Перейти до змісту

Де замовити розсувні двері

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Форумчани, хто в курсі - будь ласка, підкажіть. Виникло таке питання. Є ось такий прохід між кухнею та коридором, в нього планується поставити розсувні двері:

rfZNk.jpg

Однак нюанс в тому, що ширина проходу - 80 см, а ширина стіни зліва від проходу - 70 см. Відповідно, дверне полотно шириною 80 см (чи більше) повністю не сховається в 70-сантиметрову нішу. Збільшити нішу неможливо.

Мене цікавить, чи можна в Луцьку замовити розсувні двері, які б складалися з двох полотен такого типу:

3wnaM.jpgT9FRM.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двери должны быть с дерева?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які варіанти?

Алюминиевые.

Я когда то сталкивался с такой ситуацией, сначала хотел заказать алюминиевые (фирма "Алкон" "Алювижен") но потом в "Новой линии" наткнулся на фурнитуру системы розсувных дверей, купил, подогнал её под нужный мне размер, заказал полотна, установил и остался довольным.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант. Але хотів би, щоб десь замовити повністю і виготовлення, і встановлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посмотрите здесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант. Але хотів би, щоб десь замовити повністю і виготовлення, і встановлення.

Я прекрасно вас понимаю, не хочется возится, но поверьте - все очень просто, нет не каких проблем с монтажом, и вы неплохо сэкономите на этом + выберете полотна какие вам по душе, а не те что вам предоставит та или иная фирма.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут є і двері і розсувні системи і двері поставляються напротязі 3 днів!!

http://imdbk.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, у мене навіть дрелі немає. Тому мене цікавить, щоб хтось це зробив і зробив нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, у мене навіть дрелі немає.

:)

Если не спешно, и надумаете все же покупать по отдельности, могу помочь с установкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли собі шукав вхідні двері, то натрапив на таку собі фірму "Пандор". Імхо, розсувні двері в них теж були. Але може й помиляюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий такий варіант! Розсувна система з алюмінію! Колір може бути будь який. Ламінація може бути будь яка! Скло в середині може бути любе рябе... навіть фото принт, псефдо вітраж, піскоструй. Виготовляє це Євродек!

P.S. По тому рахунку вже не можна проплачувати за вікна. Змінилась ціна! Сергій Євродек!

Забув дописати. Можливий варіант поділитина дві рівні частинки по ширині 400 мм. Коли ви відкриваєте першу і тянете до сторони стіни вона автоматично зацепить другу частинку і відповідно відкриються дві частинки. Ці створки будуть на двох паралельних направляючих!

post-16347-0-97370400-1394538079_thumb.j

post-16347-0-54565700-1394538080_thumb.j

post-16347-0-94579100-1394538080_thumb.j

post-16347-0-24681800-1394538081_thumb.j

post-16347-0-58713400-1394538081_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув дописати. Можливий варіант поділитина дві рівні частинки по ширині 400 мм. Коли ви відкриваєте першу і тянете до сторони стіни вона автоматично зацепить другу частинку і відповідно відкриються дві частинки. Ці створки будуть на двох паралельних направляючих!

От саме такий варіант мене й цікавить.

P.S. По тому рахунку вже не можна проплачувати за вікна. Змінилась ціна! Сергій Євродек!

:(

Буду знову йти на поклон до Андрія... казав, що оплатить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, а замінити механізм на командоровський можна? Вставиш типову командоровську направляючу, ставиш двоє дверей а-ля шафа-купе і маєш спокій. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

йдіть на Мадот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...