Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Плани правітельства... щось якесь стрьомне джерело "Вести"

Я на "Вести" не давав посилання. Чи це не до мого посту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це те що Баракуда виклав.

Єгор Соболєв

Очищення влади станеться тільки коли кожен з нас до цього докладеться.

Найбільше, звісно, має докластися Президент. У нього найбільше цієї самої влади. І він точно не має права показувати приклад саботажу. Зокрема, утримувати на посаді кіровоградського губернатора Сергія Кузьменка, який підпадає під люстрацію як голова райдержадміністрації часів Януковича. Петро Олексійовичу, якщо Ви не почнете виконання законів із себе, все інше теж не вийде.

Але, дорогі друзі, Ви теж включайтеся. Справжньою владою в країні мають стати громадяни. Не займатися люстрацією можуть лише ті, хто на фронті. Вони боронять наше право люструвати керівників епохи Януковича, кедебешників та фруктів будь-якого року, які на посаді судді, правоохоронця чи посадовця не можуть пояснити чи пригадати все своє майно.

Спеціально для Вашої можливості це контролювати закон змусив їх оприлюднити декларації. Починаючи з міністрівhttp://iportal.rada.gov.ua/doc…/ochischenia_vlady/98907.html і так даліhttp://lku.org.ua/.

Якщо побачите, що міністр/прокурор/суддя/будь хто щось не вказав в декларації, давайте знати http://lku.org.ua/lustskarga.

Нам треба зробити справу у порівнянні з якою Авгієві стайні - то було завдання для немовля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко

"Батальон Донбасс" в рамках эксперимента в течение недели ( согласно боевого распоряжения ) перекрыл перемещение грузов через один единственный блокпост в Луганской области. Машины с контрабандой, бензовозы из РФ, алкоголь, сигареты и прочее стопорились и разворачивались. Все " решалы" отправлялись к такой то матери. Звонили и приезжали: работники МВД, Нацгвардии, исполнительной власти. Сейчас пытаются сдвинуть подразделение с этой трассы на тупиковый участок дороги.

Предлагаю всем "Решалам" и просителям идти к чертовой матери. В ближайшее время будет инициировано совместное заседание комитета ВР по нацбезопасности и обороне и комитета ВР по борьбе с коррупцией. С Егором Соболевым я это уже обсудил. Будем предлагать плотно перекрыть все посты добровольческими подразделениями Донбасс и Днепр- 1 и закончить это позорное барыжничество на крови патриотов. Все " решалы" которые будут вмешиваться в этот вопрос будут браться на "карандаш" , инициироваться увольнения и возбуждения уголовных дел. Особо докучливые будут привлекаться к рытью траншей и окопов.

P.S. За эту неделю грузопоток через Дебальцево ( в обход заблокированного участка) увеличился вдвое. За проход машины без досмотра по оперативным данным "плохие люди" берут до 20.000 грн.

P.S 2.приглашаем СМИ принять участие в расследовании ситуации с незаконным перемещением грузов . Контрабанда- очень прибыльный бизнес для главарей террористов и коррупционеров в погонах.

P.S. 3. Для анонимных "пугателей". Снайперская винтовка может оказаться и с другой стороны. Не смешите.

Слава Украине!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Сільпо", каса, черга. Переді мною викладає покупки бабуся. Старенька така, в хустині пуховій закашлатаній, пальто з вилинялим песцем, 1983 року народження, на комірі. Під пахвою затиснуті паличка і ручної в'язки рукавички. Кладе на транспортер вагову вермішель, два курячих крильця, півхлібини і жменьку крамельок. Розраховується, бере решту . 5грн. і копійки. Спаковує продукти до матерчатої сумки. Звертається до касирки :

- А это коробки стоят для сборов на Армию или на инвалидов? А то я очки забила...

- Та яка вам різниця, - каже касирка.- Не затримуйте очерідь.

У мене вже під кутнім зубом щось залоскотало, серпентивне таке і жутко педагогічне.По методиці Макаренка. Але бабуся спокійно так каже :

- Позовите администратора.

