Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

коктейль кинули моєму далекому сусіду, після чого він на три тижні перегородив дорогу. Магазин пограбували біля самого міськвідділу міліції.Тих людей, котрі мені розказували, що їх перепиняв ПС, я сам переконував , що це якісь прості гопники.Але бачу, що це трохи не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

gaponyuk, я відповім. Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаючи натуру Білого, чи припускаєте ви, що він міг чинити опір арешту?

чи міг він мати при собі зброю?

чи міг він застосувати зброю під час цього спротиву?

якби ви були міліціонером "на заданії" що б ви робили при цьому?

З того, що відомо, його взяли в барі, як говорять реальні свідки. Взяли означає вдягли кайданки, обшукали. В такій ситуації дуже непросто чинити опір. Вибачте, але в цій системі я б міліціонером не був. Бути міліціонером для начальника, а не для народу я б не зміг.

А коли ПС грабує магазини, заправки, перехожих вночі, кидає коктейлі молотова в хати(причому не в ті, що треба було)- то ні мені, ні людям такі ландиші не потрібні.
цікаво де така радість відбувається? Ще раніше передбачали провокації такого штибу для дискредитації будь-якого громадського руху, правоохоронними органами. Nokian, ви людина партійна, вам потрібна структура і на речі ви дивитесь через структуру. Я за громадянське суспільство, суспільство вільних відповідальних людей. В ньому не може бути структури, бо структура вбачає ієрархію, що суперечить об'єднанню вільних людей. ПС, Самооборона, Автомайдан - це початки громадянсього суспільства, коли кожен учасник розуміє, що щоб щось було потрібно його зробити.

На рахунок утопічності цього всього. Майдан - це об'єднання вільних людей, класичне, навіть енциклопедичне вираження громадянсього суспільства. Нам воно вдалось краще ніж будь-кому в Європах. Тому не потрібно про ментальність і інші відмінності і що це нам не властиве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коменти Станко:

"Він себе себе вбив. А потім закував в наручники.Сам. 5-ма пострілами, двома в серце. Так, 5-ма, у мене виписка з моргу на руках. Мєнти, такі мєнти, вони брехали тоді і продовжують брехати тепер."

"А коли двома в серце з допомогою 9 бусів Соколу уб"ють Захарченка? А коли Клюєва? Сівковича? Януковича? Аксьонова? Константинова? Губарєва? Пшонку? чи виходить, що якби комусь не хотілося - Білий став першою жертвою нового режиму. Такого самого, в якому мєнти відстрілюють людей"

"Через що вбили Білого? не було ні разу жодної повістки, підозри. За ним слідкували кілька тижнів, потім просто вбили. Причому зв"язали наручниками, подивилися, чи не вбронижилеті і вистрелили в серце. Всі, хто хоч якось схвалює дії Авакова, має бути готовий до того, що його теж можуть завалити просто так, бо в.о. міністра написав щось проти нього в фб"

"Виписка з моргу. 5 куль: В тілі Сашка Білого насправді знайшли 5 куль, а не дві, як про це казали раніше. Отже 1 - ша куля в бедро попереду, 2-га в бедро позаду - обидві з автомата калашникова, 3 - в районі біля серця на виліт, 4 куля - в район серця, 5-та в серце і залишилася в тілі (ці три з макарова). Від неї він і помер."

"і така саму статтю шили українські мєнти Сашку, що й ФСБ: Додамо також, головним слідчим управлінням СК Росії по Північно-Кавказькому федеральному округу відносно громадянина України Олександра Музичко (псевдонім "Сашко Білий" порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 209 КК РФ (створення стійкої озброєної групи (банди в цілях нападу на російських громадян і керівництва нею)."

"Щодо конспірологій. Сашко в Рівному мав зі всіма нормальні стосунки, крім мєнтів і прокурорів. Щодо чеченів. Торговим центром "чайка" керують чечени, вони не раз підтверджували, що розборки - це брехня. Чечени теж приіжджали інші, але не на розборки, а навпаки, щоб допомогти Білому. Вони питали, як помогти. І Саша по іхньому ім щось пояснював. А тепер уявіть: 9 бусів озброєних мужиків. Одні ідуть за ним, інші вже чекають в кафе "карасі". Це на виізді з Рівного. Там Білого всі знали в тому кафе. І Білий завжди їздив в джипі озброєний і з трьома охоронцями"

"Arsen Avakov якщо це не ви вбили Білого, то де ділися ті 9 бусів, які приїхали валити Білого? Розчинилися в повітрі? Чи ви за ними ганяєтесь по країні?"

