Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Друзі! Правий сектор потребує:

-картки для поповнення мобільних телефонів;

-картки на пальне (бензин та ДП);

-ліхтарі дальнього радіусу дії;

-генератори;

-прожектори;

- продукти харчування(чай, кава, питна вода, сир, хліб, ковбаса, мед, лимони, (сухо)фрукти, шоколад);

Хто може допомогти, телефонуйте на гарячу лінію 068 79 01 132 або приносьте в Штаб (Палац культури Луцька)

http://vk.com/psvolyn

383948298.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

ЗВЕРНЕННЯ ДМИТРА ЯРОША ДО УРЯДУ УКРАЇНИ ТА ДО СПІВВІТЧИЗНИКІВ

Уряде України!

Дорогі співвітчизники!

Я звертаюся до всіх вас. Ми – єдина нація, незалежно від того, хто є за національністю є кожен із нас – українець, росіянин, єврей, кримський татарин, грузин, вірменин, поляк, болгарин, грек чи будь-хто інший.

У цей тривожний час ми, як ніколи раніше, зобов’язані згуртуватися.

Росія стягує свої війська до українських кордонів, демонстративно брязкає зброєю, залякує українських громадян. Кремль, ігноруючи норми міжнародного права та свої зобов’язання, підтримує колабораціоністів у Криму, встановлює маріонетковий режим. Ми маємо бути готовими до того, що російська влада не зможе вгамувати своїх імперських амбіцій і розпалить війну за приєднання нових територій. Кримський півострів – ласий, але надто малий шматочок землі, щоб угамувати апетит імперії. Москві потрібна вся Україна. Сто років тому почалася Перша світова війна за переділ світу. Зараз стараннями Путіна світ стоїть на порозі Третьої світової війни, яка повністю перекроїть карту світу або взагалі підведе світ до загибелі.

Я звертаюся до уряду України. Необхідно терміново підготуватися до можливого початку російського вторгнення. Уряд зобов’язаний невідкладно:

Сформувати ставку верховного головнокомандування;

Підготувати штаб військ до початку активних дій на захист територіальної цілісності та незалежності України та протидії вторгненню окупаційних військ;

В разі початку агресії оголосити окупантам вітчизняну війну;

Оголосити всезагальну мобілізацію населення, сформувати озброєні бойові загони;

Забезпечити поставки зброї з країн-членів НАТО;

Підготувати до знищення зброю, транспортні засоби та об’єкти Військово-морських сил України, які можуть потрапити до рук колабораціоністів і окупантів;

Вивезти вглиб країни запаси озброєння зі складів, розміщених на територіях, що потенційно можуть бути захоплені ворогом;

Створити батальйон територіальної оборони;

Сформувати диверсійні групи з офіцерів та прапорщиків, військовослужбовців-резервістів спецназу;

Розробити план можливих шляхів пересування механізованих колон російських військ, підготуватися до завдання по них точкових ударів;

Сформувати партизансько-диверсійні групи, які в разі початку окупації діятимуть на території противника.

Ми і далі сподіваємося, що потенційний конфлікт з Росією вдасться вирішити дипломатичним шляхом. Але сьогоднішні дії кремлівського режиму показують, що Отто фон Бісмарк мав рацію, говорячи: «Договори з Росією не варті й паперу, на якому вони написані». Тому ми повинні бути готовими перейти в активну фазу опору окупантам.

Співвітчизники! Ми не повинні дозволити ворогу здійснити бліцкриг на території України.

Силами українських патріотів ми маємо завадити будь-яким діям противника на нашій території.

Якщо чобіт російського солдата топтатиме нашу землю, ми зробимо все, щоб окупант дорого заплатив за це. Ми пам’ятаємо, що Росія заробляє гроші, переганяючи нафту і газ на Захід через нашу трубу, – тому ми знищимо цю трубу, позбавивши ворога цього джерела фінансування.

Нехай земля горить під ногами окупанта, нехай він захлинеться своєю кров’ю, ступивши на нашу територію.

Ні кроку назад! Не дозволимо озвірілому тоталітарному режимові Москви розпалити Третю світову війну!

Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош

http://vk.com/bander...52260978_00/rev

k6_DLH9ERxY.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А крім вконтакті є ще якісь сайти ПС? А то після заяв про взлом їх сторінки якось звідти черпати інформацію уже некомільфо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А крім вконтакті є ще якісь сайти ПС? А то після заяв про взлом їх сторінки якось звідти черпати інформацію уже некомільфо...

Так є http://pravyysektor.info/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адвокат Іван Макар:

"До п'ятниці 7 березня я дещо з осудом ставився до Музичка. Але коли прийшов в прокуратуру Київської області, яка другий день відмовлялася видати копію постанови жінці, що приїхала з Черкаської області, то пожалкував, що не маю автомата. Копію постанови видали лише тоді, коли я пообіцяв привести сотню з Майдану для наведення порядку. Сьогодні ставлюся до дій Музичка в прокуратурі позитивно. Сьогодні всі, від рядового прокурора до Генпрокурора, Прем'єра і Президента, мають боятися праведного людського гніву. В тому й полягають зародки народовладдя. Згодом це народовладдя набере цивілізованіших форм."

П.С. Нарешті починає доходити у мізки. Погана традиція,спочатку людину в лайно вмочать,а потім його лише починають розуміти в Україні.

Ms9w9xYRAJY.jpg

http://vk.com/club57832341

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене одгого таке враження склалось: сам п"ю, сам гуляю,,,,,,,,,,,

чи я щось не розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо правий сектор і занадто радикальний, але на перших порах як приклад народного контролю над владою альтернатив я не бачу.

В самооборони інші завдання. Люстраційний комітет наразі себе не показав ще.

ЗІ

Знали б ви як зараз "виють" ДАІшники, з якими їздять автомайданівці - взятку то не візьмеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи я щось не розумію?

Певно що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішнє віче!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приєднуйся до сильних!

Від сьогодні силове крило Правого Сектору розпочинає тренування зі змішаних єдиноборств на базі одного з луцьких спорткомплексів. Графік можна уточнити на штабі ПС в Просвіті. Допускаються лише члени ПС.

Слава Україні!

http://vk.com/psvolyn

wfdPfnzG0HU.jpg2PHY1RDwHi4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=BVDPcM0sDTA

КОМЕНТАР ЛІДЕРА “ПРАВОГО СЕКТОРА” ДМИТРА ЯРОША ЩОДО ЗАЯВИ ДО ГЕНПРОКУРАТУРИ

18 БЕРЕЗНЯ, 17:18

Я, лідер Правого Сектора Дмитро Ярош 18 березня 2014 року звернувся до в.о. Генерального прокурора України Махніцького Олега Ігоровича із заявою про злочин.

Підставою для такої заяви стали непоодинокі факти агресивних дій і заяв щодо України, її військовослужбовців та пересічних громадян з боку особисто Президента Російської Федерації Володимира Путіна, посадових осіб та військовослужбовців Російської Федерації, громадянина Януковича Віктора Федоровича. Ці дії та заяви підпадають під ознаки цілого ряду тяжких злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України.

Так, в діях особисто Путіна Володимира Володимировича я вбачаю планування та підготовку агресивної війни (воєнного конфлікту), а також посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (стаття 110 та 437 Кримінального кодексу України).

В діях громадянина Януковича Віктора Федоровича та ряду громадян Російської Федерації вбачаю діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого статтями 109, 110 Кримінального кодексу України,зокрема – дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій.

У відповідності до вимог законодавства моя заява має бути внесена до реєстру досудових розслідувань, відповідні особи, у першу чергу Володимир Путін, мають бути оголошені в розшук, затримані і притягнуті до відповідальності. Слід наголосити на тому, що за зазначені мною кримінально карані діяння передбачена відповідальність у вигляді тривалих термінів ув’язнення.

http://pravyysektor.info/news/zvernennya-lidera-pravoho-sektora-dmytra-yarosha-do-henprokuratury/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пришло время личной ответственности и низовой самоорганизации.

Що це означає. Правий сектор, Самооборона, Автомайдан і реальні (а не фіктивні) організації такого плану - це є головні інструменти самоврядування громади.

