itax Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:20 #1 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:20 Терміново шукаю власників автореєстраторів або просто водіїв, які вчора (27.03.14) після 15 години їхали на Маневичі (або навіть далі на Любешів) з Луцька і проїжджали пост ДАІ (на Ковельській трасі, біля Маневич) - є історія від знайомого білоруса, що його водія (фура) там вчора/сьогодні вночі обікрали якісь люди зі зброєю і в бронежилетах - не далі як 100м від поста ДАІ. Будь-ласка, опитайте знайомих водіїв, якщо хтось вчора там їхав і може підтвердити/спростувати інформацію про наявність там якогось "невизначеного" блок-посту. Записи реєстраторів вітаються.Будь-ласка, опитайте своїх знайомих, кого зможете! Дуже потрібно!
difoto Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:32 #2 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:32 Що за кіпіш? Номер того білоруса є? Скидайте в приватне повідомлення, нехай підтвердить інфу! Інакше це радіо ББС.
itax Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:39 Автор #3 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:39 Тут люди підказують, що таки є зараз на Волині блок-пости - від Правого сектору. Чудово. Тепер про нас ще білоруси почнуть говорити, що тут грабують і вимагають гроші (зі слів водія йому запропонували "добровільний внесок" на революцію, коли хотів дати 50 грн, то вихопили гаманець і забрали звідти всю готівку, залишивши тільки паливну карту, і обшманали всю кабіну).
Harddriver Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:42 #4 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:42 7 повідомлень, і "вброс" ? Я б на місці модерів дав годину на пруф, і - в баню.По-законам військового часу.
SysR Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:47 #5 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:47 Що за кіпіш? Номер того білоруса є? Скидайте в приватне повідомлення, нехай підтвердить інфу! Інакше це радіо ББС.Чув від місцевих у Маневичах, що чи то Правий сектор чи то ті хто під них косять забрати фуру з лісом яка належала "сім'ї".
itax Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:47 Автор #6 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:47 Що за кіпіш? Номер того білоруса є? Скидайте в приватне повідомлення, нехай підтвердить інфу! Інакше це радіо ББС.Кіпіш є тому, що я зараз інтернетом спілкуюсь із знайомим з білорусі, який має прямий телефонний звязок із цим водієм. Людина адекватна, не якийсь троль чи малолетка. Тому це все ж не ВВС. Хоча вірити в те, про що йдеться особисто не дуже хочеться. Тому:1) Намагався знайти якраз відео чи особисті докази водіїв про те, що наприклад "ніякого блок-посту там немає", що було б доказом того, що білорус міг просто згубити гроші чи погано виспатись2) Оскільки кажуть, що блок пости бачили і вони наразі є, шанс такого інциденту трохи збільшується. Тим більше зі слів знайомого водій років за 55, людина спокійна і поважна, отож питання, чому йому знадобилось би видумувати таку байду.
_sergius Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:50 #7 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:50 Всі тільки чують, хтось бачить... А конкретних фактів допоки нуль.Зато одне отак ляпне, і завтра вже весь Луцьк буде гудіти, пофіг що це фейк чистої води. Але попи*діти буде про що.
itax Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:58 Автор #8 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 10:58 7 повідомлень, і "вброс". Я б на місці модерів дав годину на пруф, і - в баню.По-законам військового часу.Сім повідомлень просто через те, що я мало на цьому форумі спілкуюсь. Поки що ) Тому прошу мене попередньо до ботів не зараховувати. Щодо пруфу - я щось маю підтверджувати? Я якраз намагаюсь знайти докази того, що це не правда, про що залюбки повідомив би білоруських друзів, щоб нерозповсюджували дурниць про нашу Волинь. Тому і прошу допомоги в цьому.Адмінам - можливо тема не зовсім в правильній гілці, то перепрошую і буду не проти перенесення у відповідну.Всі тільки чують, хтось бачить... А конкретних фактів допоки нуль.Зато одне отак ляпне, і завтра вже весь Луцьк буде гудіти, пофіг що це фейк чистої води. Але попи*діти буде про що.Були б факти - говорили б про факти. Якщо це фейк - то давайте подумаєм, як це можна швидко і якісно спростувати? Я обома руками за. Тому і прошу допомогти із цим.Бо мені неприємно, що скоро про це можуть почати говорити білорусиЧув від місцевих у Маневичах, що чи то Правий сектор чи то ті хто під них косять забрати фуру з лісом яка належала "сім'ї".Ну наразі це тут нідочого. Це можлива подія вчорашнього вечора/ночі.
hud Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:13 #9 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:13 Чув цей "бред" від знайомої з Бреста, там ще до речі золото забирали і т.пє конкретні факти, потерпілі, свідки, докази звертайтесь будь ласка до правоохоронніх органів чи до самооборони, а не постіть різне неперевірене сміття на форумах
Barugan Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:36 #10 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 11:36 зазвичай на російській шпарять, а тут вже й україномовних підшукали...да, ріст на лице, тактику поміняли.....
nemo Опубліковано 28 Березня, 2014 в 17:32 #11 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 17:32 За маневичі не знаю.Але по трасі луцьк мукачево як через радехів так і через дубно постів правого сектору чі лівого берегу р. Коноплянка НЕ МАЄ.Присутні лише стаціонарні пости даі.Аналогічна картина по трасі луцьк киів через ріне.Інформація 2 денна.
difoto Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:49 #12 Опубліковано 28 Березня, 2014 в 18:49 Зідзвонився з білорусом, факти будуть перевірятись Самообороною та ПС.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.