Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Ну ви десь точно по діагоналі читаєте. Де я писав, що я так живу?

Це держава так вважає. Відповідно, якщо держава скаже, що роботяга не міг за мінімалку купити Ланоса, то можна їй показати цей розрахунок.

Ну от якби ти з цього почав, то і питань до тебе не було б стільки. Типу чисто математично державних кровосісів можна відшити, показавши їм розрахунки сферичного коня у вакуумі. Однак ти просто написав:

12 hours ago, volks said:

Щоб купити Ланоса сім'ї з двох людей достатньо річної мінімальної зарплати.

Чим і викликав подив і сумніви в реальності такого твердження))

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
21 минуту назад, yu2007 сказал:

Однак ти просто написав:

Чим і викликав подив і сумніви в реальності такого твердження))

Так це ж була відповідь на коментар, що держава посадила більшість людей на мінімалку і прожитковий мінімум.

Трохи переоцінив логічне сприйняття в п'тницю ввечері))))

Опубліковано

Шось почитав я за відкладання грошей на ланос з зп і задумався, якшо ланосом їздить, а жре він вроді як не мало, то ті гроші що раніше відкладались будуть всі йти на паливо, а ще ТО, страховкі всякі і тд, в результаті за рік станеш банкротом. А купляти той ланос шоб стояв така собі затєя. Я на паливо витрачаю в місяць приблизно 2-2.5к і це по суті жоповозка, бо катаюсь лише на роботу, і ще по мєлочам, 1-2 раза в місяць в Рівне. І це в мене машина жре на порядок менше ланоса.

Опубліковано
5 минут назад, halmer сказал:

Шось почитав я за відкладання грошей на ланос з зп і задумався, якшо ланосом їздить, а жре він вроді як не мало, то ті гроші що раніше відкладались будуть всі йти на паливо, а ще ТО, страховкі всякі і тд, в результаті за рік станеш банкротом. А купляти той ланос шоб стояв така собі затєя. Я на паливо витрачаю в місяць приблизно 2-2.5к і це по суті жоповозка, бо катаюсь лише на роботу, і ще по мєлочам, 1-2 раза в місяць в Рівне. І це в мене машина жре на порядок менше ланоса.

Удали пост, а то обложат % и топливо)))

Опубліковано
1 минуту назад, WebTraveller сказал:

Теж хочу таку машину))

На порядок це в 10 разів менше))

Электричка наверно.

Опубліковано
13 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Теж хочу таку машину))

На порядок це в 10 разів менше))

Ну я точно не знаю скільки жре ланос, але те що казали знайомі які його мали то 10 літрів по місту брала. В мене дизель, по місту жре біля 7 літрів. Якшо їздить як пєнсіонєр і переключатись на 1.5к обертів то можна влізти в 6, якшо тапок в пол то хз, може і буде 10. 

З.І. на порядок то не в 10 раз більше, чи менше, 3 літра на 100 імхо - на порядок.

Опубліковано
53 минуты назад, halmer сказал:

Шось почитав я за відкладання грошей на ланос з зп і задумався, якшо ланосом їздить, а жре він вроді як не мало, то ті гроші що раніше відкладались будуть всі йти на паливо, а ще ТО, страховкі всякі і тд

Ну так Ланоса вже купив. Можна більше не відкладати.

Опубліковано
41 минуту назад, halmer сказал:

Ну я точно не знаю скільки жре ланос, але те що казали знайомі які його мали то 10 літрів по місту брала. В мене дизель, по місту жре біля 7 літрів. Якшо їздить як пєнсіонєр і переключатись на 1.5к обертів то можна влізти в 6, якшо тапок в пол то хз, може і буде 10. 

З.І. на порядок то не в 10 раз більше, чи менше, 3 літра на 100 імхо - на порядок.

В математике "на порядок' это убрать или добавить одну цифру к числу. Было 100, стало 10 или 1000.

Опубліковано
Щойно, romanc сказано:

В математике "на порядок' это убрать или добавить одну цифру к числу. Было 100, стало 10 или 1000.

