Перейти до змісту

Хто скине грошей на вебмані

Митрофан

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

И ты предлагаешь НАМ заплатить за твои игрушки? А бутылки, картон, металлолом - собирать не пробовал?

(null)

Опубліковано

де металолом знайти якщо весь порозгрібали . Тим більше я ж не наполягаю я тільки звертаюся . Я ж не кажу що б ти негайно взяв і скинув всі гроші мені може 1 грн може 2

Опубліковано

Просто вирішив одну ліцензію купити в стімі , а долар приг ,падло таке=) тепер не хватає

Якби ти обгрунтував свою потребу і WMU потрібні би були для чогось дійсно корисного, то скинув би.

А,на іграшки просити, це смішно. В свої 14-15 років, також любив погратись і для цього потрібні були гроші(інтернет тоді ще був dial-up, багато не накачаєш).Але, при цьому не просив, а як і каже DarkMonk, шукав сам різні способи заробітку.

так ж шукаю собі якийсь підробіток . Не найшов ше поки =(

Опубліковано

шановний роботи багато ! ! !

питання в наступному, чи хочеш ти працювати, і за який мінімальний поріг ти готовий працювати. А то я знаю одного студента ( тоже користувач борди) який попрацювавши підсобником за 100 грн в день сказав що я краще в батьків на харчах посиджу ніж буду працювати за таку зарплатню і йому вже 21

Опубліковано

А то я знаю одного студента ( тоже користувач борди) який попрацювавши підсобником за 100 грн в день сказав що я краще в батьків на харчах посиджу ніж буду працювати за таку зарплатню і йому вже 21

100%. Тільки лінивий роботу не може знайти. Є така приказка:

"Хто хоче працювати, шукає засоби, хто не хоче - причини". Я походу, бачу бажання байдики бити. А працювати - ну ніяк.

Опубліковано

нєнуніхуясобімолодьож...."дай бабла" каже. Так тут на борді людей мало, ти в центр іди. Якщо тут так прямо просиш бабосів, то піди подьоргай людей за рукави і кажи "дайте бабла, на ігруліну не вистачає". Суть та сама, різниця тільки в тому, що там лице треба показати.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Якби марнотратні діти знали як треба поішачити цілий місяць за допустим 2куска гривень,

то і знали як тими грошима потім розпоряжатись,

і думали чи все таки ліцуха в кс, чи можна і так відпочити)

Опубліковано

Якби марнотратні діти знали як треба поішачити цілий місяць за допустим 2куска гривень,

А хтось так і відпочиває з ліцухою в КС))

До топікастера - Яка гра тебе цікавить може допоможу .

Опубліковано

обійтись не можна???

• 2 тижня потому...
Опубліковано

обійтись не можна???

Обійтись чим?

Грою?

Ну це вже діло особисте , як то кажуть у народі кожен *дроче* так як хоче)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...