Перейти до змісту

Ми всі українці!

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз багато людей в знак протесту переходять з російської на українську. Це не головне, ми всі українці: україномовні, російськомовні, православні, католики, греко-католики, атеїсти, пофігісти, анархісти. В нас є шанс раз і на завжди зняти всі штучні перепони пукінсько-гундяївської пропаганди. Просто любіть Україну, ставтесь з повагою до її символів, вони скроплені кров'ю героїв (багато з них вважали рідною російську). Недозволимо політикам і шизоїдам розділювати нас. Слава Україні!

Опубліковано
Файно вуйко плеще, бобро победіт козло :)

Героям Слава, чо.

інопланетяни які проживають на території України - це також українці. Все ж я його розумію:)

Опубліковано

та от ніби і українці ми всі... і країна у нас одна.

І ніби от і не скажеш що все лайно з нами трапляється через південь і схід, але...

ми боролися на Майдані проти системи, в якій тонемо... а південний-схід зараз бореться проти бендер (то напевно послідовники Бендера з Футурами), які активно наступають з заходу

І їх більше, і виходить що саме вони в більшій мірі впливають на керівництво держави своїм бездумним голосуванням

Ви пробачте, але щось трішки в цій ситуації не так. Бо ми боремося проти того, що вони вважають нормальним.

То які ми вбіса однакові ?

Опубліковано

Зараз багато людей в знак протесту переходять з російської на українську. Це не головне, ми всі українці: україномовні, російськомовні, православні, католики, греко-католики, атеїсти, пофігісти, анархісти. В нас є шанс раз і на завжди зняти всі штучні перепони пукінсько-гундяївської пропаганди. Просто любіть Україну, ставтесь з повагою до її символів, вони скроплені кров'ю героїв (багато з них вважали рідною російську). Недозволимо політикам і шизоїдам розділювати нас. Слава Україні!

Це нагадує у Гете в фаусті, якщо мефістофіля поставити на місце путіна-яника :)

«Я — часть той силы, что вечно хочет зла и вечно совершает благо»

Опубліковано

Соромітник, ви живете вчорашнім днем, принаймі з вчора ваш пост. Пропаганду на континентальній частині України Раіся програла практично вщент. Зараз абсолютна більшість Сходу і Півдня хоче єдиної і соборної України, бажано в якомусь європейському союзі. Коли до всього Криму дійде інформація про законодавчу невизначеність всієї нерухомості, новий переділ власності, мітинги за Україну стануть ну дуже велелюдні. Зараз в воєнкоматах всіх регіонів України стоять черги з бажаючих захистити Неньку.

Опубліковано
Схід і захід в цих питаннях може розійтися
головне поміняти ЗМІ, обмежити Раіські канали інформації і потроху давати правильне бачення. Україна має на даному етапі захистити себе інформаційно, не гірше за Раісю. Правильна інформація зніме напругу. Правда і чіткі факти з реальними прикладами схилить думку в потрібному напрямку і вступ в ці організації вже не буде настільки критично сприйматись частиною населення. СБУ має виловити всіх ворожих агентів, включаючи й прикритих рясою я от Агатангела-КГБ.
Опубліковано

offtopic

мене з університати навчали,що в українській мові немає закінчення на -ТЬ, -СЬ, це у російській. наприклад - пишатись - пишатиСЯ, ходить -ходиТИ, любить - любиТИ.

Опубліковано

в українській мові немає закінчення на -ТЬ, -СЬ, це у російській. наприклад - пишатись - пишатиСЯ, ходить -ходиТИ, любить - любиТИ.

ну ці закінчення найпоширеніші на рівненщинні (корінні тільки так і розмовляють) - часом спілкуєшся з людиною - і ніби гарно розмовляє, чисто, без суржику і починається ---- вчить, ходить, говорить, дружить, знать....ммммммм бл...ть :_07: мене це бісить!

так як і на нашому поліссі говорять: його - него, її - неїне, в нього - в него, в неї - в неїної)

також вибачте за офтоп!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...