Перейти до змісту

Луцька міська стомат поліклініка, незаконні платні послуги

s_pasha

Рекомендовані повідомлення

Добрий вечір усім. Трапилась зі мною неприємна історія у нашій державній стомат поліклініці. Пішла лікувати зуб, мені поставили тимчасову пломбу, щоб вбити нерви (це робив один лікар), далі оскільки я пропустила в нього прийом пішла до іншого. Вів себе грубо, при пломбування каналів прикладав додаткову силу, дивно посміхався та ще й нічого толком пояснити не міг. І таке пломбування обійшлося мені в 190 грн. Підскажіть хто з цим стикався і хто знає, чи є дані посліги законні, якщо "пломбування каналів" немає в списку платних послуг на сайті та в постанові від 17 вересня 1996 р. N 1138 про перелік платних послуг нічого не йдеться, хто може пояснити даний момент відгукніться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно усмехался это как? И что значит применял дополнительную силу? Чистка каналов не особо приятный процесс , дабы кусочков нервов там не осталось нужна определённая сила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не в тему, але, можливо, комусь пригодиться. Можу порадити дійсно гарного стоматолога, працює в стоматполіклініці на Волі (та що біля Вопака), фамілія Шабелько. І робота якісна, і до клієнтів ставлення гарне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно усмехался это как? И что значит применял дополнительную силу? Чистка каналов не особо приятный процесс , дабы кусочков нервов там не осталось нужна определённая сила...

%D0%A7%D0%B5%D1%88%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%9A%D0%BE%D1%82.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фото - КРАСАВЧЕГ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

%D0%A7%D0%B5%D1%88%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%9A%D0%BE%D1%82.jpg

:_07: :_07: :_07: С таким доктором и наркоза не нужно :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чистять канали проволкою, на яку намотують нерв. і щоб попасти треба постаратись, а так як це кропітка робота, то треба певна сноровка та й сила накрутити нерва на проволку.

посміхатись людина може з причини того, що їй може бути смішно з самого себе, що пройшла купа часу, а він ще досі мудохається, або згадалась якаст смішна історія - думаю таке буває в кожного :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...