Volyniaka Опубліковано 4 Червня, 2015 в 12:57 #26 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 12:57 Папа, я попал в ДТПтак ж ситуаціяпитаю ти хто- я твій син папакажу який син у мене їх багато .....фініш пропав...Добре мати багато синів ))))
milana Опубліковано 4 Червня, 2015 в 12:59 #27 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 12:59 До мене теж дзвонили, двічі, але я тоді не доперла прикольнутись. І на українську ламану перейшов, хоч спочатку волав російською. Одного разу доводив, що він мені син, навіть ім'я мого малого назвав, от тільки моєму лише 7 років)))
Volyniaka Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:06 #28 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:06 До мене теж дзвонили, двічі, але я тоді не доперла прикольнутись. І на українську ламану перейшов, хоч спочатку волав російською. Одного разу доводив, що він мені син, навіть ім'я мого малого назвав, от тільки моєму лише 7 років)))Моє перше ДТП було раніше, ніж мені виповнилось 7 років...Я на лісапєді в фіру в"їхав. Кінь злякався, я впав, фірман злючий - карочє капєц!..Щоправда тоді мобільників не було...
bublik007 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:14 #29 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:14 Приблизно минулою весною, дзвонить до мене, такий собі капітан міліції Васюта....-Добрый вечер Вас беспокоит капитан милиции Васюта.- Здравия желаю, у телефона подполковник СБУ Стицько- ....................................??????????????
vaz75 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:21 #30 Опубліковано 4 Червня, 2015 в 13:21 Сьогодні мені дзвонили, я не беру з "прихованих" номерів, і через деякий час дружині (наші номери різняться однією цифрою). Вона взяла - і все тойже "русський" зашмарклений парєньок волав про помащь. Дружина знає цю історію і побажала, щоб мєнти закатували його...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.