Перейти до змісту

Валютний кредит

Las

Рекомендовані повідомлення

На сьогоднішній день проблема гіпер-актуальна для позичальників банків, особливо для тих, хто має іпотечні кредити. Для користувачів Фейсбук можна долучитись до всеукраїнської групи. Треба гуртуватись і в регіонах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогоднішній день проблема гіпер-актуальна для позичальників банків, особливо для тих, хто має іпотечні кредити. Для користувачів Фейсбук можна долучитись до всеукраїнської групи. Треба гуртуватись і в регіонах.

І наскільки великий у Вас кредит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Величиною в 13 років...((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію відсотки менші ніж по гривневому, але є одне АЛЕ,.....ВИ ЖИВЕТЕ В УКРАЇНІ!!! Цей фактор заставляє 1 000 000 раз обдумати перш ніж зробити щось... Єдине, що можна сказати, що нерухомість цінний актив щоб просто від нього відмовлятись. :0136:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть і не думаємо відмовлятись від житла, я свідомо вибирала кредит у 2007 році і зважила, що якщо навіть не буду платити більшими сумами, швидше, то всерівно переплачую вартість свого житла близько 120%... Але поведінка долара сьогодні - це не ризик, це вже .......!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи прибуток в гривнях брати кредит в доларах - абсурд. Вам би пару місяців назад перекредитуватись в гривні... А тепер "позно піть Боржомі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, сьогодні вже відправила листи в НацБанк, в центральне відділення свого банку у Києві і в Луцьку. Кому потрібен зразок, поділюсь. Звісно, потрібні не відписки, а реальні закони в країні. Але мовчки платити не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...