Перейти до змісту

Продам взуття зимове Adidas HOLTANNA BOOT CP


zallegro

Рекомендовані повідомлення

Продам нове зимове чоловіче взуття Adidas HOLTANNA BOOT CP розмір на етикетці (US 91/2 UK 9 FR 431/3) post-236-0-36191900-1392121685_thumb.jpg

Ось таке як тут http://www.sport-sch...-Schwarz-8.html

ClimaProof - це система захисту від непогоди, що захищає спортсмена від вітру і води. Це легка дихаюча мембрана, яка захищає ваші ноги від дощу, вітру і снігу, в той же час дозволяючи волозі випаровуватися, таким чином, забезпечуючи комфорт. Бруд, сніг і дощ більше не впливають на ваші тренування завдяки захисній дії взуття ClimaProof.

TRAXION - це унікальна форма шипів, яка дозволяє значно збільшити зчеплення і забезпечити максимальну зручність, завдяки більш рівномірному розподілу тиску на стопу. TRAXION підсилює зчеплення, завдяки спеціально розробленим шипам, розміщеним в залежності від видів спорту і адаптації до стану поверхні. Це створює максимальний комфорт при найкращому розподіл тиску.

Primaloft® на сьогоднішній день вважається на світовому ринку одним з кращих теплоізолюючих матеріалів для використання в екстремальних умовах. Це синтетичне волокно з добрими ізоляційними властивостями, має водовідпірне покриття, надзвичайно легке, дихаюче і антиалергічне. Надтонке волокно схоже за структурою на гусячий пух більше ніж будь-яке інше синтетичне волокно. Матеріал відновлює свій об'єм навіть після неодноразового прання. Завдячуючи силіконовій обробці волокон матеріал не накопичує вологу.

Ціна 899грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це наш 43 розмір? Де можна подивитися?

Наберіть 0 три девятки 1 дві пятірки 6 дві сімки - домовимось
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...