Перейти до змісту

Операционная система

ursa

Операционная система  

96 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
D@ve, а ти її дома юзав??? Чи просто так, аби ляпнути? Повторюсь ше разок, Фря для десктопа дуже гарна оська. Я на ній і музику слухаю і відео дивлюсь і ігри під повноцінним ОупенГЛ гамаю (навіть більшість віндових, на емуляторі і по інету лазю і програмлю і тексти набираю). Стабільна, безглючна і надійна ОС.

:o З руками у мене, слава богу, все ок. І на роботі шлюзом в нет стоїть машинка з Фрьою. І налаштована вона мною особисто. І не проміняю я її ні на що інше, ібо рулез.

От ну не розумію я таких людей. Не пробував, а каже шо гівно.

Цікаво, де ти в моєму пості це побачив?

Вся справа в тому, що вдома у мене немає нета. А, як колись писали на баші, FreeBSD без інета, це все рівно, що спортивний мотоцикл в селі: дорого, дуже круто, але ні дєвок покатати, ні в магазин за пивом зганяти. От-так от.

Опубліковано

сорі за офф, але

Приходит ночь. А вместе с ней из темных и мрачных дыр выбираются на волю во тьму и зло ночи посидельщики. Путь их лежит через леса и поля, реки и овраги, свитчи и роутеры, через восьмидесятые порты, туда, и только туда — на ЛОР. Там будет аццкий злой ночной шабаш. И ни один пользователь одной проприетарной ОС не рискнет туда заглянуть. У некоторых глаза светятся мягким красным светом, некоторые делают пирсинг и вставляют в крылья носа зеленые звездочки, которые не так то просто получить. На священном холме есть и настоящие шаманы. Их немного, но они сильны. Так же на холме много гостей. Впрочем, их здесь не любят, иногда даже закрывают от них холм. Ну что же, начнем шабаш!!!

ЛОР = linux.org.ru

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...