Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НТВ-ПЛЮС ФУТБОЛ HD або НТВ-ПЛЮС ФУТБОЛ 2 HD ---- 100% будуть показувати (там і коментатори знайомі по ФІФА - Юрій Розанов або Василій Соловйов)

Та короч, яка різниця де дивитись - головне аби дивитись, хоча шкода що не буде кількох ведучих гравців, але...жара гарантована.

АЛЄ АЛЄ АЛЄ

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю чи хтось так дивиться як я, навіть коментів немає часу написати,але це біда! "ДК" ну йомайо! позор.

скачуйте stopcast

Все ж таки SopCast, а все остальне правильно))))

Мені одному здається що ДК Блохіна "плавить"?!?!?!

Серйозна предява! але десь там далеко думка є, шочя я думаю що просто неможуть!

Опубліковано

шочя я думаю що просто неможуть!

Просто не хочуть. Всі ті куплені "мільйони"+наші біля них=ніхто сильно не хотів бігати. Це не те дербі, які бували по ті роки. Тоді земля крізь ніздрі вилітала, а тут?!?... Я про ДК., тому що ШД, а що ШД? свою справу зробив в 1-му таймі, накуя напрягатись якщо і так добре

Опубліковано

Короче хто "летить" у Валесію?

Я вже заправився! Щя ще трохи, і полетів))))

Реально, будеш дивитися, (найкращий футбік європи) чи прикалуєшся?

Я розумію що це не "Рибалка"))))))))))))) но терпіть!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Комент одного вболівальника: на місці Блохи, заяву про відставку треба писати було б в перерві.

Хіба не правда.? Йому там не місце. Динамо як і Україна повина рухатись вперед, а не повертатись в минуле.

Опубліковано

в попередньому ель-класико Реал не порадував, а тут ще й КріРо немає. Якщо хочуть вигравати ЛЧ, то і тут мають бути на ходу і перемагати

Опубліковано

После поражения от донецкого "Шахтера" подал в отставку главный тренер "Динамо" Олег Блохин. Об этом сообщил капитан киевской "Динамо" Андрей Ярмоленко в интервью каналу "2+2".

- Только что в раздевалке Олег Владимирович сообщил, что у нас завтра будет новый главный тренер. Он поблагодарил за совместную работу и пожелал нам удачи, - рассказал Ярмоленко.

http://terrikon.com/posts/186522

так щоб з підтвердити))

нарешті.

ваші прогнози, панове?

Опубліковано

После поражения от донецкого "Шахтера" подал в отставку главный тренер "Динамо" Олег Блохин. Об этом сообщил капитан киевской "Динамо" Андрей Ярмоленко в интервью каналу "2+2".

- Только что в раздевалке Олег Владимирович сообщил, что у нас завтра будет новый главный тренер. Он поблагодарил за совместную работу и пожелал нам удачи, - рассказал Ярмоленко.

так щоб з підтвердити))

нарешті.

ваші прогнози, панове?

Пізд..

Опубліковано

так щоб з підтвердити))

нарешті.

ваші прогнози, панове?

Пізд..

Добре нехай іде.

Опубліковано

Нарешті цей біляш осмілився піти...

Для мене завжди був і буде фізруком, і як показує час навіть дуже добре шо він як шлюшка повівся на бабло і кинув ЗБУ (досі нерозумію як тоді в 2006 він досягнув успіху на мундіалі)

Сурку треба добре подумати, а то за останні 5 років перетворив колись ВКДК в УГ'е... (Хоча не здивуюсь якщо захоче переманити Фоменка, Григорчука чи Рамоса)

Опубліковано

Нарешті цей біляш осмілився піти...

Для мене завжди був і буде фізруком, і як показує час навіть дуже добре шо він як шлюшка повівся на бабло і кинув ЗБУ (досі нерозумію як тоді в 2006 він досягнув успіху на мундіалі)

Сурку треба добре подумати, а то за останні 5 років перетворив колись ВКДК в УГ'е... (Хоча не здивуюсь якщо захоче переманити Фоменка, Григорчука чи Рамоса)

Ну???

Хто такий Блохін, точно не тренер "ДК" чьому мав успіх зі збірною,тому що його тоді всі слухалися, і це була збірна!!!!!!!!а не Велозу і т. д.

Блохін пішов у відставку!!!!!!!!!!!!! сама "свіжа" новина!

Опубліковано

Думаю і надіюсь візьме Маркевича. І якщо каже, що завтра буде новий тренер, то думаю він не сам пішов, а його попросили

Опубліковано

Тепер(але сумніви були)точно не жалію, про створену тему, Дякую всім! дивимося і на далі,Барса-Реал, поки 0-1, поклонників Барси прошу теж писати.

Опубліковано

Відчуття позиції відносно воріт, удар. Гол.

оце гра, оце футбол. А вболвальники - в них футбол це життя.

Опубліковано

Дааааааааааааа!!!оце Бейл 90 лямів. А я вже вмостився на кухні, думав буде + 30хв.

Дай Боже нам так жити,а не думати про війну.

Бейл!!!!!!! хочя так собі в Реалі,але заслужив. КРАССАВА!!!!!!!!!!!

Жалко Мессі, ой про що я, жалію найкращого ігрока світу!!ecb46fcb134d2a46265b74d14d9e17dd.gif"]http://ecb46fcb134d2a46265b74d14d9e17dd.gif

Опубліковано

Дааааааааааааа!!!оце Бейл 90 лямів. А я вже вмостився на кухні, думав буде + 30хв.

Дай Боже нам так жити,а не думати про війну.

Бейл!!!!!!! хочя так собі в Реалі,але заслужив. КРАССАВА!!!!!!!!!!!

Жалко Мессі, ой про що я, жалію найкращого ігрока світу!!http://ecb46fcb134d2a46265b74d14d9e17dd.gif

ліньтяй той мессі, геть розлінився.

вальдеса нехватає. так би гра була б зовсім інша.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...