Касирка починає пропікувати мої покупки :

- Зара! Робити нема шо. Йдіть собі.

Але адміністратор вже тут. Ввічлива, но нервова.Слухає, типу важно, бейдж теребить.

- То, бабо, для бандерівців з Правого Сектора, - каже.- Йдіть, бо то вам не треба, бережіть пенсію, а то на аптеку не хватить.

Бабуся забирає решту, кладе її до потертого гаманця. Виймає звідти 100 грн і запихає в скриньку.

- Эти Герои всё преодолеют! И жить будут по-человечески. А вы, две дури выйдете замуж за имбецилов и будете битые пьяными мужьями, как драные козы. Потому что дуры - они всегда битые...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borislav Bereza

20 хв. ·

Как сообщает "Украинская правда" экс-регионалы и др.депутаты отзывают в срочном порядке свои голоса под "диктаторск.законами" - Поплавский, Мирошниченко, Ивахив, Еремеев и др.-всего 22 персоны. Как любопытно. Выходит, что у некоторых депутатов совесть и порядочность прорезаются не в следствии осознания ошибки, а при угрозе отлучения их от руководства комитетов.

А что надо сделать, чтобы не юный орел Поплавский покаялся в своих грехах? Чтобы он осознал, что он натворил за последние годы. Что надо сделать, чтобы он покаялся в том, что незаконно сделал свой частный ВУЗ на базе государственного, а потом ректора этого "учереждения", юную блондинку пытался сделать депутатом. А перед этим пропихнул ее на должность руководителя дворца "Украина". Что должно произойти, чтобы он попросил прощения у студентов для нужд которых выделялась земля под общежитии, а строились престижные дома на продажу? При каких условиях он скажет, что готов возместить весь ущерб нанесенный им Украине?

Я подозреваю, что только полноценное расследование поможет нам узнать всю правду, а Михал Михалыча подтолкнет к осознанию того, что он сильно не прав. И пришедший официальный запрос на мое имя от граждан Украины, которых все эти факты коррупции беспокоят, подталкивает меня к подаче официального депутатского запроса и возбуждения следствия в отношении делка-депутата. Будем работать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття на УП про вінницькі події: http://www.pravda.com.ua/articles/2014/12/9/7046928/

10 облич вінницького Майдану: http://i-vin.info/news/10-oblych-vinnytskogo-maydanu-6-sichnya-9154

Від себе можу додати: був певний період (березень - квітень) коли прокуратура, суди боялись брати хабарі - справи розглядались більш-менш чесно. Вже влітку все повернулось на старі позиції - за гроші будь-які рішення. Це з власного досвіду - маю судові справи із вінницьким багатієм вхожим у владні структури. Якби на той час був у Вінниці без роздумів підтримав би людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про це не розкажуть Українські канали.

Друже Ромахо, і ситуація, відносно трансляції рос.серіалів, практично не змінилась. Принаймні, 1+1, інтер, україна, транслює, часом навіть без субтитрів українських. Напевно, діло в керівниках цих каналів,тих, кому рашка платить за музику. Приклад - серіал П'ятнецький, "замилили" тільки мордяку хулу на портреті, і все. Та що там серіали... Вугілля фурами тягають в Україну, а гроші за нього( десь 1000 гр за тону), кому йде? Сумно це все....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як це розуміти?

Одного з лідерів "Автомайдану" Сергія Кобу посадили під домашній арешт.

Такий запобіжний захід обрав Печерський райсуд Києва у справі про "хуліганство".

"Коба Сергій отримав домашній арешт. Зате купа негідників суддів, ДАІшників і прокурорів гуляють на волі... Як би не дійшло до суду Лінча", - пише інший лідер "Автомайдану" Олексій Гриценко у Facebook.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/10/7047098/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як це розуміти?

Одного з лідерів "Автомайдану" Сергія Кобу посадили під домашній арешт.

Такий запобіжний захід обрав Печерський райсуд Києва у справі про "хуліганство".

