Перейти до змісту

...Google...

nikblack

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...
  • Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Відкрив для себе в Google Chrome нову фішку - посилання на конкретну частину сторінки.

Все просто. Вмикаємо "Preemptive generation of link to text" у chrome://flags, і при виділенні тексту у контекстному меню з'явиться "Копіювати посилання на виділений текст".

Зразок такого посилання:

https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=Расход топлива (паспортный)%2C смешанный – 1%2C6 л на 100 км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 minutes ago, MaestroA said:

Відкрив для себе в Google Chrome нову фішку - посилання на конкретну частину сторінки.

Все просто. Вмикаємо "Preemptive generation of link to text" у chrome://flags, і при виділенні тексту у контекстному меню з'явиться "Копіювати посилання на виділений текст".

Зразок такого посилання:

https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=Расход топлива (паспортный)%2C смешанный – 1%2C6 л на 100 км

Шкода, що інші браузери (принаймні, вогняний лис) не розуміють такого посилання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, turbo сказано:

Шкода, що інші браузери (принаймні, вогняний лис) не розуміють такого посилання.

Edge та Opera розуміють.

Спойлер

image.thumb.png.4089b468a8c84389081e95b01dd0a0f0.png

image.thumb.png.6b5c134746f8db870832ed15a47291d4.png

Safari на iOS теж не розуміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, MaestroA сказано:

Edge та Opera розуміють.

Показати прихований контент

Safari на iOS теж не розуміє.

а якщо так?

https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=удельная мощность и момент – 144 л.с. на 1 т%3B 329 нм на 1 т

ги-ги.

Файрфокс знаходить і повертається ХЗ куди ("сторінкою" вище). Правда, то приблуда для ФФ.  Чистий ФФ такого не вміє.

* сторінка  вниз гортається пробілом

* сторінка вгору гортається сполученням клавіш shift+пробіл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 12.11.2020 в 08:35, nickel сказал:

Закінчується халява

Інформація по темі не повна, це не стосується іх пристроїв!

Спойлер

Це і є одна з причин чому я обираю pixel

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, nikblack сказал:

Інформація по темі не повна, це не стосується іх пристроїв!

Скрыть контент

Це і є одна з причин чому я обираю pixel

В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом :)

фік там. ця фішка стосується лише синхронізації з пікселів.

В неті гуляла стаття, про те, як використавши піксель можна далі використовувати гугл фото безкоштовно: там з допомогою лівої софтуліни з усіх гаджетів фотки зливаються на піксель, а піксель їх уже синхронізує з гугл фото. Тільки такий варіант зараз робочий, але хз наскільки довго він попрацює - корпорація добра може і цей варіант з часом прикрити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

https://www.ixbt.com/news/2021/06/03/kak-snova-poluchit-neogranichennoe-hranilishe-v-google-foto-prostoe-rukovodstvo.html

Для цілей з інструкції краще всього брати перший Google Pixel (2016) по двох причинах: це дешевше і саме у першого покоління необмежене по терміну завантаження оригінальнів.

Кому цікаві деталі - інформація з першоджерела, скріншот з мого Pixel 3:

Спойлер

1294201311_2021-06-15105053.thumb.jpg.b00b4cf19402d3c5d0857c3076669165.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поділюся ще однією фішкою, яка стосується Google, а саме YouTube...

YouTube Vanced від недавна навчився пропускати рекламу вбудовану самими блогерами. Принаймі у версіях "Non-ROOT (Non-Split) by GhostRider (betmen2)".

Ну дуже зручна штука!

Спойлер

866857229__viber_2021-06-15_10-59-31.thumb.jpg.cd540f5ac9b1bceb227d5f4df8b44e9f.jpg

За замовчуванням функція вимкнена.

P.S. Для Android TV теж є додаток з таким функціоналом - SmartTubeNext. Плюс мультиаккаунти, щоб не смітити один одному рекомендаціями.

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 15.06.2021 в 08:45, nickel сказал:

Відповів  MaestroA правда не зовсім воно так, враховуючи "якість" фото першого, то в принципі пожаті нового виглядають краще. Да і самому аппарату серед чистого андроіда немає конкурентів, нажаль це факт сам пробував змінити, навіть айфона купив (мене вистачило на тиждень) повернувся на гугль і всю сім'ю підсадив :D 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...