Перейти до змісту

NEED REALLY GOOD ADVICE

Dhany

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
to fiore

mozluvo...ale vse taku prujemno vuslyxatu we 4ujys dymky......prosto kozna porada jakos dopomagaje,rozymijew????

Да в тебе вроді ітак всьо ОК :) а то шо я би тобі, наприклад, порадив - це тільки моя бурна уява...;) legolas_soi його поради біш практичніші!..

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

перше: фоток твоїх я не бачив, і навіть ссилок на них

друге: якщо маєш Аську то чому й досі не виклала свій номерок? :-)

ЗІ щодо порад: студентам по обміну суворо заборонено Пити алкогольні напої та курити (будь-що :-) ) хоч я крім сигарет в житті не пробував нічого...

А от щодо "особистого" життя є лише предостереження, що вагітніти (або бути причиною чиєїсь вагітності) дуже небажано. При цьому нічого не заборонено... Це відкриває золоте дно розваг і гарного часопроведення :wub:

Опубліковано

мда... остання порада -- просто находка... :wub:

не думаю, що варто було їхати за океан щоб почати там безконтрольне статеве життя або й просто віддатись якомусь хлопцю, який в твоєму житті нічого не значить -- він ноль, або навіть не ноль, а дирка від нього, порожнє місце. Якби це було не так і там дійсно поруч був хтось, хто має якесь значення в її житті, то я не думаю що ця тему була б коли-небуть створена. Золоте дно, кажеш? Більш схоже на петлю на шию.

Я завжди вважав, і продовжую вважати, що хороша репутація заробляється роками, а втрачається за мить. Тому моя порада -- берегти хорошу репутацію. Перш за все свою репутацію. А в більш широкому змісті не варто забувати, що по тобі багато хто зробить висновки про твій народ і твою Батьківщину.

Опубліковано

to legolas soi

vzagali to tyt je i inwi sposobu rozvag krim sugaret,alkogolia,narkotukiv i seksy.......ja vzagali ne vzuvajy alkogolnux vurobiv,tak jak dostatnio meni bylo odun raz v zutti sprobyvatu......wob potim perekonatus wo vono dijsno togo ne varte....Kolu byla v Lycky jak i bilwist div4at teenageriv kyrula.....pru4omy naprotiazi ja dymajy roky....dymala wo ja dyze klasna,i jakwo ja kyriy zna4ut vse 4ogo ja xo4y v zutti prujde meni prosto tak v ry4ku...ale kolu prujixala siydu zrozymila wo vse daleko ne tak.....i ne kyriy z togo 4asy jak tyt....i v pruncupu vze navit vid4yvajy vidrazy do ciogo.....

a seks,naspravdi,mene zaraz menwe vsiogo xvuliyje.......mozluvo ce vse prosto tomy,wo ja vse we 4ekajy na odny liyduny z jakojy mu rozijwlus rik nazad,ale jaka i dosi vidigraje veluke zna4ennia v mojemy zutti......xo4a ja prekrasno rozymijy,wo te wo bylo nazad vze ne povernetsia...v niogo nove zuttia i v mene tez......ale ja nijak ne mozy peregornytu ciy storinky mogo zuttia wob spokijno itu dali...ne to wob ja sudila i vbuvalas za num dniamu i no4amu,zvonula 4u blagala povernytus......prosto jogo dyze ne vusta4aje.....

a vzagali,ja robliy vse zaradu mogo majbytniogo zaraz....prukladajy max zysul....ja z povernys 4erez jakuxos 6 misiaciv,de mene bydyt 4ekatu EKZAMENU :wub:

Опубліковано

to plum

ja z tobojy pogodzyjys..vse taku ci dekilka misiaciv ce dlia mene wans zminutu wos v mojemy zutti.....ne dlia togo wob z pozorom vuletitu z programu,A dlia togo wob zrobute svoje podalwe zuttia sxoze na kazky...=)))))))

Опубліковано

Мануал (имхо): :D

1. Вобщем тяни наших фильмов и нашей музычки...

