Перейти до змісту

Коли чекати стабілізації цін на нерухомість і автомобілі?

special

Рекомендовані повідомлення

Наведу приклад, авто до кризи 2008 року коштувало 8 тис.$, коли долар став 8 грн, ціна на те саме авто стала 5 тис$,тобто ціна в гривнях зрівнялася 40тис. і 40тис.грн. З нерухомістю аналогічно. Щось не можу згадати через скільки часу після росту долара це сталося. Підкажіть хто пам'ятає? І чи варто таке чекати тепер, і саме головне скільки часу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, до кінця року може й щось зміниться в кращу сторону.. А то й пізніше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю долар вже нижче 10 грн не стане, а от коли вібудеться перерахунок цін... Зараз всі все хочуть в доларах, а ціну скинути ніхто не хоче.

А от коли це сталося під час 2008-2009років давайте згадаємо разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад за однокімнатну квартиру треба було дати 25 тис, зараз можна купити за 20.

Перерахунок вже відбувся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад за однокімнатну квартиру треба було дати 25 тис, зараз можна купити за 20.

Звідки такі ціни у вас, з оголошень де вказано все гривнях? Подзвоніть поцікавтесь ,малосімейка 24кв 22тис, щось краще в 9-поверхівках 25-27.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так просять то в старих цінах.А віддають по нових.

Бо як просити по нових, прийдеться віддавати по супернових.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо взяти до уваги анонсований ріст цін на газ... та й все інше...

знаючи, що значна частина житла простоює без жильців, оскільки будується/будувалася тупо на продаж, або під залог, або щоб було в що вкласти бабло і т.д.

короче дорого і не вигідно утримувати будинки... + прогнози по скороченнях, соцвиплатах, рівню зарплат... платоспроможність населення піде на спад.

відбудеться серйозний скачок пропозицій по продажу і невтішний попит.... відповідно й по цінах зміни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне діло просити, інше - коли потрібно продати.

Думаю, коли є живі гроші на руках (а не позичу, депозит заберу, продам там щось через місяць...) - можна дійти з продавцем до спільного знаменника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну впринципі з вами згідний, кому вже треба гроші той перераховує, а кому не горить, то продовжують просити по старих цінах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо взяти до уваги анонсований ріст цін на газ... та й все інше...

знаючи, що значна частина житла простоює без жильців, оскільки будується/будувалася тупо на продаж, або під залог, або щоб було в що вкласти бабло і т.д.

короче дорого і не вигідно утримувати будинки... + прогнози по скороченнях, соцвиплатах, рівню..

А то що за новина ??? Де це так є ?

Знайомі по пару місяців в Луцьку нормальних квартир не можуть зняти...

Також покупців на хороші квартири на вторинному ринку в Луцьку є не менше ніж продавців...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось не помітив я "урівняння цін по гривні".

наведу приклад-шевроле лачєтті на автоматі в 2006 році була 76 тис грн. Себто 13 000 доларів. Після того як вона проїздила понад 8 років, вона зараз коштує 8 500-10 000, залежно від стану. Курс зараз який? Правильно, 10,5! порахуємо?)

76 тис грн (13 тис дол.) проти 85-100 тис грн (8,5-10 тис дол.)

Аналогічно і житло...

Так шо, як у тому анекдоті "як показав аналіз ринку, найсприятливіший час для покупки нерухомості був тогоріч")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то що за новина ??? Де це так є ?

Знайомі по пару місяців в Луцьку нормальних квартир не можуть зняти...

Також покупців на хороші квартири на вторинному ринку в Луцьку є не менше ніж продавців...

я не про дешеве малогабаритне житло і вторинний ринок посеред міста, а про приватні будинки, впригороді, від 150 м.кв. і більше..

багато будували з ціллю заробітку від подальшого продажу, но не пішло...

проїдься вечорком в новозбудованих районах...

На моїй вулиці живуть лише в 4 з 15 побудованих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли Ви востаннє бачили дллар по 10,5? Сьогодні в ПБ по 11,6

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...