Кожен чиновник, чи то начальник СБУ, чи УМВС чи Прокуратури, який буде виступати з заявами про розпуск даних громадських об'єднань, буде виступати проти громади. Буде протиставляти своє відомство громаді. Ці організації жодним чином не створюють загрозу безпеці України (навпаки), не порушують громадський спокій (навпаки) і являються найкоротшим містком між громадою і чиновниками, які вже зараз і в найближчий час знову будуть старатись відмежувтись від громади страшною вивіскою "влада".

Це що відбулось в Україні - це досягнення не правоохоронців (навпаки), не СБУ (навпаки) - це досягнення громадянського суспільства. Де ви були, що робили було видно чітко і неозброєним оком. Тому, якщо громада, її вплив на владу, вам тисне, заважає, вносить дискомфорт, то чи не краще поміняти країну проживання, наприклад, Росію. Там громада не впливає, і жодним чином не заважає владі владарювати. А якщо не хочете міняти прописку, то будьте добрі співпрацювати з громадою, радитись з нею і відповідати перед нею. Закінчились часи компартії, Януковича і т.д., нам не потрібна сильна владна вертикаль. Для чого вона? Щоб централізовано розкрадати бюджет і контролювати побори з населення? Просто кожен виконує свої функції і в разі не виконання, чи перевищення службових повноважень, має звільнитись. Працюйте на здоров'я, але й нам не заважайте жити на здоров'я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці слова та людям в голови - було б діло

але поки що це лише слова, бо дії "інструментів самоврядування громади" теж останнім часом більше нагадують гонитву за владою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці слова та людям в голови - було б діло

але поки що це лише слова, бо дії "інструментів самоврядування громади" теж останнім часом більше нагадують гонитву за владою

Конкретніше, будьласка. Хто? Де? Коли? Де проштрафились конкретно самооборона, ПС, автомайдан? Чи кого ви мали на увазі? Факти, будьласка, особисто вами перевірені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розкажу я вам свою історію що стосуєтьс й ПС й самооборони й якихось "козаків-зі слів представника ПС,подіїї відбувались в Маневичах 21.02.2014року- повалення Леніна,з чистої бронзи, вагою приблизно 5 тонн )орієнтовна вартість.20 тис дол.--це при умові якщо його здати як брухт (як виріб продати не вийде бо відразу відрізали йому голову).

так от в чому суть--скопіюю помідомлення яке відсилам на фейсбук правого сектору.

"Доброго дня Вам представники шановного "Правого сектору Волині" звертаються до Вас в моїй особі свідомі Маневичани,у яких напередодні Ви ЗНЕСЛИ памятник Леніну,я не збираюсь засуджувати Вас,за скоєне,адже сам є прихильноком тієї думки,що не місце йому було там,але от бентежить друге ---ДЕ САМ ПАМЯТНИК???який належить громаді Маневич,а саме комунальному підприємству.за приблизними підрахунками вартість даного памятнику становить 240000 тисяч гривень,адже зроблений з чистої бронзи.!!!!!Турбує його місце знаходження,тому що, той СРАЧ, який залишився на площі селища ніхто ніколи не прибере,а за ті кошти можна було б площу відновити,або принайммі щось друге встановити,але то вже справа громади.Тому вимога. вичерпної відповіді де саме знаходиться БРОНЗОВИЙ метал в особі памятнику "Леніна з Маневич".ці кошти потрібні селищу.поки це просто звернення до Вас.Громада селища дуже цікавиться!

