Перейти до змісту

Де можна купити малька коропа та амура для ставка

andrik_w

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хтось знає і може надати контакти чи іншу інформацію про те, де купити малька карпа та амура для зариблення ставка. Буду дуже вдячний.

Опубліковано

Наразі всім дякую, завтра буду звонити розпитувати, аби встигнути, дехто каже що вже пізно, проходить сезон зарибнення і відповідно продажу малька.

Опубліковано

Лище, Павлівка, Холонів біля Горохова, Градиськ біля Маневич, Берег біля Дубно, Цумань - це те що памятаю. Запитай в тих хто продає живу рибу на базарі, вони можуть привести під замовлення своїми машинами і зорієнтують в цінах. Удачі.

Опубліковано

де купити малька амура Буду дуже вдячний.

Також цікавить мальок амура Будете мати контакти і мені скиньте. Дякую.

Опубліковано

0679438569 с.Лище, більш нічого незнаю ...

Продавали там 1-річного карпа по 40грн/кг, але сьогодні до 19:00. На завтра не обіцяли нічого.

Градиськ біля Маневич

Тут вже не продають.

Знайомий ще має дізнатись в Рожищенському р-ні, село Тростянка чи Іванчиці. Поки не купив.

Опубліковано

Вчора натрапив в газеті, Звонив амур тільки 2х річка по 32 грн. оптом дешевше, щука також по 32 грн.

Але вжеж цікавить однорічка амура. Хто буде знати відпишіть.

post-6067-0-58687000-1397030111_thumb.jp

Опубліковано

Однорічка амура буде як верховодка, грам по 20-30, якщо запустити в ставок де є хижа риба, то з сотні залишиться штук 5. Однорічка запускається в стави які були спущені на зиму, вода в які запускається через решітку щоб не попала щука і окунь, а так гиблий номер.

Бери дворічку, на слідуючу осінь будуть по 2-3 кг.

Однорічка може бути в Цумані, принаймі я колись там брав.

Опубліковано

Однорічка амура буде як верховодка, грам по 20-30, якщо запустити в ставок де є хижа риба, то з сотні залишиться штук 5.

Я 2 роки назад запускав кілька кілограм амура і карпика однорічки, в дуже зарослий ставок в селі розміром 30 на 200 метрів. То карпика виловили діти ще маленьким, а амури з весни до осіні підросли на 800-1000 грам. Знаеш як дітям приемно ловити було рибу безкоштовно. А їхні очі, які приносили додому мамі рибу і з гордістю казали дивись яку я зловив велику.

Все робилося з власної ініціативи.апсолютно на інтузіазмі. Також хочеться і вцьому році кинути амура, а то ставок знову заростає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...