"Сашу приіхали брати 9 машин. На бусі, на якому приіхали ті, що завалили Білого були миколаівські номери. В кафе була камера спочтереження. Засвітилася одна морда. Наче мєнтовська. Перевіряємо"

"Білий завжди повторював, що його завалить Аваков. Він завжди їздив з охороною. Завжди. Це була ціла спецоперація з бусами, його вже чекали і в кафе, куди він їхав. Питання: це буси озброєних СБУшників, чи в нас вільно в Рівному корсують фсбшники до зубів озброєні?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, Kompolom давайте на чистоту, ви готові віддати безпеку громади в руки теперішньої міліції, чи вважаєте за необхідне мати певний громадський контроль чи то вплив на неї задля безпеки громади?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коктейль кинули моєму далекому сусіду, після чого він на три тижні перегородив дорогу. Магазин пограбували біля самого міськвідділу міліції.Тих людей, котрі мені розказували, що їх перепиняв ПС, я сам переконував , що це якісь прості гопники.Але бачу, що це трохи не так.

Це наведені факти злодіянь ПС ? Інколи краще мовчати, аніж так говорити. Не сприймайте за образу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посадити на вимогу не можна,а от застрелити як два пальці!

я аж ніяк не виправдовую вбивство будь-кого і будь-ким

чи вбили його зумисно, чи випадково він застрелив себе ,чи вбили його міліціонери в цілях самозахисту - в цьому нехай розбирається слідство, а наша з вами задача - зробити все, від нас залежне, щоб це слідство було чесним і неупередженим

Ви говорите,як працівники МВС.Невже з тих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому зв"язали наручниками, подивилися, чи не вбронижилеті і вистрелили в серце.

я цю версію читав у зв'язку з тим, що у нього була подерта кофта

щоб зрозуміти, що це повний брєд, давайте всі разом подумаємо, для того щоб взнати чи є на людині бронежилет треба кофту розривати?

та міліціонер за 10 метрів побачить чи є на тобі бронежилет чи нема, в крайньому разі можна просто помацати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gaponyuk, я відповім. Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!

Вирахувати таких покидьків можна лише по "гарячих" слідах або звернувшись в ПС в Просвіті. Ніхто цього не схвалює і в ПС першочергово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, Kompolom давайте на чистоту, ви готові віддати безпеку громади в руки теперішньої міліції, чи вважаєте за необхідне мати певний громадський контроль чи то вплив на неї задля безпеки громади?

Ромаха, не заганяйся. Безпеку громадян кому кому, але точно не такому, як Саша Бєлий.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб зрозуміти, що це повний брєд, давайте всі разом подумаємо, для того щоб взнати чи є на людині бронежилет треба кофту розривати?
тобто якщо кофта розірвана то повний брєд, а якщо б не була то що? Хіба це щось міняє Шерлок?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, якщо обирати між пс і мєнтами, я обираю ментів + орган який стежить за законністю їх рішень! Це не важко зробити, було б бажання. А віддавати силові структури пс це приведе до неадекватної реакції в країні яку треба зараз міцно тримати і берегти від розпаду! Правий сектор не зможе зберезти цілісність країни бо:

1. в них методи дідівські!

2. Там майже немає думаючих людей.

3. Я взагалі худєю з людей які думають що націоналісти щось зроблятт при владі.

Придурки???? В нас раша сусід! Ми хочем жити ннормально чи з автоматами спати боючись що в любий момент забіжить якийсь отморозок і буде мені вкказувати що музику не можна слухати(саша) чи хату відбирати(раша) .???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому зв"язали наручниками, подивилися, чи не вбронижилеті і вистрелили в серце.

я цю версію читав у зв'язку з тим, що у нього була подерта кофта

та міліціонер за 10 метрів побачить чи є на тобі бронежилет чи нема, в крайньому разі можна просто помацати

Вночі не побачить навіть із 1 метра. А це якраз було вночі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто якщо кофта розірвана то повний брєд, а якщо б не була то що? Хіба це щось міняє Шерлок?

це вказує на безглуздість і надуманість деяких висновків

до речі в ютубі вже є відео з камери спостереження

правда майже нічого не видно там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший комент на УП:

Аваков, сука, почему ты своих петухов (свой "Сокол") в Крым три недели назад не отправил Аксёнова с Константиновым положить? Бравый ты наш.

Человека в кафе сподручней? Неудобные вопросы задавал? Не те слова говорил?

Так эти вопросы у многих. Почему ты, вылупок, Януковича, Азарова, Клименко и "Беркут" выпустил?

Кого ты, п*дарас, назначаешь? Хотя бы, к примеру, в Днепропетровской области?

Это ты, сука, на Майдане в крови ползал или "Правый сектор"? А теперь неудобные стали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашому суспільству властива анархія. Гайдамаки, палії, козаки, махновці- це все про нас.Це і наша сила, бо ніхто не може нас упокорити, це і наша слабкість, бо ми не можемо ніяк зза цієї тотальної непокори створити державу.

А тепер, для чого людині в подвіря кидати запалювальну суміш, коли вже режим повалено, а ця людина відсторонена від влади.?

А для того, щоб збити з неї бабки, нажиті нечесним шляхом.Вона ж не побіжить скаржитись в міліцію, бо самої міліції нема, бо нажито нечесно.Отже має тихо віддати ,, на потреби революції,,

Одні в пакети на вулицях заглядають, інші хабарників пресують.А коли в тебе у руках калашников-хабарники (ну якщо там опиняться й просто багаті люди, не останнє ж забирають) віддають кошти набагато охочіше.

