Перейти до змісту

NEED REALLY GOOD ADVICE

Dhany

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Авторко,

займися саморозвитком. в мене були крутіші ситуаціїї в США, але самозаглиблення помагало. помагав навіть той самий інтернет, де у львівському чаті тусувались люди з різних країн з укр. корінням (ще досі звідти багато друзів маю).

тобі просто варто уяснити. що ті моменти, які ти проводиш там, варто не нити і не скучати за друзями тут (або за так званими друзями), а намагатися ЖИТИ кожен факінг емерікен моумент, який ти проведеш на колумбівській землі. намагати юзнути кожен шанс, який тобі випаде для пізнання тої сраної країни. чому???

бо потім вернешся сюди, звикнеш і будеш жаліти, що ти там сиділа і думала, як там хріново і які вони всі погані, і упустила з виду стільки всього. прошу тебе дуже-- бедь вище homesicknessб не повторяй моїх помилок.таке буває 1 раз в житті.

Опубліковано
Авторко,

займися саморозвитком. в мене були крутіші ситуаціїї в США, але самозаглиблення помагало. помагав навіть той самий інтернет, де у львівському чаті тусувались люди з різних країн з укр. корінням (ще досі звідти багато друзів маю).

тобі просто варто уяснити. що ті моменти, які ти проводиш там, варто не нити і не скучати за друзями тут (або за так званими друзями), а намагатися ЖИТИ кожен факінг емерікен моумент, який ти проведеш на колумбівській землі. намагати юзнути кожен шанс, який тобі випаде для пізнання тої сраної країни. чому???

бо потім вернешся сюди, звикнеш і будеш жаліти, що ти там сиділа і думала, як там хріново і які вони всі погані, і упустила з виду стільки всього. прошу тебе дуже-- бедь вище homesicknessб не повторяй моїх помилок.таке буває 1 раз в житті.

thanks zvu4ajno... ale povir meni ja tak prosto tyt ne suzy...i ne nujy jak tu kazew....prosto na dywi xrenovo ot i vse!!!!!!!inodi tak byvaje,i jakwo tu dijsno tyt byla, to povunna rozymitu wo ne vse tak prosto jak zdajetsia.....dlia sebe za 4as jakuj jja vze tyt provela ja dosiagla bagato........ja znajy wo ce byvaje luwe raz y zutti i ja robliy vse dlia togo wob nasolodzyvatus cum koznum fucking american moment.....!!!!!!!!!!!ja dijsno xo4y ne vid4yvatu ciogo ale nazal nemozy....ja liyduna jak i vsi inwi..rozymijew?????????????????????????????????ja nemozy postijno v4utus 4u namagatus dosiagnytu 4ogos bilwogo!!!!!!!!!!ja ne robot,zrozymij.......prosto zaraz moment takuj...i ja to4no znajy wo ce vid4yttia projde z 4asom!!!ZNAJY!!!!!ja ne ta liyduna wo byde opyskatu ryki......povir......ja znala na wo ja jwla.......a nawet krytiwux sutyacij to tu napevno pomuliajewsia....ja tyt vze dijsno vid4yla i pobyvala v takux sutyacijax v jakux nirazy za vse svoje zuttia ne byla!!!!!!!ale dlia togo i je USA wob zdobyvatu experience......

Jedune wo xo4y ja tebe sputatu, tak ce te naskilu wvudko tyt 4as ide?????????nevze cej freaking year projwov tak vwudko???????bo dlia mene 4as tiagnetsia dyze dovgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано
Dhany ну ти даєш, просиш поради, а на приват до тебе нічого недозволяєш написати... Мож хтось... шось... дійсно цікаве підкаже....:)

vuba4 ale ja dijsno neznajy jak pruvat cej zrobutu...moze pidkazew?????? ;)

Ти чого, я би зрозумів якщо ти б незнала інгліш.... Ну ладно тут може бути два варіанта(вроді), або ти мене поставила в ігнор на ПП :( або в тебе загальне НЕТ на всі вхідні. Думаю це другий варіант:), тому поряд такий:

My Controls --> Board Settings --> Personal Messenger Options(Disable your personal messenger?) --> NO

THAT'S ALL:)

Опубліковано

умнічка!!!!!!! я, чесно, рада за тебе))

час іде так, ячк ми його сприймаємо. ми можемо його пришвидшувати, а можемо приторможуват. то все від нас залежить.