Тепер як і кому добитись правди,пор великому рахунку,його тупо вкрали,вкрали у селища,адже ті кошти можна було би спрямувати,під громадським контролем,у потрібне русло,цілі,потреби,по відновленню селища,чи кокнкретно площі.Що у цей час роблять люди які прийшли до влади ЗАВДЯКИ ПРАВОМУ СЕктОРУ--рівно нічого,у них мабуть другі важливіші проблеми,й це при тому що ініатор знесення депутат облради з Маневич,+ Свобода+Батьківщина,саме між ними розділи портфелі.виходить що ці люди подарували правому сектору цей памятник,на їхні потреби??? поки все в підвішеному стані,по переписці скажу,що він десь лежить на складі вже геть порізаний на шматки під озороною "козаків"--зі слів з фейсбуку правого сектору (не знаю хто там відпивує),можливо й буде діло але здати металл й привезти кошти це діло одного дня,а пройшов уже майже місяць.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне тоже любопытно было, почему забрали останки памятника. Я была уверенна, что останется местным. Но, если вы пишете, что даже срач там прибрать сами не можете, то что бы вы там сделали с той махиной? Тем более, что вы не доверяете теперешнему вашему руководству? Вы не допускаете, что в Луцке под присмотром козачков будет надежней, в таком случае? И я слыхала, что представитель ПС в споре с местными чиновниками сказал с горяча: "Хотите его забрать, надо было самим валить!". Думаю, погорячился, но в чем-то он прав ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той СРАЧ, який залишився на площі селища ніхто ніколи не прибере,

ну й живіть далі в лайні. на краще, значить, не заслуговуєте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той СРАЧ, який залишився на площі селища ніхто ніколи не прибере,

ну й живіть далі в лайні. на краще, значить, не заслуговуєте...

ви я бачу тішки неадекват.... це що по вашому ??? срач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

срач я маю на увазі клишнє місце мапятнику,трішки там прибрали,ГРАНТІТНІ плити розколоті теж позбирали,по-тихеньку починають розвалювати сам постамент.

На рахунок "погарячился",це тыльки мягко сказано,хто такий правий сектор???????? яке він мав право вандалзімом займатись?,тим паче це КОМУНАЛЬНА власність,яка коштує грошей серйозних,а його тупо вкрали це кримінальна справа,повалили й поїхали,---хоча їх особо ніхто не запрошував,я ще раз повторюю,я не за Леніна,а за його тіло в бронзі,місцезнахоження якого невідомо й донині,це не з глини не з металу памятник а з чистої бронзи.!!!просто безкарністю й безчинством попахує.... так не можна,теж мені люстраційні комітети,нову владу вони створюють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви я бачу тішки неадекват.... це що по вашому ???

ну да, ви не можете одну площу в рідному місті прибрати, а я неадекват...

буває :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на більше заслуговує кожен громадянин України,й Ви також,а ви тут образами всього селища займаєтесь,замість того аби підримати.все прибрали тільки полуруїни залишись сміття немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне тоже любопытно было, почему забрали останки памятника. Я была уверенна, что останется местным. Но, если вы пишете, что даже срач там прибрать сами не можете, то что бы вы там сделали с той махиной? Тем более, что вы не доверяете теперешнему вашему руководству? Вы не допускаете, что в Луцке под присмотром козачков будет надежней, в таком случае? И я слыхала, что представитель ПС в споре с местными чиновниками сказал с горяча: "Хотите его забрать, надо было самим валить!". Думаю, погорячился, но в чем-то он прав ;)

На мою думку потрібно памятник продати і передати гроші громаді Маневич підзвітно. Чому люди так переживають що забрали ? Бо він коштує не маленьких грошей, які можуть зникати так само як і дорогущі автомобілі Януковича, майно з маєтку Пшонки які доречі також охороняв і перевозив Правий сектор.

А слова хто звалив - того й памятник - це бред, а може мені треба гранітні плити ? Що виходить можна з цума наковиряти ...хто скільки наковиряв - всі його ? Логіка мародерів .

Я за те щоб там памятника не було...но і проти таких дій Правого сектору ...Мені цікаво, в Правому секторі як організації хтось зафіксував те що вони отримали на зберігання памятник ? Ну просто для формальності щоб він не пропадав як дорогі авто Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замість того аби підримати

підтримати маневичі, де до 2014 року простояв ленін, мені совість не дозволить))

але гроші за бронзу ви маєте право вимагати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на більше заслуговує кожен громадянин України,й Ви також,а ви тут образами всього селища займаєтесь,замість того аби підримати.все прибрали тільки полуруїни залишись сміття немає.

імхо, нічого і ні від кого Маневичі не отримають за пам'ятник

Як то кажуть "запий водою"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, нічого і ні від кого Маневичі не отримають за пам'ятник

Як то кажуть "запий водою"

От куда такая уверенность? Факты есть? Вы говорили уже лично с ПС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...