Перейти до змісту

Нова влада наступає на ті ж граблі, що і стара

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Невже так різала очі тема в велопаті, в якій я зачепив питання порушення ПДР велопатрулями (які де-факто стали зараз частиною влади), що її не просто перемістили у флейм, а видалили взагалі?

То як, старій владі за порушення закону "ну-ну" і прокуратура, а новій респект і уважуха? Думаю такими методами нова влада буде там само, де і стара...

Опубліковано

Модери велопаті активно беруть участь у новій, тоді як у старій участі не брали ;)

Власне повторю (можливо не дослівно) свій пост, який став причиною видалення всієї теми:

...

Спочатку порушуємо законноприйняті ПДР, а далі що? Бюджетик роздерибанимо, портфельчики поділимо?

Опубліковано

а я завжди знав що це велофорум, на якому будь яке звинувачення велосипедистів несе за собою бани мінуси і тд. :_02:

ПС. Влада змінює людей)

Опубліковано

Я не проти велофоруму, не проти нової влади, мені абсолютно по барабану на "+" і "-" в форумну "карму".

Я за те, щоб нова влада в будь-яких своїх проявах не повторювала помилки старої...

Опубліковано

Саша, перестаньте вважати себе вищими за інших громадян.

Не забувайте, що якщо будь-які правила порушує влада це є прямим дозволом порушувати ці ж правила усім! А це прямий шлях до анархії.

Опубліковано

Ага.. велосипедист, що їде на червоне.. АНАРХІСТ .. шо капєц. !!!

ні, просто той, хто виправдовує порушення правил велосипедистом-довбойоб шо капєц:)

сектанти двоколісні, попустіться:)

Опубліковано

Зараз той самий момент, коли кожен має згадати приказку "хочеш змінити світ - зміни себе". Якщо шановні велосипедисти не збираються міняти свою поведінку, то хай не роспинаються на форумі про те як багато вони роблять для змін в суспільстві, це пустозвонство.

Опубліковано

Тема восстановлена и перенесена в раздел, где количество могущих её стереть на пару человек меньше.

Ибо действия "ненавидящих красный свет" слишком сильно напоминают действия тех, кого убрали "от руля".

Начните с себя, а потом занимайтесь окружающей реальностью.

Опубліковано

в якій я зачепив питання порушення ПДР велопатрулями (які де-факто стали зараз частиною влади)

А хто сказав, що камікадзе, який ледь вас не збив саме з велопатруля?

Опубліковано

Я :0148: пости набівать хз ка каком по счоте акке, я ж не троль, мне чітать інтересней.

Верніте тему, флудануть негде :), мне понравілісь такіє упьортиши....їм говориш - "Словиш тачку на байке - цел остасвся ? Другого шанса нєту."

Серед потока машин Остатись живим, на веліке, на дороге, да с ребьонком деякі, і катафотов нема, фонаріка і пофіг на дорогу, о чом разговор :) - канечно тепер оні поймуть, що вніманіє до дорогі на дорозі у велосіпедістов більше сосредаточеніше....чуть не забув, на красний тоже.

Не надо откривать, шоу маст го он.

Я звісно вибачаюсь, але не могли б ви писати нормально, без "оцьої паказухі"? Вже очі болять читати такі пости

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...