Jump to content

Перспективи флешера

Recommended Posts

Останнім часом дуже зацікавило дане питання. Друзі які живуть в Києві розповідають, що у них там 5 вакансій на одного чоловіка. Взагалі не настільки потрібні флеш-дизайнери, як флеш програмісти, тобто ті які працюють безпосередньо з ActionScript 2.0 (розробка сайтів). Ну звичайно, потрібно ще мати навики роботи пхп, с++. Хто що знає з цього приводу? Чи варто на вашу думку братися за вивчення флешу і скриптів для подальшого заробітку з їх допомогою? Чи багато у нас в Луцьку флешерів-програмістів? Хто займається веб-дизайновим фрілансінгом і може щось цікавого розповісти\порадити з цього приводу?

Я бачу тенденцію зростання сайтів, які повністю зроблені на флеші. Гарно, зручно. Така тенденція, імхо, повязана ще і зі зростанням швидкостних інетів. Коли на дайлапі, щоб загрузився флеш сайт мені тра ждати купу часу, то на АДСЛі в мене це займає секунди...

Думаю попит буде зростати. Тому вчитись варто. Хоча на рахунк Луцька не знаю, але в Києві то точно!

Успіхів.

Ami вчити одноначно потрібно...

Навіть якщо це не стане основним джерелом прибутку, все одно люди готові заплатити хороші гроші за красиво зроблену роботу знайдуться завжди!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...