s_pasha Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:25 Поділитися #1 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:25 Добрий вечір усім. Трапилась зі мною неприємна історія у нашій державній стомат поліклініці. Пішла лікувати зуб, мені поставили тимчасову пломбу, щоб вбити нерви (це робив один лікар), далі оскільки я пропустила в нього прийом пішла до іншого. Вів себе грубо, при пломбування каналів прикладав додаткову силу, дивно посміхався та ще й нічого толком пояснити не міг. І таке пломбування обійшлося мені в 190 грн. Підскажіть хто з цим стикався і хто знає, чи є дані посліги законні, якщо "пломбування каналів" немає в списку платних послуг на сайті та в постанові від 17 вересня 1996 р. N 1138 про перелік платних послуг нічого не йдеться, хто може пояснити даний момент відгукніться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:33 Поділитися #2 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:33 Странно усмехался это как? И что значит применял дополнительную силу? Чистка каналов не особо приятный процесс , дабы кусочков нервов там не осталось нужна определённая сила... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саша Иванов Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:42 Поділитися #3 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:42 Не в тему, але, можливо, комусь пригодиться. Можу порадити дійсно гарного стоматолога, працює в стоматполіклініці на Волі (та що біля Вопака), фамілія Шабелько. І робота якісна, і до клієнтів ставлення гарне. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:43 Поділитися #4 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:43 Странно усмехался это как? И что значит применял дополнительную силу? Чистка каналов не особо приятный процесс , дабы кусочков нервов там не осталось нужна определённая сила... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саша Иванов Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:45 Поділитися #5 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:45 На фото - КРАСАВЧЕГ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:49 Поділитися #6 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:49 Странно усмехался это как? И что значит применял дополнительную силу? Чистка каналов не особо приятный процесс , дабы кусочков нервов там не осталось нужна определённая сила... :_07: С таким доктором и наркоза не нужно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 28 Березня, 2014 в 19:21 Поділитися #7 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 19:21 чистять канали проволкою, на яку намотують нерв. і щоб попасти треба постаратись, а так як це кропітка робота, то треба певна сноровка та й сила накрутити нерва на проволку. посміхатись людина може з причини того, що їй може бути смішно з самого себе, що пройшла купа часу, а він ще досі мудохається, або згадалась якаст смішна історія - думаю таке буває в кожного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.