив

Як вчора Реал виграв81559126f4ec6cb5e6c4a617ec94296e.gif ну і Баварію хрен "поймеш" сильніша була, але щось не то.

Реал мав забивати ще 2 100% моменти. Баварія мала лише 1 де Касіліас зробив сейв. Тактично Реал був сильніший, Баварія мала тільки володіння м'ячем, тому, що Реал так зараз грає, що з ними, що з Барсою. У Баварії не виходила гра, Гвардіола псіхував. Ждем матч відповідь, думаю Реалу буде не солодко

Опубліковано

мав, але не заблокував, в тому то і футбол. Тоді 90% голів можна вважати випадковими коли хтось щось мав зробити, але не зробив

Як вчора Реал виграв81559126f4ec6cb5e6c4a617ec94296e.gif ну і Баварію хрен "поймеш" сильніша була, але щось не то.

Реал мав забивати ще 2 100% моменти. Баварія мала лише 1 де Касіліас зробив сейв. Тактично Реал був сильніший, Баварія мала тільки володіння м'ячем, тому, що Реал так зараз грає, що з ними, що з Барсою. У Баварії не виходила гра, Гвардіола псіхував. Ждем матч відповідь, думаю Реалу буде не солодко

Ой що не виходила то точно, і не тільки Гвардіола нєрвнічав, да і самі гравці особливо в кінці, Робен взагалі таке враження "забив" на всіх і сам вирішив грати. А Реал в захисті звісно сильний, грають так "нагло", жорстко, впевненно, без паніки, без криків. Ну ось і результат,але що буде в Мюнхені, ой- йо- йой. Думаю Баварія буде володіти м"ячем ще більше десь 80-85% на 20-15%, а Реал буде ловити на контр атаках і грати в обороні ще краще, але куди вже краще. Ну ждем.

Опубліковано

блін, жалко, що пропущу таке видовище - справжній Футбол.

То хірня головне здоров"я, а таких футболів ще буде ой-йо-йой, скоро взагалі ЧС 2014 в Бразилії.Так що все буде "гуд" ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...