а коли втомилась. сядь і відпочинь. просто погрузися в себе. там тобі все одно ніто абсолютно не поможе. невже ти не помітила, що там люди навіть більше приречені на самотність ніж тут?

Опубліковано
умнічка!!!!!!! я, чесно, рада за тебе))

час іде так, ячк ми його сприймаємо. ми можемо його пришвидшувати, а можемо приторможуват. то все від нас залежить.

а коли втомилась. сядь і відпочинь. просто погрузися в себе. там тобі все одно ніто абсолютно не поможе. невже ти не помітила, що там люди навіть більше приречені на самотність ніж тут?

tak dijsno je...ale jedune wo dobre tak ce te,wo ja zaraz zuvy z iwe odnojy stydentkojy po obminy z Rosiji...ny sama rozymijew...ne Ykraina zvu4ajno...ale vse taku...svoji liydu =))))))))tu obiciala meni rozpovistu pro svoje zuttia tyt..pamjatajew???kolu mu v asci spilkyvalus?????

Опубліковано
Dhany ну ти даєш, просиш поради, а на приват до тебе нічого недозволяєш написати... Мож хтось... шось... дійсно цікаве підкаже....:)

vuba4 ale ja dijsno neznajy jak pruvat cej zrobutu...moze pidkazew?????? ;)

Ти чого, я би зрозумів якщо ти б незнала інгліш.... Ну ладно тут може бути два варіанта(вроді), або ти мене поставила в ігнор на ПП :( або в тебе загальне НЕТ на всі вхідні. Думаю це другий варіант:), тому поряд такий:

My Controls --> Board Settings --> Personal Messenger Options(Disable your personal messenger?) --> NO

THT'S ALL:)

zaraz sprobyjy...thanks!!!!=))))))

Опубліковано
Dhany ну ти даєш, просиш поради, а на приват до тебе нічого недозволяєш написати... Мож хтось... шось... дійсно цікаве підкаже....;)

vuba4 ale ja dijsno neznajy jak pruvat cej zrobutu...moze pidkazew?????? :)

THAT'S ALL:)

vse vze ystanovula...=)))))puwu!!! :)

Опубліковано
vse vze ystanovula...=)))))puwu!!! :D

Всеодно disconnect <_< якщо ти мене не поставила в ігнор, тоді не знаю.... <_<

ni ne postavula...zaraz we raz gliany....=))))dore4i jak tobi mij avatar???

Опубліковано

Сумніваюсь, що пан Shkoder буде сильно взахваті коли я скажу як виглядає твій аватар<_<(він нічо, чимось на тебе похож<_<) а щоб було по темі то давай наводь в профілі порядок і пиши мені в приват....:D

Опубліковано

Сумніваюсь, що пан Shkoder буде сильно взахваті коли я скажу як виглядає твій аватар:D(він нічо, чимось на тебе похож<_<) а щоб було по темі то давай наводь в профілі порядок і пиши мені в приват....:)

vze napusala...lovu=)))))) <_<

Опубліковано

Сумніваюсь, що пан Shkoder буде сильно взахваті коли я скажу як виглядає твій аватар:D(він нічо, чимось на тебе похож<_<) а щоб було по темі то давай наводь в профілі порядок і пиши мені в приват....:)

vze napusala...lovu=)))))) <_<

Dore4i...a wo jomy v mojemy avatari ne podobajetsia?????

Опубліковано
Dore4i...a wo jomy v mojemy avatari ne podobajetsia?????

Так як він модератор в цьому розділі, має повне право закрити тему за флуд... Такщо краще дотримуватись теми!!! А за аватар сумніваюсь що він щось має проти ;) тільки це в приваті краще обговорювати :) О, і ще одне полегше з цитуванням постів :), залишай тільки останню фразу яку хочеш прокоментувати, а якщо можна то взагалі не цитуй нічого... Це вже тоже обговорювалось і всі дійшли висновку що це :)

Опубліковано

Dhany шось ти нетак зробила, або я вже не знаю що за.... нехоче месага до тебе летіти... :) от шо пишуть:

Обнаружены следующие ошибки

Этот пользователь не желает принимать письма на свой Личный Ящик форума.