2. шампусик/(водочки там нет наверное) - юзай местный шнапс )

3. идешь на Lutsk Web Camera

4. употребляешь 250мл залпом, ждешь..., атписываешь +1...и дальше почуть-чуть.... :)

Опубліковано

2 Plum and 2 All: щодо сексу це був лише жарт, про що свідчить смайл. не потрібно так серйозно сприймати і одразу критикувати

дякую за увагу :-)

Опубліковано

2 legolas soi

atobi ne potribno tak zasmy4yvatus....dore4i nawet avatarku mojeji i mojix fotok,to tu zaxoduw v mij profil,vidkruvajew gallery ,duvuwsia moji fotki...i komentyjew... :D

Опубліковано

Фотки глянув :-)

Сімпатяшка. Але на аватарі дуже уж пухкенькі щічки, які мене і смішать :-D

До речі на останній фотці на безімянному пальці правої руки знаходиться ring... Що б це могло означати? ;-)

запитав би особисто, але ІСQ в профайлі немає :-)

Опубліковано

to legolas soi

4esno kazy4u ni4ogo!!!ce ring meni podaryvav koluwnij xlop4uk na moje 15 ri44ia....a nowy na tomy pal4uky tomy wo podobajetsia......a za kompliment djakyjy!!!!!ja siogodni (po ykr. 4asi vno4i) dodam tebe v svojy icq......tu zrozymijew wo ce ja....todi zmozem spilkyvatus....=))))))))

Опубліковано

Краще пошукай щось в неті, а то зараз тобі нарадять :friday: :friday: Головне нічого поганого не розказувати, принципі все, що погане в нас, вони вже знають.... :wub: А в нас їжа(домашня) в 100 раз краща чим у них :friday: А для чого це тобі, просто комусь для інформації, чи це ти якусь презентацію маєш підготовити?:)

Опубліковано

Зготуй щось хорошеньке...

А ще дуже популярним в моЇ роки перебування в США було випитування якогось мата на укр. мові. Прям пів класу хотіло вивчити український мат.... оце у них інтереси :-)

Ще розкажи про Ту, що зображена на купюрі 200 грн. Можеш ще про футбол щось закінути :-)

Опубліковано

pruvit vsim...znovy po4avsia period depresniaka..... ;):D mlia...nenavudzy ci momentu.....ale nazal zaraz xo4etsia povernytu i zminutu te,wo prosto raniwe ignoryvala........sucks!!!!!!!!!!4omy vse prosto ne moze bytu ok?????

Опубліковано

Так завжди в житті: полоса біла, полоса чорна.

Єдине що ми можемо старатись змінити - це зробити білу полосу максимальної довжини, а чорну - мінімальної.

Опубліковано

Хай) Знаєш, найкраще помагає від депресняка - час. І як це не банально звучить, але це правда і підтвердити може бааагацько людей. Так шо реально помогти нічим не можу, хіба шо своєю увагою до тебе. :blink:

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Я лічно рахую шо тема ще не вмерла, хоча напевно всі по аськам сидять, однако!

Може це буде грубо звучати, но не потрібно жаліти Dhany! Якшо дати бідному гроші він всерівно їх потратить і знову вернеться до свого стану! Треба шоб ти, Dhany не говорила як тобі погано, а радувалась шо побачила зарубіжну країну! шо на самбіку полетіла! та і життя саме по собі прекрасне, не потрібно дивитись на світ і бачити тільки недовосльтво! думай про хороше і воно буде збуватись!

Опубліковано
pruvit vsim...znovy po4avsia period depresniaka..... :):( mlia...nenavudzy ci momentu.....ale nazal zaraz xo4etsia povernytu i zminutu te,wo prosto raniwe ignoryvala........sucks!!!!!!!!!!4omy vse prosto ne moze bytu ok?????

як я тобі писала-- а до тя все не доходить

ТИ зараз маєш унікальний шанс побути в іншій країні, побачити світ.

певно, ти простонапросто не розумієш, що більше ти туди можеш і не повернутися, і тому тратиш час на дурнуваті депресняки :(

Опубліковано
...

ТИ зараз маєш унікальний шанс побути в іншій країні, побачити світ...

Ай-яй-яй.. майже мої слова переписала :) хитра

Опубліковано
Ай-яй-яй.. майже мої слова переписала :) хитра

соррі, не читала нічиїх постів, крім нашого форумського нитіка )))

це не переписування слів. Це є мої слова і мій власний досвід. тому що сама в свій час ледве не зробила таку помилку, як ця дівчинка.

Опубліковано
Це є мої слова і мій власний досвід. тому що сама в свій час ледве не зробила таку помилку, як ця дівчинка.

Ггг.. я теж тільки недавно поняв, яка файна штука - життя! Just open your eyes :( Стільки в житті позитива, проблема в тому, що ми думаєм "шо так воно має бути і нікуди недінеться" і замічаєм тільки проблеми. Потрібно дивитись ширше. Мені от помогають прогулянки на природі і слухання хорошої музики оцінити цінність того, шо маю :)

П.С. "Всі люди по своїй природі оптимісти"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...