Перейти до змісту

Продам кросівки NB 43 розмір НОВІ

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий вечір Шановні Лучани. Сьогодні отримав кросівки, які замовляв в одному з інтернет магазинів http://lapapa.com.ua/ тут мене запевнили, якщо не підійдуть замінимо. Не підійшли. Я передзвонив, мені відповіли що товар акційний, а акційний товар поверненню не підлягає. Хоча по телефону ні слова. Я, чесно кажучи, був в шоці, тому ввічливо відправив столичних розумників ген-ген.Нью Беланс або просто NB, розмір 43, але на мій 43 не підійшли занадто тисне. Тому у кого розмір ноги 42 підійдуть. З доставкою в Луцьк мені стали 370 грн.(НОВІ) Продам за 350,00 грн. Дякую.

Мої координати 80505336080 або [email protected]

7d585fa9190a.jpg

a3a8011226f9.jpg

9ec92eb12bd9.jpg

b585d746340a.jpg

e007a1030daf.jpg,

cce97b754103.jpg

40e946ab2396.jpg

28e704e03e3e.jpg

Кросівки якісні. Пощупав....

Опубліковано

судячи з ціни, одеса-китайв'єтнам?

Подивись на сайті там все написано. Це ОРИГІНАЛ!!! Не флуди тупими задротівськими фразами. Магазин стоковий, я щупав все окей, можу тобі дати пощупати, або поїхати з тобою в МЕГАСПОРТ щоб ти порівняв і навік замовк.

Опубліковано

Подивись на сайті там все написано. Це ОРИГІНАЛ!!! Не флуди тупими задротівськими фразами. Магазин стоковий, я щупав все окей, можу тобі дати пощупати, або поїхати з тобою в МЕГАСПОРТ щоб ти порівняв і навік замовк.

Друже не кидайся, реагуй простіше

Таку фотку з коробки покажи пліз

$T2eC16h,!)kE9s4,BugMBRytHgj(Rg~~60_1.JPG?set_id=2

Опубліковано

Друже не кидайся, реагуй простіше

Таку фотку з коробки покажи пліз

$T2eC16h,!)kE9s4,BugMBRytHgj(Rg~~60_1.JPG?set_id=2

От якби ти купити хотів це одне!!! Не задовбуй. ТобІ не продам, не парь. При чому тут коробка? Тобі фоток мало? Гугли...

Опубліковано

Друже, я до чого веду.

Ти видаєш фейк - за чесні, і бажано це не приховувати.

Дивись як виглядає язичок в аутентичних кросівках, і порівняй з тим що в тебе на фото ;)

$(KGrHqZ,!lwFH!66JrMIBRytLt5g2Q~~60_1.JPG?set_id=2

Ну і стаття - як відрізнити лєвак від оригіналів

Опубліковано

bodiaMan, ти б не хамив, це тобі взагалі як продавцю не на користь.

Не флуди тупими задротівськими фразами.

щоб ти порівняв і навік замовк.

Не задовбуй. ТобІ не продам, не парь.

До тебе ж чемно ніби ставляться, ні? :_02:

Опубліковано

bodiaMan, ти б не хамив, це тобі взагалі як продавцю не на користь.

Не флуди тупими задротівськими фразами.

щоб ти порівняв і навік замовк.

Не задовбуй. ТобІ не продам, не парь.

До тебе ж чемно ніби ставляться, ні? :_02:

Ні.В чому проявляється чемність? Усе детально описано. Навіть сайт, де є телефони, електронна пошта і тд. ітп.

Щось не подобається? Гуляйте далі просторами Борда. Я ж ні до чого не примушую. Хочете купуйте, хочете не купуйте. Для чого цей флуд?

Друже, я до чого веду.

Ти видаєш фейк - за чесні, і бажано це не приховувати.

Дивись як виглядає язичок в аутентичних кросівках, і порівняй з тим що в тебе на фото

Ти мені не друг. Я не виробник кросівок. Я не можу відповідати за те чи сертифікований даний товар, чи сплатили мито, та інші податки за цей товар, коли ввезли його на митну територію неньки України. Якби був мій розмір, то цієї теми не існувало б. Я НІКОГО не обманюю!!! Усі продажі на Борді є були і будуть чесними з моєї сторони.(така крута промова що в Президенти можна йти). Я продаю не за 500 і не за 400 грн. Я продаю (продав) за нижчою ціною ніж придбав. Тому ваші недолугі коменти тут не потрібні. Та й взагалі Deemon не пропускає жодної теми щоб не обгадити. Рейтинг собі накручує, Бот.

Не купуйте нічого на сайті http://lapapa.com.ua/ продавці не чесні. Типове столичне BeeDlo.

Кросівки продано.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...