Перейти до змісту

Фіат скудо, пежо експерт, сітроен джампі. За і проти.

alexey_olinik

Рекомендовані повідомлення

Мається на увазі авта в новому кузові. Хто що знає про них доброго, поганого - пишіть , діліться.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тематичний форум по Скудо

Чув що не варто брати довгу базу 2007року, тому що тріскає кузов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще мається на увазі як вони порівняно з вівариками , трафіками. Що на Вашу думку краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є друг,який працює на станції ремонту ,то він не особо любить ці авто(що ті що ті) так як проводити ремон тяжко!А на рахунок других плюсів і мінусів автомобілів незнаю!У ще одного знайомого є "трафік - довга база груз.) та вроді нормальне авто!!Но я би не купував не менші не більші!Мій би вибір зупинився б на транспортері!Якось я йому більше довірив би!Це влесне моя думка) :0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є друг,який працює на станції ремонту ,то він не особо любить ці авто(що ті що ті) так як проводити ремон тяжко!А на рахунок других плюсів і мінусів автомобілів незнаю!У ще одного знайомого є "трафік - довга база груз.) та вроді нормальне авто!!Но я би не купував не менші не більші!Мій би вибір зупинився б на транспортері!Якось я йому більше довірив би!Це влесне моя думка) :0021:

Т5 - маете на уввазі??? Про т4 знаю що надійне авто.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Фіат Скудо 2008р.,2.0 HDI

Купував в Серпні.Трохи пофартило,апарат попався живенький. Родом з Бундеса. Проїхав всього 156 тис.км.,є сервісна книга. Що можу сказати? Авто цілком влаштовує. В ці морози заводилося без проблем.Два рази свічі накала прогрів і поїхав. Купував буду,з планами перешивки на пасажир. Довга база. Довжина буди 2.5.Машинка рєзва,включається турбіна-самальот! При покупці поміняв масла і розхідникі. Все решта живе. Правда кондиціонер не працює,буду на весну щось думати.

Проблем поки,тьху-тьху-тьху,не має. Знаю,і на авторинку бачив,що є з заломаними будами.(вище писали). Також проблемні аппарати з пневмопідвіскою,але вони рідкість.Жорстка трохи,але це ж буда. :) А так,вроді норм.

Теж схилявся до Трафіка/Віваро. Дизайн не дуже,зате шротів навалом. Думав над Т5,друзі відмовили. Проблемний двигун 2.5. Віто взагалі відкинув,через задній привід. Прочитай тут: http://busovod.ua/forumdisplay.php?f=111

Зрештою,можу дати порулювати,пощупати.Якщо цікавить

ЗЮ. На фото тільки 2 дні,як придбана. І на задньому плані попередня Такума,в нових власників.

post-11231-0-14411000-1391540177_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже шось...

А де саме кузов тріскає (у довгих)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т5 - маете на уввазі??? Про т4 знаю що надійне авто.

Т5 думаю не менш надійніший за Т4

Впринципі я гадаю ,що машинки цього роду "Фіат скудо, пежо експерт, сітроен джампі" непогані якщо знайти жевенький варіант!!!Варто добре придивлятися при покупці .Купивши треба замінити всі "розхідникі".А от коли починає все "летііти" то то вже бєда таварищи!!! :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фото,зверху шов між вікнами.Там зразу шпарина нормальна.Відповідно на місці задніх вікон,блище до заду,по обидві сторони ідентичні за формою вм"ятини.

На фото,зверху шов між вікнами.Там зразу шпарина нормальна.Відповідно на місці задніх вікон,блище до заду,по обидві сторони ідентичні за формою вм"ятини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже шось...

А де саме кузов тріскає (у довгих)?

post-5171-0-19950900-1391708985_thumb.jppost-5171-0-79257500-1391708991_thumb.jppost-5171-0-23777900-1391708997_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...