"Коба Сергій отримав домашній арешт. Зате купа негідників суддів, ДАІшників і прокурорів гуляють на волі... Як би не дійшло до суду Лінча", - пише інший лідер "Автомайдану" Олексій Гриценко у Facebook.

http://www.pravda.co.../12/10/7047098/

буквально,знову при владі не ті

як на мене,то теперішні ще гірші за попередніх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...у постанові про приведення до суду сказано: "Коба підозрюється у вчиненні умисних дій, які виразилися у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю вчиненими групою осіб...". Мама моя рідна... Знаю, на борді багато юридично освічених людей.Прошу, поясніть мені не грамотному цю дебільну постанову. Нагадало рапорт одного прапора в місцях позбавленні волі - ..." прошу покарати засудженого за те, що він подумки послав мене на юх"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порох головою пальнувся:

Колишній секретар Піскуна і організатор з'їзду ПР у Сєвєродонецьку стала головою департаменту фіскальної служби

Організаційно-розпорядчий департамент Фіскальної служби очолює Олена Мазурова, яка раніше очолювала рупор Партії регіонів та була заступником одіозного Дмитра Саламатіна в "Укрспецекспорті".

http://economics.unian.ua/finance/1020140-kolishniy-sekretar-piskuna-i-organizator-zjizdu-pr-u-severodonetsku-stala-golovoyu-departamentu-fiskalnoji-slujbi.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає чого тут пояснювати ні з юридичної, а ні з моральної точки зору, все і так зрозуміло - є судді, котрим варто влаштувати "політ на ядрі". Хто не в курсі - гугліть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...у постанові про приведення до суду сказано: "Коба підозрюється у вчиненні умисних дій, які виразилися у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю вчиненими групою осіб...". Мама моя рідна... Знаю, на борді багато юридично освічених людей.Прошу, поясніть мені не грамотному цю дебільну постанову. Нагадало рапорт одного прапора в місцях позбавленні волі - ..." прошу покарати засудженого за те, що він подумки послав мене на юх"

Це розповсюджена і фактично затверджена фраза (так, і таке буває) у справах про хуліганку. Одним словом - калька для таких категорій справ.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Запорожье бунт, мер Син слагает полномочия, а украинские самые честные меди молчат как воды в рот набрали.

МинСтець еще не создан, но дело его уже живет.

Ну, за свободу слова ... не чокаясь.

Правда "правда" все ж висвітлила цю новину:

Запорізька міськрада просить ГПУ, ВР і Порошенка втихомирити радикалів Ляшка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, звідки верхня цитата, але її автор, певно, не ті "украинские самые честные меди" читає, тому як ця подія висвітлюється в ЗМІ

"У Запорожского горсовета проходит митинг с требованием отставки мэра Сина"

11:05 | 10.12.2014

В среду, 10 декабря, под стенами мэрии Запорожья проходит митинг за отставку мэра Александра Сина, а также за демонтаж памятников Ленину и Дзержинскому. Митинг начался около 10:00 одновременно с очередной сессией горсовета.

С утра к мэрии пришли бойцы Хортицкого полка со щитами. Они выстроились сбоку от здания. Людей на площади перед горсоветом становится все больше, сообщает сайт 061.

14182050382983.jpgifacebook.pngivkontakte.pngifullscreen.png

Около 10.00 на митинг к запорожской мэрии приехал Олег Ляшко («Радикальная партия»), который потребовал от мэра разрешить участникам митинга присутствовать в зале во время сессии. Политик выступает перед митингующими.

14182050777074.jpgifacebook.pngivkontakte.pngifullscreen.png

В 10:17 митингующие вместе с Олегом Ляшко вошли в мэрию, в сессионный зал горсовета. Ляшко требует, чтобы Александр Син дал команду милиции разойтись, но мэр настаивает, что по регламенту на каждом массовом мероприятии должны присутствовать правоохранители.

14182050560495.jpgifacebook.pngivkontakte.pngifullscreen.png

Несколько минут назад депутаты запорожского горсовета проголосовали за то, чтобы разрешить общественности присутствовать на заседании сессии. Около сотни митингующих зашли в сессионный зал, представителю демонстрантов предоставили возможность выступить.

