Перейти до змісту

Спутниковий ресивер+домашній кінотеатр.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт, хочу розпитати у тих хто знає, або таке робив.

Значить в чому справа, у мене вдома був тюнер "Openbox x-750", а також домашній кінотеатр (сабвуфер, 5 колонок) які я між собою з"єднав звичайними "тюльпанами" два вихода з тюнера (L, R) на входи у дк., короче все просто і зрозуміло. Ну а ось недавно я поміняв тюнера на"Openbox SX4 HD" і не підключав до нього дк. і коли я надумав то виходів "тюльпан" в ньому немає(коли купував то знав, але не заморочувався, думав що не треба, але ось щось зараз надумав поцікавитися). Є вихід "SPDIF"(цифровий оптичний вихід звука) , і невеличкий вихід (A/V out), а тепер питання цей "SPDIF" реально до дк. підключити і як? І що це( A/V out ) це на що? можливо з нього перехідник на два "тюльпана" втикнути в дк. і все. :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AV-out це аналоговий, схожий на штекер навушників, вихід, тільки крім аудіо (лівий\правий\земля) є ще один-відео.

На ринку купуєш перехідник:

figure1.gif

червоний і білий втикаєш в ДК, і радуєшся

А взагалі, при такому підключенні, ти отримуєш тільки стерео, який можна (в залежності від ДК) емулювати на 4 колонки+саб.

Оскільки багато цифрових супутникових HD-каналів транслюється в 5-канальному форматі звуку, для 100% ефекту об'ємного звуку треба мати відповідний звуковий рессивер з оптичним входом (SPDIF). Але це так, відступ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AV-out це аналоговий, схожий на штекер навушників, вихід, тільки крім аудіо (лівий\правий\земля) є ще один-відео.

На ринку купуєш перехідник:

figure1.gif

червоний і білий втикаєш в ДК, і радуєшся

А взагалі, при такому підключенні, ти отримуєш тільки стерео, який можна (в залежності від ДК) емулювати на 4 колонки+саб.

Оскільки багато цифрових супутникових HD-каналів транслюється в 5-канальному форматі звуку, для 100% ефекту об'ємного звуку треба мати відповідний звуковий рессивер з оптичним входом (SPDIF). Але це так, відступ.

Дякую я так і догадувався, думаю що поки мені цього вистачить з головою, але з часом куплю відповідний звуковий ресивер . А взагалі можливо щось таке не дуже дороге найти(сам ресивер з входом SPDIF) бо колонки і сам сабвуфер тож є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую я так і догадувався, думаю що поки мені цього вистачить з головою, але з часом куплю відповідний звуковий ресивер . А взагалі можливо щось таке не дуже дороге найти(сам ресивер з входом SPDIF) бо колонки і сам сабвуфер тож є?

Напевне, можна, Треба шерстити Сландо, ТоргЮа і т.п. Але не дуже дороге (дешеве) може давати не дуже хороший звук.

До речі де і за скільки купив Опенбокс?

Як картинка? DLNA використовуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...