sergkots Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 09:20 Поділитися #151 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 09:20 https://artsandculture.google.com/experiment/blob-opera/AAHWrq360NcGbw?fbclid=IwAR1c4wFHxujpU_vLajKw6Ez0l-AHuPM_r9wuuBaTPn7jdewmL0lPtjCRoqo&cp=e30. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 14 Червня, 2021 в 12:31 Поділитися #152 Опубліковано 14 Червня, 2021 в 12:31 Відкрив для себе в Google Chrome нову фішку - посилання на конкретну частину сторінки. Все просто. Вмикаємо "Preemptive generation of link to text" у chrome://flags, і при виділенні тексту у контекстному меню з'явиться "Копіювати посилання на виділений текст". Зразок такого посилання: https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=Расход топлива (паспортный)%2C смешанный – 1%2C6 л на 100 км Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
turbo Опубліковано 14 Червня, 2021 в 12:49 Поділитися #153 Опубліковано 14 Червня, 2021 в 12:49 17 minutes ago, MaestroA said: Відкрив для себе в Google Chrome нову фішку - посилання на конкретну частину сторінки. Все просто. Вмикаємо "Preemptive generation of link to text" у chrome://flags, і при виділенні тексту у контекстному меню з'явиться "Копіювати посилання на виділений текст". Зразок такого посилання: https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=Расход топлива (паспортный)%2C смешанный – 1%2C6 л на 100 км Шкода, що інші браузери (принаймні, вогняний лис) не розуміють такого посилання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 14 Червня, 2021 в 13:07 Поділитися #154 Опубліковано 14 Червня, 2021 в 13:07 18 хвилин тому, turbo сказано: Шкода, що інші браузери (принаймні, вогняний лис) не розуміють такого посилання. Edge та Opera розуміють. Спойлер Safari на iOS теж не розуміє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Червня, 2021 в 13:33 Поділитися #155 Опубліковано 14 Червня, 2021 в 13:33 28 хвилин тому, MaestroA сказано: Edge та Opera розуміють. Показати прихований контент Safari на iOS теж не розуміє. а якщо так? https://itc.ua/articles/test-drajv-gibrida-mercedes-benz-e-300-de-4matic-klassika-innovaczii/#:~:text=удельная мощность и момент – 144 л.с. на 1 т%3B 329 нм на 1 т ги-ги. Файрфокс знаходить і повертається ХЗ куди ("сторінкою" вище). Правда, то приблуда для ФФ. Чистий ФФ такого не вміє. * сторінка вниз гортається пробілом * сторінка вгору гортається сполученням клавіш shift+пробіл Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 14 Червня, 2021 в 19:39 Автор Поділитися #156 Опубліковано 14 Червня, 2021 в 19:39 В 12.11.2020 в 08:35, nickel сказал: Закінчується халява Інформація по темі не повна, це не стосується іх пристроїв! Спойлер Це і є одна з причин чому я обираю pixel Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 15 Червня, 2021 в 05:45 Поділитися #157 Опубліковано 15 Червня, 2021 в 05:45 10 часов назад, nikblack сказал: Інформація по темі не повна, це не стосується іх пристроїв! Скрыть контент Це і є одна з причин чому я обираю pixel В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 15 Червня, 2021 в 05:52 Поділитися #158 Опубліковано 15 Червня, 2021 в 05:52 3 хвилин тому, nickel сказано: В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом фік там. ця фішка стосується лише синхронізації з пікселів. В неті гуляла стаття, про те, як використавши піксель можна далі використовувати гугл фото безкоштовно: там з допомогою лівої софтуліни з усіх гаджетів фотки зливаються на піксель, а піксель їх уже синхронізує з гугл фото. Тільки такий варіант зараз робочий, але хз наскільки довго він попрацює - корпорація добра може і цей варіант з часом прикрити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 15 Червня, 2021 в 07:08 Поділитися #159 Опубліковано 15 Червня, 2021 в 07:08 1 година тому, nickel сказано: В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом https://www.ixbt.com/news/2021/06/03/kak-snova-poluchit-neogranichennoe-hranilishe-v-google-foto-prostoe-rukovodstvo.html Для цілей з інструкції краще всього брати перший Google Pixel (2016) по двох причинах: це дешевше і саме у першого покоління необмежене по терміну завантаження оригінальнів. Кому цікаві деталі - інформація з першоджерела, скріншот з мого Pixel 3: Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 15 Червня, 2021 в 08:03 Поділитися #160 Опубліковано 15 Червня, 2021 в 08:03 Поділюся ще однією фішкою, яка стосується Google, а саме YouTube... YouTube Vanced від недавна навчився пропускати рекламу вбудовану самими блогерами. Принаймі у версіях "Non-ROOT (Non-Split) by GhostRider (betmen2)". Ну дуже зручна штука! Спойлер За замовчуванням функція вимкнена. P.S. Для Android TV теж є додаток з таким функціоналом - SmartTubeNext. Плюс мультиаккаунти, щоб не смітити один одному рекомендаціями. Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 16 Червня, 2021 в 20:13 Автор Поділитися #161 Опубліковано 16 Червня, 2021 в 20:13 В 15.06.2021 в 08:45, nickel сказал: В мене відразу виникло запитання, як у щирого українця: а якщо я куплю напівдохлого піхеля, лише для того щоб залогінитися в Гугл акаунті, а юзатиму свій Сяомі з тим же Гугл-аккаунтом що буде залогінений на пікселі, халявне місце на Гугл фото буде чи ні? Якщо буде, то скільки аккаунтів можна заюзати на пікселі? Давайте хакнемо Гугл разом Відповів MaestroA правда не зовсім воно так, враховуючи "якість" фото першого, то в принципі пожаті нового виглядають краще. Да і самому аппарату серед чистого андроіда немає конкурентів, нажаль це факт сам пробував змінити, навіть айфона купив (мене вистачило на тиждень) повернувся на гугль і всю сім'ю підсадив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.