Перейти до змісту

Доповнення до Mozilla Firefox

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не зважаючи на велику кількість статей та форумів присвячених даній темі на просторах інету, вважаю що подібний топік не завадить і тут.

Отже пропоную в цій темі ділитись доповненнями до Firefox. Саме тими якими користуєтесь ви. Бажано вказати його назву, дати лінк на оффсайт і написати чим він користний.

Сподіваюсь це буде корисно багатьом, адже Firefox досить поширений браузер.

Опубліковано

Починаю:

Adblock Plus - дуже корисне доповнення, виконує функцію антибанера. Досить просте в користуванні і ефективне.

Cache Fixer - виправляє баг, результатом якого є очищеня кешу ФФ внаслідок неправильного закінчення роботи.

Download Embedded - дозволяє зберігати вибрані Macromedia Flash об'єкти зі сторінки.

Flashblock - блокує Macromedia Flash об'єкти сторінці.

FlashGot - допомагає інтергувати качалки в ФФ, підтримує величезну кількість качалок.

Gmail Manager - повідомляє про надходження листів на Gmail, може одночасно працювати з кількома ящиками.

Locale-Switcher - перемикає інтерфейс ФФ між різними локалізаціями.

Українська локалізація для Firefox - Українська локалізація для Firefox :rolleyes:

Nightly Tester Tools - робить сумісними доповнення, написані для більш старих версій ФФ.

SessionSaver - зберігає поточну есію ФФ для можливості наступного відновлення.

ShowIP - показує ІР поточного сайту.

SwitchProxy - перемикач між різними проксі серверами.

xSMS - відправляємо смс прямо з ФФ

Опубліковано

Цікаво.

Я ними не користуюся - користуюся лише

FasterFox

Minimize to tray

TabMix

FlashGot

IEtab

Та підказками граматики Ukrainian/Russian Spellcheker

Опубліковано

Колись мав доповнення, що дозволяло керувати мишкою на зразок Опери, може в когось завалялось, чи хтось скаже назву.

Опубліковано
ДЛя відправки СМС- користуюся Coyote .. лежить тут

написал бы еще, что для отправки смс корыстуешся телефоном...

или наверное я что-то пропустил и койот стал плагином к фирефоксу?

Опубліковано
Колись мав доповнення, що дозволяло керувати мишкою на зразок Опери, може в когось завалялось, чи хтось скаже назву.

Юзаю Оперу... А що значить - керувати мишкою?

Опубліковано

Використовував Оперу поки не знайшов всі потрібні мені доповнення до фф. Звичайно якщо порівнювати Оперу та Firefox без доповнень, то набагато краще буде Опера. Проте коли починаєш ставити всі потрібні тобі плуги, то фф стає як тюнінгована тачка :). Тому зараз я обираю Firefox.

Використовую такі доповнення:

Tab Mix Plus

Extended Statusbar

Adblock Plus

Flashblock

ImgLikeOpera

FlashGot

NoScript

Nightly Tester Tools

Fox2CHM 1.0 RC3

Save Complete

User Agent Switcher

RuMail manager

InFormEnter

BBCodeXtra - Це доповнення раджу ставити тим хто часто користується форумом.

Fast Video Download

Опубліковано

Yarchik

В опері коли зажати ПКМ і рухати мишкою, можна керувати вкладками (назад, відкрити нову і т.д.), колись в мене було таке доповнення до ФФ але я забув як називалось.

P.S. All-In-One-Gestures - розширення для ФФ

Опубліковано

нет ли дополнений к фирефоксу заставляющих его обновлять вкладку через определенное время, как в Maxthon-е...?

Опубліковано

Вчора знайшов для себе цікаве доповнення DownloadStatusbar. Всі закачкі показуються внизу сторінки на додаковій панельці. Лежить тут.

• 2 тижня потому...
  • 6 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...