romaxa11 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 17:40 #1 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 17:40 В мене малюк фанат Лего. Зараз його пруть ЛегоЧіма, Лего Ніньзяго. Раніше складав всякі літачки, автомобілі, скутери і т.д. Він заставив мене вникнути в світ Лего і я офігів. Це цілий всесвіт, індустрія розвитку дитячого інтелекту. Реально це найкращий іграшковий бренд. Для різних вікових груп є свої напрямки і що характерно, що вікових обмежень немає. Наприклад лінійка ЛегоТекнікс дає можливість створювати радіокеровані транспортні засоби з мегадеталірованою складністю. Вплоть до циліндрів в двигуні, колінвалів, рульових тяг і шарових опор. Дитина, яка закінчить будівництво іграшки буде розуміти практично всю будову реальної машини, ходової точно. Те ж саме з гелікоптерами, літаками і т.д. Але є один мегаунікальний напрямок - ЛегоМайндстормс. Це найлегший шлях зайти в світ реальної робототехніки, контролерів, практичного програмування. За ціну в півтора рази дешевшу за п'ятий айфон ви отримуєте систему з якої можете зібрати понад тридцять різних стокових роботів, а також необмежену кількість власних. Система має цілий ряд різних сенсорів: інфрачервоний, ультразвуковий, розпізнавання кольорів, дотик і інші. А також легке для сприйняття програмне середовище, що дає можливість досить легко програмувати досить потужний контролер. Декілька посилань: lego.com lego.com/products Lego technic Lego Mindstorms Вийшло вже третє покоління Майндсторму. Можна поютюбити по цій темі. Будете в шоці. Платформа Майндсторму є базовою платформою для юнацьких змагань з робототехніки у всьому світі. Вникніть і вже зараз долучайтесь до цієї спільноти. Українці мають рулити! Ось декілька відео, їх тисячі в мережі:
Movi Опубліковано 8 Березня, 2014 в 17:59 #2 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 17:59 Ех . Виріс на Лего. Випрошував гроші на маленькі набори, а потім з всієї купи, що була, складав все що хотів. Пам'ятаю як радів коли збудував комбайн схожий на Ниву Констроював причіпне обладнання для трактора і багато чого іншого. Зараз думаю, що вклад в розвиток логіки Лего вніс хороший. А зараз, судячи з ваших посилань, Лего дійсно вражає, ще більше можливостей. Ех, якщо будуть діти в майбутньму дістану з гаражу коробку свою з лего, куплю цих роботів і буду гратись
legolas_soi Опубліковано 8 Березня, 2014 в 18:03 #3 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 18:03 Взагалі мене називають "Лего"
romaxa11 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 18:05 Автор #4 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 18:05 Робототехніка мене цікавила давно, деколи бачив мікросюжети про змагання з роботомоделювання. Став цікавитись як можна придбати якісь кітові набори і випадково натрапив на Лего Майндстормс. Граючись в іграшки ви здобуваєте навики практичного програмування роботів. Я не думаю, що десь в Україні таке вивчають, а в світі за це платитимуть не малі грошики, коли розвините рівень.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.