Перейти до змісту

Шукаю відео з відео реєстратора(нічні покатушки)

HWman

Рекомендовані повідомлення

vegas.jpg

Можливо хтось поділиться відеом з реєстратора де Ви, чи ще хтось катається нічним містом, бажано щоб відео було нічним.

Вимоги:

Якість від 720р;

Тривалість в ідеалі за 25 хв.(щоб можна було б прискорити у мінімум 4 рази) хоча можна і 5 роликів по 5 хв.;

Зробив прикольний кліп, а автор відео поскаржився на мене, ютюб дав останнє 256 попередження і заставив пройти тести у школі авторського права, каже якщо ще раз порушу права тоді видалять акаунд, тому варіанти знайти в мережі відпадають.

Був би вдячний за любий матеріал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив прикольний кліп, а автор відео поскаржився на мене, ютюб дав останнє 256 попередження і заставив пройти тести у школі авторського права, каже якщо ще раз порушу права тоді видалять акаунд, тому варіанти знайти в мережі відпадають.

Ого. То тебе не тільки на борді попереджають! )))

А якщо серйозно, то по таксистах попитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є відео, один вечір минулої зими з реєстратора, десь 12-14 роликів по 5 хвилин. Ще є нічна дорога зі Львова до Луцька.

Відео 720р, але якість така собі, не дуже, бо ніч...

Поділюся без питань, якщо дуже треба, але є одна проблемка, відео в сумі важить декілька ГБ (максимум ГБ десь 15 - це все що є уночі), а інет у мене в селі 1 Мбіт, тобто заливатись буде цілу вічність. Тому, варіант - флешка. Якщо цікавить, давай в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...