Перейти до змісту

кому мешал закон о русском языке?

siozik1970

Рекомендовані повідомлення

Не смотря на то, что русскоговорящие люди активно поддержали майдан новое парламентское большинство одним из первых законов отменило закон о русском языке. Неужели это так принципиально в данный момент? Или это такой подарок всем русскоговорящим от новой власти?

(я обращаюсь к администраторам: если вам не нравится тема то не обязательно её удалять)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була мова що до закону повернуться в іншій редакції. Прописати кращий закон важче ніж старий відмінити, займає більше часу. Погано звичайно що мовою не зайнялись пізніше, через кілька місяців. Але можливо відчувають що тоді б його не відмінили...

Ну цей закон справді поганий був, не варто було його приймати. Мене більше дерибан посад турбує... подивимось що вони про люстрацію скажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з чого ви взяли що закон про російську мову? Сам автор Колесниченко наголошував завжди що закон про мови меншин. Спалились батенька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз-таки російськомовним громадянам цей закон нафіг не треба був, жили собі і не тужили.

Але політикам потрібні були голоси, от і почали мусолити завідомо проблемне питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось автору так цікаво це стало 0 пів першої ночі.але за 10 хв вже перестало цікавити. Отже ігнорити, як вброс.На даний момент стільки роботи

Та й взагалі думаю право відкривати теми в розділі політика давати лише через місяця 3 після реєстрації.Якщо хочуть раніше-хай вказують якісь свої дані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"кому мешал закон о русском языке?"

та нікому він не мішав ,

приймати всяку дурість непотрібно

краще в школі пару годин на українську добавити щоб БІМБИ не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все нации на территории Украины должны иметь возможность учиться и общаться на родных языках.

нужно вспомнить что Украина это многонациональное государство.

люди, пока не поздно защищайте свои права.

не давайте себя ставить на колени в прямом и переносном смысле этого слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все нации на территории Украины должны иметь возможность учиться и общаться на родных языках.

а хтось забороняє??? В законі по-моєму написано що ніяких утисків мов і т.д - просто Російську мову не "виділили" серед інших - для вас це настільки суттєво? Нічого ж не міняється глобально , але на мій погляд мова державна повинна бути одна..........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви вже там? В колєнно-локтєвой?

Чи так, поговоріть, сюди зайшли.

Послухайте пряму мову того, ким Ви русскіх младєнцев лякаєте:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой,

а я думал спам бот больше не появится

чем больше языков знает человек - тем у него шире круг общения

знать(=уметь разговаривать) язык страны где проживаешь - есть хорошо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моє бачення закону про інші мови таке: якщо ти проживаєш в Україні будь добрий навчайся на Українській мові, якщо займаєш посаду в державній структурі спілкуйся на Українській мові. якщо спілкуєшся з чужою людиною спілкуйся на Українській, якщо опонент не проти спілкуватись на іншій мові то спілкуйтесь на здоров'я. в мене є родич котрий переїхав жити в Росію в 20 а вже йому 40 він являється громадянином Росії але коли він телефонує він спілкується виключно на Українській мові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, яка не володіє мовою народу, на землі якого живе, є або гість, або окупант, або раб цього окупанта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

назви конкретно фамилии тех, кто не дает тебе общатся на русском языке и каким способом, только КОНКРЕТНО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2тс

брателло мій Саса разжигає.

необхідний upd - це пост про кацапів а не росіян. кацапи таке саме мудачьйо шо і хохли. хохли як на мене ше гірше

"всю цю кєрчь, сєвастополь, адєсу срану ну і Лігво Орків - Юзовку

засікайте сікундомєром через скіки вони заткнуцця

це вже все було в 2005 році - і звернення до пупєна, і полуйобнуті якісь казаки в папахах і якимись медалями невідомо що сімволізуючими, все це бульо.

і заткнулось вона, тупа сциклива кацапота.

наши дєди ваєвалі.

в пезді носом ваші дєди ваєвалі, перелякана худоба.

прапорці на автамабільчіки наклейте кацапські і тихесенько сопіть у дві дірочки, бо розлютите татар - і вам тоді насправді пезда, це українці з вами панькаюцця, а татари вам пригадають ВСЕ і буде вам СЄКІР БАШКА нахуй!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я проти, щоб у державних школах та університетах навчали москальському, якщо вам не подобається,ідіть у приватні філіали на нашій державі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо, називаючи щось російське "москальським/кацапським" ми ще більше підливаємо масла в вогонь в протистояння між українським та російським. Да емоції, да комусь це не подобається, але відкрито тут писати так вважаю неварто (для цього є компетентні люди на Борді, нехай вирішують що залишати, а що видаляти). Адже читають багато "школьніків", які думають "ага, це круто називати того хто говорить рос - москаль" і тим самим ми самі привчаємо їх до ненавесті до російськомовних. Хто віноват?!?! Самі ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вживаю слово "москалик" але не надаю йому негативного значення

це слово, в основному, ідентифікує людей які живуть в межах 101го кілометра від Москви :)

що до "кацап" - то взагалі не вживаю, якось так склалося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вживаю слово "москалик" але не надаю йому негативного значення це слово, в основному, ідентифікує людей які живуть в межах 101го кілометра від Москви :) що до "кацап" - то взагалі не вживаю, якось так склалося

Я мав на увазі і слово "кацап" також. Виправлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди,що з вами? у росії сміються з того,що у нас люди загинули, вони підтримують убивства, а ви тут критикуєте за якесь слово,як і при яких умовах його потрібно вживати? взагалі йобнуті? вони між собою анекдоти з нашої трагедії складають, вони ржуть з цього. спалити нахер сук

та мінусуйте скільки влізе, для таких як ви, ця кнопка і існує. ніякої поваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось в тому є, он навіть Шкодер і Зєвс українською почали писати. Революція пройшла не дарма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО. Вважаю, що державна мова повинна бути одна, держслужбовці повинні спілкуватись на державній мові, в школах викладатись на державній мові, а російська викладатись як іноземна (англійська, німецька тощо). Хто не може, чи не хоче вивчати мову держави, в якій проживає - це його власні проблеми, і не потрібно тут розказувати, які ви обділені і як тут всіх утискають. Цікаво чи довго та комфортно би жили такі люди скажімо в Німеччині чи Америці спілкуючись на російській та не знаючи державної мови (німецької чи англійської відповідно)?? А на Україні вас розуміють, та ще й в окремих випадках можуть спілкуватись з вами на вашій мові. Я наприклад вільно володію російською та українською, і з мене корона не падає, коли я скажімо в криму бачачи, що мене не розуміють перейду на російську. Весь інший час я спілкуюсь на рідній мові. В будь-якому випадку людина яка володіє кількома мовами більш грамотна та розвинута.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і складають анекдоти і ржуть :(

затурканий, зазомбований народ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лічно мені мішала, я живу в Україні і хочу щоб в мене на батьківщині розмовляли рідною мовою, а не рос. чи суржиком.

Заїдь в росію і спитай чі буде їм мішати наша мова, довго не проживеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собаки Павлова. включили лампочку- слина потекла. Зробили тупий заїзджений вброс- погнали мусолити стару тему штампами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні одна державна мова це українська!!До речі автору теми(мовою розмовляють а язиком лижуть) Краще б брали приклад з Рефат Чубарова який вільно володіє українською татарською і рос.(і не істеряти про якісь сумнівні утиски) Не подобається ЧЕМАДАН ВАКЗАЛ росія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...