Это Личное письмо не отправлено

Опубліковано
ta znajy ja pro ce vse.....ja tez STYDENTKA po obminy........ty toze vidruvajys...ale zaraz moment kolu syper xrenovo...ni4e ne dopomagaje......tu s cum zystri4avsia tam???

Ну на мене було всім пох лише тижня 2-3, коли жив в тимчасовій сім"ї, яка все таки вирішила мене не брати як студента, бо їм було реально пох.

Наступна сім"я яку знайшов я уже сам, була класна. І їм було не пох явно!

Почав займатись серйозно плаванням і спортзалом, там і друзі знайшлись яким теж було не пох на мене.

Тому я цей момент коли все супер хреново трішки обійшов стороною.

І до речі, добре помагає ще й цепляння дєвушки, і спроби її добитись... Що виявляється класним досвідом в твоїх то 15-16 років... =)

Хоча це з точки зору парня, а дєвушки мають трішки інший світогляд =)

Опубліковано

To legolas soi

zrozymilo..a v mene taki momentu byvajyt...pravda ja sama sebe ne rozymijy.....meni dijsno pogano i ja symyjy dyze za domom,ale...povertatus nexo4y!!!!cej rik povunen zminutu moje zuttia!!!!!!!!!!!!!!ale na dywi tak xrenovo...a dryziv v mene tez DYZE bagato!!!!!!vonu dijsno xorowi liydu!!!=))))))dore4i,v mene hostiv dosi nemaje...yjavliajew????????zuvy z area rep.i ce mene vbuvaje!!!!!!!!!vona vzagali to dyze klasna...ale sam rozymijew!!!!!!!!!xo4etsia bytu normalnojy liydunojy i jak vsi normalni liydu xo4y matu simjy....ex...vazko tyt zvu4ajno...ale ja pomitula,wo z koznum tuznem 4as ide wvudwe,wo mene i radyje!!!!!!!!!!!!dore4i,jak dlia tebe 4as v USA jwov?????wvudko??????

Опубліковано

To Fiore

thanks!!!!!!!!!!!!1a 4omy tvoji povidomlennia ne doxodiat ja dijsno neznajy!!!a tu mozew na mij mail skunytu te wo xotiv v pruvat???

Опубліковано
To Fiore

thanks!!!!!!!!!!!!1a 4omy tvoji povidomlennia ne doxodiat ja dijsno neznajy!!!a tu mozew na mij mail skunytu te wo xotiv v pruvat???

Нє нажаль... :) По-перше в тебе він недоступний твій E-mail, а по-друге в мене чомусь не відправляються з форума повідомлення... ;) Мож мені шось написати на мило, а я вже відпишу...

Опубліковано

Так, час йшов досить швидко.

я перші 3 тижня жив теж з Rep.-ами. Працював на неї пока не почався вересень і школа.

кароче все пучком, просто нада ставити собі мету і не сумувати

Опубліковано

Перших кілька місяців було повільно досить. Спілкувався серйозно лише з дєвушкою з якою познайомився в Літаці (вона з Луганська летіла в те ж місто що й я). Тому говорили по домашньому телефону.

але ця com.rep. цуко напрягала щоб я по перше говорив на англійській, по друге не дуже довго.

Далі коли почався футбольний і плавальний сезони уже було чим зайнятись. Ще раз повторюсь - шумні вечірки це БОМБА! супер клас. у нас в Україні таких робити не навчились і не навчаться ще досить довгий час (ІМХО)

ЗІ: Аватар жжот :-)

ці пухкенькі щічки пробивають мене на хаха :smile-zachot:

І ще, заведи собі ICQ або AOL і буде тобі щастя =)

Опубліковано

to legolas soi

v mene vze tez plavalnuj sezon po4avsia!!!!!!!ICQ ja vze zavela!!!!!!i messengeriv dofiga...i na ve4irkax vze pobyvala.........a mij avatar dyze sxozuj na mene jakwo tu duvuvsia moji fotki=))))))))))))))))))

vzagali zaraz ja vze nabagato krawe!!!!!v BOSTON na vuxidnux jizdula....=)))))))it was fun!!!voobwem vse poku wo dobre..poba4um jak byde dali..

dore4i tvij avatar.....lol.......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...