Це в інтересах самого ПС викорінити з своїх лав мародерів, невзираючи на їх заслуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшості зараз(з березня) в пс йдуть ті кому робити нічого.. Малолєтки - гопніки, типу повипендрюватися, коли потрібно було йти то вонни сиділи а зараз треба імідж свій піднімати… розумні люди не йдуть, бо розуміють що така орг. зараз нахєр треба…Зараз потрібно втихомирити росію, а поки буде ПС вона не заспокоється… і це гірка правда…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До guest

Кофти на ньому ніхто не рвав... Порвали футболку і зробили контрольний постріл в серце. Все.... Людину РЕАЛЬНО вбили... Я думаю питань більше виникати не повинно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо ми не можемо ніяк зза цієї тотальної непокори створити державу.

зможемо-зможемо, набагато кращу ніж раби по сусідству, не мішали б такі як блогєр Аваков. Ідеологія вільної людини набагато потужніша, за імперський синтетичний патріотизм. Вона цілісна і завершена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз потрібно втихомирити росію, а поки буде ПС вона не заспокоється… і це гірка правда…

Свята наївність... чи не свята тупість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По коментах дивне відчуття: народу потрібна кісєльовщина, за її відсутності він сам генерує, вигадує якісь фантазійні маразми, страхи, тільки нема їх комусь об'єднати і подати в потрібній обгортці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До guest

Кофти на ньому ніхто не рвав... Порвали футболку і зробили контрольний постріл в серце. Все.... Людину РЕАЛЬНО вбили... Я думаю питань більше виникати не повинно...

І хто цей постріл бачив?

Зовсім не треба ,,розривати кофту, щоб побачити, чи є бронік,,, достатньо зробити контрольний в голову. З близької відстані саме так завжди і роблять.

Якщо раніше людина без розпізнавальних знаків зі зброєю асоціювалась із Росією, то завдяки Бєлому вона почала асоціюватись із ПС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, і знову я не згоден… в наших людей ідеологія особистосне питання, коли чують слово "свобода" це для них поклик для безнаказаних дій. Тільки ті хто групуться досягнуть успіху і то, якщо в них розум є, чого в нашій країні нечасто побачиш.

"Ідеологія вільної людини набагато потужніша, за імперський синтетичний патріотизм. Вона цілісна і завершена."

Ттчно скащано, але не закінчено.Ідеологія вільної людини набагато потужніша, за імперський синтетичний патріотизм. Вона цілісна і завершена в межах однієї особи!

Кожен бачить свободу як вигоду для себе а не для суспільства, це наш менталітет. Можна наводити багато прикладів…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні взагалі день був багатий на такі події (з ФБ):

Еще раз о службе Авакова! Кому он служит?? ?!!http://kievvlast.com...ovcev_foto.html Вот такая новость сегодня прошла почти по всем интернет СМИ. Роман М, Арсен К, Владислав С, Александр Д, НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ К ЭТОМУ ДЕЛУ НЕ ИМЕЮТ!!!!! После акции Автомайдана в гостях у Арсения Петровича Яценюка мы были приглашены на шашлык. Я приехал с девушкой с огромным опозданием (встречал ее в аэропорту). Так как я был за рулем - спиртного я не употреблял!!! Через час я с девушкой поехал в магазин "Новус" который находится на Левобережке (видеозапись можно взять без проблем + есть чек) Выпив чай мы поехали домой. СМС переписка у меня есть. Утром взяв квадроцикл у друга, я погнал его на СТО (который находится на вертолетной площадке в Гидропарке и о встрече и ремонте договорился еще в пятницу!!! ) Там меня и задержали работники "Сокола". Ничего противозаконного у меня небыло! Ближе к вечеру меня и нескольких "Автомайдановцев" отвезли Днепровский отдел милиции. Меня опросили,взяли слюну, кусочки ногтей,и отпечатки кроссовок (которые я купил позавчера в магазине) и отпечатки пальцев. Под конец мне сказали ,что я прохожу свидетелем по криминальному делу в котором было найдено оружие. О КАКОМ ОРУЖИИ ИДЕТ РЕЧЬ Я ПОНЯТИЯ НЕ ИМЕЮ!!!! КАК И У КОГО ЕГО ЗАБИРАЛИ НИКТО НЕ ВИДЕЛ !!!!! Кстати, по нашим данным человек, которого якобы убили является человек без места жительства, который питался в кафешках возле которых и был обнаружен!!!!! Сегодня господин Аваков заявил, что Майдан это бандиты и убийцы, Автомайдан и Антикоррупционный отдел еще хуже и нас нужно всех садить!!! За что мы боролись?!?! За нормальную жизнь , без воровства, коррупции, и всего беспредела. А сейчас получилось еще хуже! Новая власть решила нас всех сделать бандитами и просто напросто убрать людей которые борятся с беззаконием!!!!!! Прошу максимальный перепост. С ув. Роман Малко
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...