Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Хто,що думає? Сцикнули,чи як? Вотчина ж шапкокрада.

http://censor.net.ua...yat_ukrainskiyi

горілка скінчилася, то й "ополченци" розсосалися...

самі себе по одному здавали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

один уже прозрів

Депутат Держдуми РФ: Ніяких диких бандерівців в Україні немає

http://youtu.be/ES4yQAhwEMU

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один уже прозрів

тю,

москалі знову верзуть незрозуміло що :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага - тільки одомашнені :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://youtu.be/PXTcRqwPrSY

а тим часом в Донецьку

Під ОДА в Донецьку хлопець чекає на провокації, в тому числі від правого сектора. Питаю, чи бачив він ПС. Каже - ні.Але він є. ви зрозуміли)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із окупованого Криму до Одеси вивели десантний корабель "Кіровоград"

До Одеського порту прибув середній десантний корабель "Кіровоград" Військово-морських сил України, який в березні поточного року був захоплений російськими військовими під час окупації Криму.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Згідно з досягнутими домовленостями між військовими відомствами України і РФ, корабель був розблокований і виведений із озера Донузлав.

Перехід морем було здійснено під керівництвом командира великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський" капітана 2 рангу Дмитра Коваленка, який свого часу кілька років командував цим кораблем.

"Кіровоград" першим із групи розблокованих кораблів подолав прохід на виході із озера Донузлав, ширина якого через затоплення російською стороною кораблів і суден Чорноморського флоту Росії складає лише 16 метрів.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника штабу Олексій Неїжпапа поставив військовим морякам завдання в найкоротший термін поповнити усі запаси і готуватися до виконання завдань за призначенням.У неділю також на зовнішній рейд Одеси прибув протичовновий корвет "Вінниця".

Станом на 20 квітня із Криму в порти України виведено 13 кораблів і допоміжних суден українських ВМС.

http://youtu.be/S0vIdnajQhE

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/20/7023106/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усе, що повертають путлєровці потрібно РЕТЕЛЬНО ПЕРЕВІРЯТИ на факт прихованого псування, встановлення шпигунського обладнання і т.д. Звичайно не затягувати переірку, що б техніка якнайшвидше повернулася на бойове чергування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не отримати Троянського коня...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитрий Тымчук

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», провокации в Славянске, закончившиеся гибелью людей, были совершены представителями так называемой «армии Донецкой независимой республики».

Для организации этих диверсий накануне в близлежащих населенных пунктах был организован угон 4 автомобилей. Организовал угон некто гр-н П., кличка «Душман», уроженец Константиновки, в последнее время проживавший в Дружковке, 1963 г.р., в настоящее время – командир 3-го взвода батальона т.н. «армии Донецкой независимой республики».

По информации группы «ИС», данный гражданин недавно организовал вывоз дочери на территорию России, в настоящее время готовится к выезду в Москву его супруга.

В автомобили, оставленные на месте диверсии, пророссийскими экстремистами была подкинута символика «Правого сектора».

По нашим данным, эти диверсии были совершены в рамках общего плана военно-политического руководства России по созданию условий для военного вторжения в три области Украины. Данная диверсия дала возможность самопровозглашенному мэру Славянска требовать ввода российских войск на территорию Донецкой области.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_07:

Blq9NtrCcAE-rAr.jpg

В эпицентре землетрясения в Кузбассе найдены визитки «Правого сектора»
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апельсины наколотые вакцину завезли

"і шо ви думаєтє?" цій херні дехто вірить :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заповіт Януковича

ЯК УМРУ –– ТО ПОХОВАЙТЕ ... МЕНЕ НА " РУБЛІВЦІ " ....

БО НЕ ХОЧУТЬ МОГО ТІЛА –– КЛЯТІ УКРАЇНЦІ ...

ГНАЛИ МЕНЕ ІЗ ПРЕСТОЛУ ... ГНАЛИ ЯК –– Г О Н Д О Н А ...

НЕ МАВ ЧАСУ –– ТА Й ЗАБУВ Я ... З ЗОЛОТА БАТОНА ...

УТІКАВ Я З ВЕРТОЛЬОТА –– З СВОГО МЕЖИГІР’Я ...

ПО ДОРОЗІ ЛИШ ГУБИВ Я –– СВОЕ " КОДЛО З ПІР’ЯМ " ...

УПИРАВСЯ ... ТА Й НЕ ЗДАВСЯ ––ОТОМУ " МАЙДАНУ " ...

САМ СОБІ СВОЇМ УКАЗОМ –– ВИРИВ ДОВГУ ЯМУ ...

ЗАКОПАЙТЕ МЕНЕ В ЗЕМЛЮ –– ЗАБУДЬТЕ ОБРАЗИ

НА МОГИЛУ ПОСТАВТЕ –– МОГО УНІТАЗА ..

І НА НЬОМУ ПРИВЯЖІТЬ ВИ –– З ТРИКОЛОРУ БАНТА ..

БО НАРОД УЖЕ НЕ СХОЧЕ –– ТАКОГО ГАРАНТА ...

ДРУГ МІЙ ПУТІН –– ЛЯСНУВ ЩИРО МЕНЕ ПО МОРДЯЦІ ..

ПОРУЧ МЕНЕ ВИ ПОВІСЬТЕ –– " РИГІВ " НА ГІЛЛЯЦІ ...

НЕХАЙ ВІТЕР ЇХНІ ТІЛА –– ДЕНЬ І НІЧ ГОЙДАЄ ...

