Перейти до змісту

Какую бензопилу выбрать?

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собственно есть желание купить бензопилу для дома, приусадебного хозяйства, как говорится робота "без фанатизма", ценой 1400-1800 грн., в эту цену нашел:

- Oleo-Mac GS 35 40см Країна виробник: Італія Гарантія: 24 міс. 1489 грн

- ALKO BKS 35/35 II + цеп в подарунок Країна виробник: Німеччина Гарантія: 12 міс. 1499 грн

- Husqvarna 236 Країна виробник: Швеція Гарантія: 12 міс. 1599 грн1599 грн1599 грн

- ALKO BKS 40/40 II + цеп в подарунок Країна виробник: Німеччина Гарантія: 12 міс. 1599 грн

- MTD GCS 46/45C Країна виробник: Німеччина Гарантія: 12 міс. 1640 грн

- Бензопила STIHL MS 170 Країна виробник: Німеччина Гарантія: 12 міс. 1709 грн

- STIHL MS 180 Країна виробник: Китай Гарантія: 12 міс. 1799 грн

Это в интернет магазине цены, есть и их магазин в Луцке, на Ковельской.

Что порекомендуете выбрать?

Опубліковано

тільки Husqvarna або STIHL, але краще чуть докинути і взяти потужнішу модель(2-2,8 к.с.), всі що в списку - геть бюджетні, так різатимуть, але ланцюг заліпатиме, банально - малувато конячок і це перевірений факт.

А і да, усі перераховані - робляться в Китаї - не варто задивлятися на країни ;)

Опубліковано

І я радив би Stihl, і по цінах дивитись від 2000

п.с: але звичайно, якщо збираєтесь пиляти сучкі-гілочкі, і пеньочкі діаметром 30-50 см - то вистачить Stihl і бюджетом до 2-х,

а якщо валити конкретні дерева - то дійсно треба помоцніше

Опубліковано

А надо ли бензопила? Для робот возле дома хватит и электропилы – дешевле + расходников меньше!

Опубліковано

нєнєнє, електропилка має суттєвий недолік - нульова мобільність.

тільки бензинова, але не наймолодші моделі.

Опубліковано

Да, действительно, смотрел в сторону 2,4-2,8 кВт электропил, но если в лесок поехать, на шашлык стихийно выехать, на отдых и т.д. - мобильности "О",

Понимаю, что представленные модели "бюджетные", но все же "Брэнд". Знаю владельцев китайский бензопил, - довольные они, думаю для домашних моих делишек хватит этих.

Какие у них технические особенности? Стоимость запчастей, может что-то категорически не стоит покупать?

Пример покупки соседом мотокосы МТD пару лет назад: купил в 2 раза дороже китайской мотокосы у меня. Он даже не "спалил" 1 л масла, коленвал лопнул. Моя китайская уже 4 сезона отработала. У его MTD поршневая стоит, как сейчас вся мотокоса китайская. Вопрос: "Зачем купил американскую MTD?" Ответ: "Это было круто".

Не хочу оказаться в подобной ситуации, дорогие запчасти, нет нормального сервис центра и т.д.

Опубліковано

за 2000 грн візьміть шось бу но насправді Німецьке мається на увазі Штіль або Швецьке Хускварну...

всі шо Ви надивились пили в "професійному жаргоні" називаються сучкорізи, тобто пили садові якими обрізають не великі за діаметром гілки, для інших цілей звичайно її також можна використовувати но розрахована вона на не великі навантаження і потужність їхня відповідна...

якшо нове то звичайно шо STIHL або Husqvarna....

STIHL 230 в самого в селі вже працює більше 10 років... звичайно шо обслуговується раз на 1-2 роки в СЦ... якісне мастило, бензин, цеп тількі Штільовскій.... робить і все!ко

Правда дядько особисто пилку з Німетчини привіз, шо гарантує шо пилка 100% вироблена в Німетчині...

Про Китайський Штіль нічього сказати не можу....

Хускварну всіх хто користуються то хвалять! і не жаліютЬ! нажаль я тількі раза 4 Хускварною користувався... взагалі якісна пилка! нічього поганого про неї сказати також не можу

але вона також була 100% Шведьська бо привезена з за границі...

На мою думку все залежить від рівності рук і правильності роботи головного мозку! бо навіть і мій 100% Штіль не протянув би стількі років якби за ним не доглядали і після кожної різки не прочищали, продували і заливали б якусь отработку... і якійсь говняний бензин а потім би дивувались! чього то пилка не ріже, не "моччна" карб поламався чи ше шось..

Опубліковано

Штиль або Хускварна,на мою думку краще Штиль,багато сервісних центрів є .Хускварна важча.

Хотел бы я на их запчасти взглянуть, или там Китай. Если оригинал - адресок не дадите?
Опубліковано

STIHL на оф. сторінці є адреси авторизованих магазинів по продажу бензопил та іншого Брали Штіля 3 роки назад в оф представника (доречі зробленого в Китаї )магазин на Шопена покупкою задоволені Радив би брати потужнішу від 2000 В Китаї запущено виробництво автомобілів відомих нім брендів хтось в якості буде спорити????

• 1 рік потому...
Опубліковано

Я б вам радив, якщо з Husqvarna, глянути на Husqvarna 236. Адекватны цына ы характеристики. В самого така. Брав у інтернет магазин бензопил Трудовик.

Ку-ку!! )) просніться :_07: .

PS: мінусував не я, мені пофік)) але реально просніться,гляньте на дату :_07: реклама?,то ща получете.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...