Перейти до змісту

Призначили нового голову Волинської облдержадміністрації

ineedmoney

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Tomagawk сказал: Рекетир з 90-х на чолі Волинської області. Маразм...

Можешь доказать что Башкаленко в 90-х занимался рекетом?

Если не можешь то лучше такого не пиши.

Тобі доказувати?

Я сам вирішую, що писати, і ти мені не вказуй.

Чому тільки йому?

Розкажи всім, хочем знати факти, звісно, якщо вони є у Вас.

І, ще, Вам ніхто не вказує, але якщо Ви володієте такою інформацією, пишите тут про це, то розкажіть детальніше.

Думаю, усім буде цікаво.

Дякую

Опубліковано

Кому цікаво тобі?

То так і говори,

Факти відомі багатьом людям, деякі вже озвучили.

Якщо я захочу озвучити детально обов'язково тебе повідомлю.

Та навіть без фактів всім адекватним людям зрозуміло, що ця людина абсолютно не достойна такоі вагомоі посади.

Я дивлюсь особисті тролі башкалєнка дуже активно включились. Сорі мені з вами не цікаво дискутувати.

Опубліковано

Или написать нечего??? Пусть Александр Константинович прочитает новые факты из своей биографии.

прохання до адміністрації форуму: забаньте заробітчанина будь-ласка. нехай на хліб без масла на іншому ресурсі заробляє.

Опубліковано

Tomagawk - не ври и не юли.

Выкладывай факты которые ты знаешь.

Каждый человек отвечает за свои слова сам.

Ответь за то что ты тут написал.

Мы ждём.

Не пиши, Томагавк, нам пох насправді і ми не ждем.

А товарисчам з групи підтримки партії регіонів я вже втомлююсь пояснювати:

Ми (на відміну від вас, інтелектуалів) - люди прості і думаємо просто. От наші батьки і діди навчили нас одній життєвій мудрості: "немає диму без вогню". А дим в цій ситуації чорний і густий, йому треба звідкись починатись.

Опубліковано

Сьогодні був в облдержадміністрації і на власні очі побачив перші господарські кроки нового губернатора - робить в своєму новому кабінеті ремонт)))

Опубліковано

Сьогодні був в облдержадміністрації і на власні очі побачив перші господарські кроки нового губернатора - робить в своєму новому кабінеті ремонт)))

За наші гроші, чи йому вже ПР виділила за те що "запросив" автомайдан на допити? Госп.дар-це як вже хто прочитає.

Опубліковано

Очільник області сказав, що в неділю близько 11-ї подзвонив чиновнику, потім, в обід, виїхав з ОДА, а як повернувся біля 17-ї, то йому повідомили, що ніхто не відзвонився.

«Начальник управління, директор департаменту – це високі посади. Той дзвінок, який я зроблю, а не буде відповіді – буде останнім. Ми працюємо цілодобово, особливо зараз», - наголосив Олександр Башкаленко.

Опубліковано

Я б не проти щоб "бородатого" назад вернули. Мужик толковий. А впертий баран хай пасеться в бур'янах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...