Перейти до змісту

Категорії

Giant

Рекомендовані повідомлення

Скількі треба капусти, щоб відкрити C.D.E категорії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю 5 тон, а може і більше.

Хлопчина вирішив зайнятись перевезенням капусти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз ви задаєте такі питання, щей в такому тоні, то ніякі вам гроші недопоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навчання на категорію С коштує приблизно 2000 грн. на категорію D - 2400 грн. Категорії Е як такої вже немає. Є щось типу ВЕ, СЕ, DE. Залежно від того яким ТЗ ти тягнеш прицеп. До цих сум додавай ~1000 грн за отримання посвідчення в МРЕВ.

Є ще один варіант. Вчишся на категорію D, отримуєш посвідчення, і одразу береш в автошколі довідку, що прослухав курси на категорію С. Коштує вона десь 700-800 грн. З цією довідкою в МРЕВ і відкриваєш одразу другу категорію. Економія 1600 грн.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Навчання на категорію С коштує приблизно 2000 грн. на категорію D - 2400 грн. Категорії Е як такої вже немає. Є щось типу ВЕ, СЕ, DE. Залежно від того яким ТЗ ти тягнеш прицеп. До цих сум додавай ~1000 грн за отримання посвідчення в МРЕВ.

Є ще один варіант. Вчишся на категорію D, отримуєш посвідчення, і одразу береш в автошколі довідку, що прослухав курси на категорію С. Коштує вона десь 700-800 грн. З цією довідкою в МРЕВ і відкриваєш одразу другу категорію. Економія 1600 грн.

Якось так.

Дуже дякую, буду пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую, буду пробувати.

Ні пробувати не будете, для такого варіанту потрібно щоб ви мали стаж водіння на нижчій категорій В не менше 3х років, або щоб авто було у вашій власності (зареєстроване на вас). якщо це є то сміливо збирайте документи і пробуйте. Але капусту таки збирайте, і немало. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...