Перейти до змісту

Де поварити авто?

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Потрібно поварити дно автомобіля опель кадет 87 року, роботи особо не багато, варити треба тільки дно, все решта ціле, де якісно і не дорого і швидко можна це зробити??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно поварити дно автомобіля

Ти мені пробач, але створити майже 10 тем про вибір авто, і вибрати в решті-решт гниле корито....

Тобі радили дуже хороші варіанти!

Ти замість цього взяв би 99-ку цілу, не биту. І її варити не потрібно було б! І запчастини шукати і т.д...

Ну ,але то твій вибір.

А ще - юзай пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно поварити дно автомобіля опель кадет 87 року, роботи особо не багато, варити треба тільки дно, все решта ціле, де якісно і не дорого і швидко можна це зробити??

все решта ціле тільки з вигляду, повірте моєму досвіду. Крім того, поварити дно, це не так просто, як здається. Потрібно майже повністю розібрати авто. Або бути готовим до перепаленої проводки, дірок в обшивках та ковриках й інших дрібних неприємностей.

Що стосується "якісно і недорого і швидко". То мені дуже подобається продовження цієї фрази" виберіть два, які вам подобаються"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lanima права. "Поварити дно" - це лише квіточки. Скоріш за все, там тільки зачепи... Якісно і швидко така робота не робиться, тим більше при обмеженому бюджеті. Та й діагнози по інтрнету ставити не доречно. Треба бачити авто тоді можна приблизно оцінити об'єми робіт, а потім по ходу ще вилізуть "сюрпризи".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то до кого можна звернутись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повірте моєму досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повірте моєму досвіду.

Повірити Вашому досвіду і не варити машину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повірити Вашому досвіду і не варити машину?

Для особливо обдарованих поясню.

Користуач lanima ремонтує авто. Ія кщо вона написала "з власного досвіду" то має на увазі власний досвід. Пошукайте її тему з фарбування авто і відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я точно не візьму варити. В мене й так на два місяці наперед розписано. Можу порадити заїхати в майстерню на островського. Там працюють толкові люди. Принаймні працювали, коли я туди останній раз заїзджала. То вже трохи давненько було. По ціні теж недорого, якщо по луцьку взяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не розумів флуда в подібних темах!! Автор дуже чітко сформував питання, для чого на запитання *де поварити авто* розказувати автору: що потрібно було купувати, що варити в машині і посуті вчити як жити???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є ще до чого варити можу взятися :)

Пиши в приват або телефонуй О667411674

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...