От не врубай вже зануду)))

6 хвилин тому, volks сказано:

Ну так Ланоса вже купив. Можна більше не відкладати.

Ага, а регламенти? Масла фільтра? Чи ти думаєш то 100 грн коштує? А як подвєску перебирать прийдеться то взагалі крєдіт нада буде брать.

Опубліковано
52 минуты назад, WebTraveller сказал:

та ні:

Для электрички топливо-электричество.

Хотя если 40кВт батарею каждую ночь заряжать дома, то только 2000грн выходит.

Опубліковано
5 минут назад, halmer сказал:

Ага, а регламенти? Масла фільтра? Чи ти думаєш то 100 грн коштує? А як подвєску перебирать прийдеться то взагалі крєдіт нада буде брать.

Ланосы по ремонту сейчас на уровне жигулей, только реже, ну и большинство на газу, так что там примерно в соответствии с ценой обслуживание, чем дороже машина, тем дороже ее содержать, конечно если это не когда-то люксовый корч с пробегом за 500т.

Опубліковано
17 минут назад, halmer сказал:

От не врубай вже зануду)))

5000 в місяць не вистачить, щоб обслуговувати ланоса?

Опубліковано
9 хвилин тому, volks сказано:

5000 в місяць не вистачить, щоб обслуговувати ланоса?

5 вистачить, я відштовхувався від 2.5. Але як би там не було, в мене складається враження що ти живеш в паралельній реальності. 10 к на двох і щось ще відложити - не реально, хіба що харчуватись якимось говном і шмоткі всі купляти на секонд хенді в останній день завоза. 

Опубліковано
10 минут назад, halmer сказал:

10 к на двох і щось ще відложити - не реально, хіба що харчуватись якимось говном і шмоткі всі купляти на секонд хенді в останній день завоза. 

От не хочу ображати фразою про пісатєля і чітатєля. Тому просто попрошу ще раз перечитати ВСІ повідомлення.

Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

От не хочу ображати фразою про пісатєля і чітатєля. Тому просто попрошу ще раз перечитати ВСІ повідомлення.

Та шо там читати? Я так і не догнав ти реально живеш за мін ЗП, чи відштовхуєшся від того як держава рахує? 

Опубліковано
4 минуты назад, halmer сказал:

Та шо там читати? Я так і не догнав ти реально живеш за мін ЗП, чи відштовхуєшся від того як держава рахує? 

Ну от якби спочатку прочитав, то таке питання в тебе і не виникпло б.

Опубліковано
9 хвилин тому, volks сказано:

Ну от якби спочатку прочитав, то таке питання в тебе і не виникпло б.

Де той початок? На першій сторінці? Чи 83?

Опубліковано
4 минуты назад, halmer сказал:

Де той початок? На першій сторінці? Чи 83?

От не розумію як моюна вступати в дискусію, не перечитавши, з чого вона розпочалась.

Хз. Дві чи три сторінки тому.

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

От не розумію як моюна вступати в дискусію, не перечитавши, з чого вона розпочалась.

Хз. Дві чи три сторінки тому.

От якраз пару останніх сторінок прочитав і нікуа ніпонял, то ти пишеш шо працюєш в школі за мінімалку, то ти пишеш шо держава так рахує. Дісонанс якийсь в мене виникає...

Опубліковано
15 годин тому, volks сказано:

Блін, я вже задовбався підпрацьовувати вчителем математики перших класів.

Ааа, підпрацьовував. Якщо маєш час підпрацьовувати тим більше в школі за мінімалку - маєш овердокуа вільного часу який можна було б направити в більш прибуткове русло. Але питання залишається відкритим.

Опубліковано
1 минуту назад, halmer сказал:

Ааа, підпрацьовував. Але питання залишається відкритим.

На борді підпрацьовувати.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

На борді підпрацьовувати.

Слішком тонко ілі слішком толсто? Ще складніше тебе зрозуміти стало.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...