ХАЙ УКРАЙНА –– ТАКИХ " ПАДЛІВ " ... БІЛЬШЕ І НЕ ЗНАЄ ...

ПРИЗНАЮСЯ, УКРАЇНЦ,І: ПРЕЗИДЕНТ Я Х У Ї В ... ! ! !

ПОРУЧ МНЕ ХАЙ СПОЧИНЕ ЗАХАРЧЕНКО Й КЛЮЄВ ...

ПІСЛЯ СЕБЕ Я ЗАЛИШИВ ... ОДНІ ЛИШ РУЇНИ ..

ХОЧУ, ЩОБ І СИМОНЕНКА ВИГНАЛИ З КРАЇНИ ...

БО ЯКЩО ЗА НИМ ІДТИ , " ТРУДЕН ПУТЬ И ДОЛОГ " ...

ВІН ТАКИЙ ЖЕ КОМУНІСТ, ЯК Я ГІНЕКОЛОГ ....

І ЗА МНОЮ В УКРАЇНІ НІХТО НЕ ЗАПЛАЧИТЬ

БО СМЕРТЕЙ " НЕБЕСНОЙ СОТНІ " НІХТО НЕ ПРОБАЧИТЬ ...

ЛИШ ПРОБАЧТЕ, УКРАЇНЦІ, ЖИТЕЛЯМ Д О Н Б А С У ....

ЩО ДОВІРИЛИ КРАЇНУ МЕНІ ... П І Д АРАСУ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під ОДА в Донецьку хлопець чекає на провокації, в тому числі від правого сектора. Питаю, чи бачив він ПС. Каже - ні.Але він є. ви зрозуміли)))

:_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коппенгаген ответил конкретно, что думает про Путина

Вчера в Коппенгагене на одной из улиц в центре города появилась огромная надпись, которая шокировала русских туристов. На электронном табло высветилось, что думают голландцы про Путина. В течении дня многочисленные жители города и туристы фотографировались на фоне необычного лозунга.

DnqKN.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коппенгаген ответил конкретно, что думает про Путина

Вчера в Коппенгагене на одной из улиц в центре города появилась огромная надпись, которая шокировала русских туристов. На электронном табло высветилось, что думают голландцы про Путина. В течении дня многочисленные жители города и туристы фотографировались на фоне необычного лозунга.

DnqKN.jpg

Мінімум дипломатичний скандал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Копенгаген ответил, а думают голландцы?

Чи я географію погано памятаю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХВИЛИНА ГУМОРУ

Путін знімає слухавку

Дзвінок, Путін знімає слухавку.

- Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіславова. Ми тут с хлопцями сидим в кнайпі и так себе поміркували, мабудь ми оголосимо вам війну!

- Харашо Міша, ето действительно важная новость. А большая у вас армия?

- Ну, зара… Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім.

- Должен сказать тебе, Миша, что у меня в армие 100 тисяч людей, каторие только ждут маево приказа.

- Холєра, я зара вам віддзвоню.

За якийсь час…

- Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано. До нас приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи.

- Должен сказать тебе, Миша, что со времени нашего последнего разгавора я увеличил армию до 200 тисяч человек.

- Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную.

За якийсь час…

- Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни.

- Неужели? Очень жаль. А почему это вы вдруг передумали?

- Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же тут в нас маленький цвинтар, де ж ми вас тут ховати будемо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmitry Tymchuk

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», около 20.00 в Добропольском районе Донецкой области были обстреляны украинские десантники, несшие службу на объекте в указанном районе.

В частности, обстрел произвели боевики, подъехавшие на мотоциклах.

Украинские десантники открыли ответный огонь.

По предварительным данным, один из нападавших был ранен. Он и еще двое нападавших боевиков были задержаны военнослужащими и переданы правоохранительным органам.

Со стороны десантников пострадавших нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmitry Tymchuk

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», около 20.00 в Добропольском районе Донецкой области были обстреляны украинские десантники, несшие службу на объекте в указанном районе.

По предварительным данным, один из нападавших был ранен. Он и еще двое нападавших боевиков были задержаны военнослужащими и переданы правоохранительным органам.

Ні бога, ні чорта. Жах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Копенгаген ответил, а думают голландцы?

Чи я географію погано памятаю?

Та ні, якщо глянути глибше, то там все правильно.

Копенгаген відповів, що думають і датчани, і голландці, і взагалі майже увесь світ :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmitry Tymchuk

Новина погана, але фраза

Украинские десантники открыли ответный огонь

обнадіює ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З"являється інфа ("ноги" ростуть з ЗМІ расії), що в Слов"янську знову стрілянина....

Але трохи гумору (знайшов у коментарях на сайті Української правди).

Стоит российский пограничник на границе с Китаем. Подходит к нему китаец и начинает кляньчить: "Продай автомат, продай автомат". Погранец боится ответственности и отказывает. В следующий раз все в точности повторяется. Не выдержав, русский обращается к командиру и рассказывает все, как было. Тот советует ему продать китайцу автомат, а деньги вместе пропить. Молодой солдат в недоумении: "Чем же я буду стрелять на учениях?". Командир ему: "Возьмешь палку и будешь кричать - тра-та-та, бах-бах, ну, типа, стреляешь". Продали, пропили. Пришли учения, пограничник все делает так, как сказал ему командир. Внезапно зашевелились кусты, в них оказалось трое в черных комбинезонах. Погранец наставил на них палку и громко так: тра-та-та-та. Трое сидят, как ни в чем не бывало. Он им: падайте, вы убиты, чего сидите! А они: "А вот уж херушки, мы в танке!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...