Напомним, что ранее мэр Запорожья заявил, якобы на этот день запланирован захват власти в городе, и призвал горожан защитить его от насильственного смещения с должности.

В свою очередь глава МВД Украины Арсен Аваков отметил, что такой информацией не располагает, то есть, фактически опроверг заявление мэра.

"Запорожский горсовет отказался отправить в отставку мэра Сина"

15:57 | 10.12.2014

В среду, 10 декабря, Запорожский городской совет снова вернулся в сессионный зал и проводит внеочередную 63-ю сессию после срыва предыдущей утром.

Помимо текущих вопросов, в повестку дня внесли 3 новых вопроса: об отставке мэра Александра Сина, об отставке секретаря горсовета Романа Тарана и о назначении Острянского на должность секретаря, сообщает сайт 061.

14182208700575.jpgifacebook.pngivkontakte.pngifullscreen.png

Также в повестку дня вернули вопрос о демонтаже памятника Дзержинскому, который ранее сняли.

1418220853672.jpgifacebook.pngivkontakte.pngifullscreen.png

Однако горсовет не поддержал отставку своего секретаря Романа Тарана и мэра города Александра Сина, данный проект решения не набрал необходимого количества голосов для включения в повестку сессии.

При этом мэр Запорожья акцентировал внимание присутствующих на том, что он голосует за включение данного решения в повестку сессии.

Как сообщал ранее НБН, утром 10 декабря на сессии горсовета мэр Запорожья Александр Син написал заявление об отставке по требованию активистов, которые провели митинг за отставку мэра экс-регионала, а также за демонтаж памятников Ленину и Дзержинскому.

і це тільки з НБНьоюз. Ліньки інші сюди копіпастити, все одно всі за першоджерело беруть 061.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це тільки з НБНьоюз. Ліньки інші сюди копіпастити, все одно всі за першоджерело беруть 061.ua

А шо таке "НБНьоюз", якийсь серйозний ресурс? Чесне слово, перший раз про такий почув.

П.С. От тільки чесно, ви дізнались про цю новину ще до мого поста, чи вже потім нагуглили ;) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заарештовані 11 «тітушок», які били майданівців – ГПУ

17:30 10.12.2014

В ході розслідування злочинів проти мирних мітингувальників під час подій Євромайдану Генеральна прокуратура України встановила і притягла до відповідальності 11 «тітушок», які брали участь у побитті активістів. Про це в середу, 10 грудня, в ході засідання комітетів з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та з питань боротьби з корупцією заявив генпрокурор Віталій Ярема, передає кореспондент НБН.

«На превеликий жаль, тільки 11 з встановлених осіб, які брали участь у побитті, сьогодні притягнуті до кримінальної відповідальності», – заявив пан Ярема.

Він також додав, що тільки у справах вбивства журналіста В'ячеслава Веремія і викрадення Ігоря Луценка в розшук оголошено 20 осіб.

Крім цього, генпрокурор поінформував про затримання організаторів доставки «тітушок» у Київ. Для прикладу, він розповів, що в Дніпропетровську ГПУ провела обшук в одному з кабінетів облради і оголосила про підозру «в організації поїздки в місто Київ так званих «тітушок» голові облради Євгену Удоду.

За словами пана Яреми, в одному з кабінетів Дніпропетровської ОДА була виявлена біта зі вбитими в неї цвяхами. Це було доказом того, в цьому кабінеті «тітушки» збиралися і потім висувалися на Київ для проведення протиправних дій.

Як повідомляв НБН, МВС розкрило кримінальні справи про вбивство журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія і активіста Юрія Вербицького, а також викрадення Ігоря Луценка під час Євромайдану.

"На превеликий жаль, тільки 11 з встановлених осіб..." бач, який жаль! Під януковощом така відмазка не проканувала і працювала ГПУ значно продуктивніше в пошуках євромайданівців!

"ГПУ підозрює ще 13 "беркутівців" у розстрілі євромайданівців"

Підозри колишнім силовикам мають намір оголосити найближчим часом.

