Перейти до змісту

Небезпечні місця для розваг

silfida

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підійшла до мене дитина з домашнім завданням і попросила допомогти. Запитання звучало так: "Місця, які становлять небезпеку для здоров'я та життя у твоєму районі?" Сама не місцева, тому важко орієнтуюсь. За три роки проживання в Луцьку такі місця не кидались до ока.Розумію що під цю категорію підпадають: трансформаторні будки, дорога, будівництво і т.п.

Якщо можете допомогти, поділіться інформацією.Бажано з фото. У завданні їх потрібно ще й замалювати. :0019:

Опубліковано

Різні бари гадюшники, підвали та горища, де тусуються наркомани.

Залізничне полотно.

Відкриті колодязі різні, де покрали люки.

Опубліковано

підвали та горища

Там же елеваторні (теплові) вузли, електрощитові, дахи (покрівлі) - це все про житлові будинки, аварійні будинки взагалі.

Опубліковано

ну, сходи - то вже занадто... З таким самим успіхом можна тоді й бровку сюди перераховувати... велосипед...ванну...туалет, врешті решт :)

Опубліковано

а відносно сходів - Вчителі жалілися що поки до їдальні доведуть по сходах то серце не раз зловить, таке дітки витворяють

в книжці у дитини і копна сіна була намальована

у холодильнику теж ховатись не можна, ці страхи ще з дитинства пам'ятаю, як нам розповідали

Опубліковано

Підійшла до мене дитина з домашнім завданням і попросила допомогти. Запитання звучало так: "Місця, які становлять небезпеку для здоров'я та життя у твоєму районі?" Сама не місцева, тому важко орієнтуюсь. За три роки проживання в Луцьку такі місця не кидались до ока.Розумію що під цю категорію підпадають: трансформаторні будки, дорога, будівництво і т.п.

Якщо можете допомогти, поділіться інформацією.Бажано з фото. У завданні їх потрібно ще й замалювати. :0019:

Як альтернатива можу порадити незавершене будівництво, тобто якусь висотку, яка недобудована та без належної охорони! Сам колись активно проводив час на таких місцинах!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...