Перейти до змісту

Чому на велосипедистів червоний колір світлофора не діє?

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свіжий приклад:

Сьогодні, близько 10 ранку, на червоний біля 5 школи проїхав хлопака на модному ровері а за ним дядько на Україні. Машини при цьому стояли на світлофорі.

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Свіжий приклад:

Сьогодні, близько 10 ранку, на червоний біля 5 школи проїхав хлопака на модному ровері а за ним дядько на Україні. Машини при цьому стояли на світлофорі.

а вчора на переході навпроти Аверса на червоне світло проїхав білий транспортер. Інші автівки чемно чекали поки загориться зелений

а скільки сонних перехожих кидається зранку під колеса велосипеда - важко перерахувати

Опубліковано
а скільки сонних перехожих кидається зранку під колеса велосипеда - важко перерахувати

Пішоходи-смертники то окрема тема <_<

Опубліковано

Сьгодні, біля старого ринку, особисто бачив як велосипедист рухаючись по тротуарі, можна сказати "розганяв" перехожих словами- дайте дорогу. Причому це не був підліток, А зрілий чолов"яга, на нормальному велосипеді, в повній екіпіровці. Що вже говорити про червоне світло світлофора.

Опубліковано

Сьгодні, біля старого ринку, особисто бачив як велосипедист рухаючись по тротуарі, можна сказати "розганяв" перехожих словами- дайте дорогу. Причому це не був підліток, А зрілий чолов"яга, на нормальному велосипеді, в повній екіпіровці. Що вже говорити про червоне світло світлофора.

я минулого літа в ще крутішу неприємнішу ситуацію потрапив. йшов з дитиною на руках через міст біля нової лінії (думаю всі знають який там вузький тротуар) і побачив як по тротуару назустріч летить "на нормальному велосипеді, в повній екіпіровці", люди від нього шарахаються. там вибір поставав: хочеш впасти в річку чи на дорогу, під колеса автомобіля. розминулися в 3см. так хотілося йому по пиці дати ...

і потім через таких ... і водії і пішоходи вважають що на велосипеді їздять одні неадеквати

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я теж юзаю вєлік, але моя їзда дуже обережна та небезпечна для оточуючих) Так що - велосипедисти бувають різні, не треба всіх під одну кулю)

Опубліковано

Я теж юзаю вєлік, але моя їзда дуже обережна та небезпечна для оточуючих) Так що - велосипедисти бувають різні, не треба всіх під одну кулю)

певно хотіли написати безпечна для оточуючих )

Опубліковано

Так обережна чи таки небезпечна?

Опубліковано

Смотря где светофоры, какие перекрестки. А почему автомобилисты не пристегиваются? Если аккуратно ездить ничего плохого не случится.

Опубліковано

Если аккуратно ездить ничего плохого не случится.

Улюблена фраза водіїв, які вважають, що зимою акуратно можна їздити на літній гумі :)

Опубліковано

Если аккуратно ездить ничего плохого не случится.

Улюблена фраза водіїв, які вважають, що зимою акуратно можна їздити на літній гумі :)

не видел таких водителей )

Опубліковано

Ну на перехресті то я завжди зупиняюсь, а наприклад світлофор на переході то признаю можу притормозити але не стати...

Опубліковано

Ті ж самі гості в ту ж саму хату:

На переході чудо пролетіло на фіксі, в навушниках. Показав йому рукою на світлофор, потім "тю-тю" біля скроні. Нуль уваги.

Наступного разу, мабуть, доведеться робити різкі рухи в його сторону <_<

Опубліковано

кількість загиблих чи тяжко поранених осіб через зіткнення з велосипедом – 0 ;

Якщо поставити питання про кількість загиблих чи тяжко поранених осіб через уникання зіткнення з велосипедом, то будемо мати далеко не зеро. Ось наприклад У Ковельському районі жінка потрапила в ДТП, рятуючи велосипедистів, Уникаючи зіткнення із велосипедистом, житель Рівненщини врізався в дерево.

Ще пару слів про бульвар Лесі Українки. Як можна дозволити собі там ну просто летіти? Повно ж дітей малих і жінок з непередбачуваними рухами в сторону (наприклад раптом в магазин захотілось завернути). Я мав своє заднє колесо на плечах (

Опубліковано

Буквально вчора, один такий велосипед.... аст, мало не створив аварійну ситауцію навпроти готелю Україна. Десь зловив гаву і ледь не потрапив під колеса авто.

Водій посилгналив, те чудо матюкнулося і поїхало вперед, виїхало через зустрічну на тротуар, і ледь не наїхавши на мене покотилося десь хз куди.

І як такому не з'їздити по мармизі?

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Ось ще один доказ,

дякуємо, прийнято до розгляду. про результати вам особисто повідомить комісія розслідування велосипедних правопорушень та велофобій водіїв

Опубліковано

Ось ще один доказ

судячи з того, що авто з реєстратором тронулось вслід за влосипедистом - він проїхав максимум на червоно-жовте (перед зеленим)

наші герої спробували б проскочити перед білим бусом на початку відео :)

Опубліковано

Ось ще один доказ,

дякуємо, прийнято до розгляду. про результати вам особисто повідомить комісія розслідування велосипедних правопорушень та велофобій водіїв

Ось і велосипедисти паляться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...