Найближчим часом13представникамколишньогоспецпідрозділу "Беркут",якіпричетнідо розстрілулюдейнаЄвромайданіна початку року,будуть пред'явленіпідозри.

Про це заявив генеральнийпрокурорУкраїниВіталійЯремавході спільного засіданняпарламентських комітетівз питань боротьби зорганізованою злочинністю і корупцієюта з питаньзаконодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

"Десьтринадцятищеособам,якіпідпадають(під підозру- ред.), найближчим часомбуде оголошенопідозру, крімдвадцяти трьох, які вже сьогодніоголошеніврозшук",- сказавЯрема.

Як повідомлялося,за даними Генпрокуратури,взачистціМайданувніч з29 на30 листопада 2013 рокубралиучасть390співробітників спецпідрозділу"Беркут",абезпосередньозастосовували силупроти активістів20-30з них.

По темі: Встановлені бійці Беркута, що стріляли в мітингувальників 20 лютого

Ярема розповів, чому затягують розслідування щодо Майдану

Через рік у розслідуванні подій на Майдані особливого прогресу немає

Покарати винних заважає масова втеча підозрюваних, знищення документів і викрадення зброї, каже генпрокурор.

Розслідування злочинів проти учасників Євромайдану затягується через "низкуоб'єктивних причин".

Про це генпрокурор Віталій Ярема заявив під час звіту передантикорупційним комітетом і комітетом правоохоронної діяльності, передає телеканал112 Україна.

Так, за його словами, в числі таких причин - масова втечапричетних осіб і співробітників правоохоронних органів за межі країни і на тимчасово окуповану територію, системнезнищення величезного масиву документації, яка стосувалася діяльності правоохоронних органів у той період часу, зокрема, розподіл видачі, здачі вогнепальної зброї та використання співробітниками Беркуту.

Крім того, він зазначив, що з боку співробітниківправоохоронних органів, які брали участь у протидіїпротестним акціям, було відсутнє "бажання встановлення істини".

При цьому Ярема повідомив, що за злочини протиМайдану притягнуті до відповідальності глава облради і двоє голів облдержадміністрацій.

"Серед уже притягнутих до відповідальності органамипрокуратури: керівник обласної ради і два керівники ОДА - це тільки за майданівські події. 9 керівниківтериторіальних підрозділів внутрішніх справ, 59працівників міліції різних підрозділів: Беркут, внутрішні війська, Грифон, ДАІ, ППС, УБОЗ, кримінальна міліція, атакож 11 цивільних учасників до дії протесту, так звані"тітушки". Зокрема, за вчинення злочинів щодо учасників акцій протесту повідомлено про підозру колишньому начальнику ГУ МВС у Запорізькій області Сербії,колишньому начальнику ГУ МВС в Черкаській областіЛіпандіну, голові Дніпропетровської обласної ради Удодута заступнику начальника ГУ МВС в цій областіТретьякову, командиру 1-ї роти міліції Беркут ГУ МВСУ вм.Києві Добровольському", - розповів Ярема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як це розуміти?

Одного з лідерів "Автомайдану" Сергія Кобу посадили під домашній арешт.

Такий запобіжний захід обрав Печерський райсуд Києва у справі про "хуліганство".

"Коба Сергій отримав домашній арешт. Зате купа негідників суддів, ДАІшників і прокурорів гуляють на волі... Як би не дійшло до суду Лінча", - пише інший лідер "Автомайдану" Олексій Гриценко у Facebook.

http://www.pravda.co.../12/10/7047098/

Будь-якій владі опозиція не вигідна і будь-якій владі потрібен Беркут. Це аксіома, яка існує з того моменту, коли люди почали об'єднуватися в утворення, які ми зараз називаємо державою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б на рахунок Коби не спішив би з висновками, його і з автомайдану поперли не просто так, того може виявитись шо і справді не безпідставно затримали. Там до цієї справи підключились хлопці з автомайдану, думаю що якщо на нього беспідставно вішають звинувачення, то вони це без уваги не залишать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це тільки з НБНьоюз. Ліньки інші сюди копіпастити, все одно всі за першоджерело беруть 061.ua

А шо таке "НБНьоюз", якийсь серйозний ресурс? Чесне слово, перший раз про такий почув.

П.С. От тільки чесно, ви дізнались про цю новину ще до мого поста, чи вже потім нагуглили ;) ?

Про цю новину я прочитав ще вдень, тільки не пам'ятаю, на якому саме ресурсі. Саме тому я й відреагував на твій пост.

Потім глянув ще декілька новинних сайтів і побачив, що всі перепощують з сайту 061, і саме тому й написав

Ліньки інші сюди копіпастити, все одно всі за першоджерело беруть 061.ua

Ось, наприклад, на ЕспресоТВ (там внизу статті посилання на інші по темі), ось на Кореспонденті і т.д.

До речі, на Еспресо анонсують передачу на цю тему...

А чому НБНЬюз? - просто він в мене виявився першим в закладках "Новини" :) А "серйозний" чи "несерйозний" це ресурс - :) ну, кому як який, все відносне і "на колір і смак...". Читаю там ще з часів початку "Майдану". Правда, тоді там так поспішали з "сенсаціями", що часто постили неперевірену інфу... Ну але це було зрозуміло, події тоді часом відбувалися з шаленною швидкістю, неможливо було все перевіряти... А зараз читаю там в першу чергу, бо в них завжди самі перші новини, навіть вночі. ... Потім ЕспресоТВ (більш різноманітні новини), Укрправда (найповільніші, але й перевірені новини), Кореспондент (ну, тут по-різному), і т.д. Уніан, Інтерфакс.... та багато інших...

І в кожного свої "+" і "-"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

procrastinator, ну і що ти хочеш цим сказати? По-перше, відео порізане/клеєне, і цілком ймовірно, що цитати "рвали з тексту" і підтасовували в потрібному емоційному напрямку.. ліньки шукати повне нерізане інтерв'ю, щоб перевірити це...

Ну але припустимо, що саме так вона й мала на увазі і саме так вона висловлювалась. На це я відповім так

Вона звичайна жінка, звичайна мати, в якої є свої почуття, свої думки, свої емоції... Помилятись може кожен, і вона теж не є "останньою інстанцією "... Так, в її словах багато болю, багато правди, але це та правда, яка була невідворотньою... Мій батько ще в часи Кравчука казав, що воля так просто не дається, як нам далась "незалежність" і що рано чи пізно за неї треба буде платити так, як платили у всі віки - кровью... Тобто, що рано чи пізно буде війна... і війна саме з "братнім" народом, вірніше з "комуняками". А Раша (я вже десь це писав) - це "Летючий Голландець" Радянського Союзу... Вона як той зомбі, як вампір, який буде пити кров з оточуючих доти, доки не всадити йому кілок в груди... нажаль...

А зі словами Матвієнко я не погоджусь... Не погоджусь в тому, що не "ті троє" почали війну, не з-за "тих трьох" загинуло 20 тисяч, як вона говорить. НЕ Порошенко з Яценюком штовхали тьоток з бабками, дідів з пацанвою з селищ на донетчині і луганщині під наші БТРи і БМПехи, коли наша Нацгврадія їхала до кордонеу з Рашою, щоб стати на захист своєї країни! Не Порошенко роздавав там в Луганську і Донецьку автомати і гранатомети всім бажаючим наліво і направо, і зекам, і бомжам, і алкашні і т.д.

Так що Матвієнко має право помилятись.. емоційно, прикро, але помилятись у викритті ворога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав сьогодні можливість(в одному з кафе) поспілкуватись з нашими беркутівцями, ті що були під час євромайдану.(також в Києві)

Так вони думють що ми робили *херню* і що колись було *краще*.

І їм ця війна не потрібна і вони не хочуть туди їхати. І *бісяться* до людей які були на євромайдані. Готові їх бити.

Що в них з мізками? Вони хочуть щоб було як колись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...