Перейти до змісту

Продам запчастини до "класикі"

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам до ВАЗа 2101-2107 запчастини які осталися!Запчастини нові!

В наявності є дверні карти 3 штуки(окрім карти дверей водія) -100 грн точної ціни незнаю !Торг.

Також є задні підшипники , хрестовина на кардан .... ну і на фото видно!!Якщо щось зацікавило то пишіть договоримся,так як автомобіля немає то і запчастини непотрібні

post-24111-0-91855300-1390835354_thumb.j

Опубліковано

Також є талон на бензин "Лукойл А-95" ціна 90 грн!Продаю по причині що дія талона до березня,а моє авто в рнмонті!

Опубліковано

Також є талон на бензин "Лукойл А-95" ціна 90 грн!Продаю по причині що дія талона до березня,а моє авто в рнмонті!

В пятницу заберу бронь .

Тел в ЛС дайте

Опубліковано

На даний момент залишилися тільки запчастини!!!!!Як будуть талони в наявності я відпишуся!!!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Шарова опора нижня чи верхня і яка ціна? Якщо не знаєш як відрізнити, то або сфотографуй її з іншої сторони, або скажи, якої вона форми з цих двох фото:

001895_3.jpg
17499.jpg

Треба таку як на другому фото, тобто нижню.

І ціну на хрестовину скажи будь ласка.

Опубліковано

Шарова опора нижня чи верхня і яка ціна? Якщо не знаєш як відрізнити, то або сфотографуй її з іншої сторони, або скажи, якої вона форми з цих двох фото:

001895_3.jpg
17499.jpg

Треба таку як на другому фото, тобто нижню.

І ціну на хрестовину скажи будь ласка.

Схожу гляну відпишуся пізніше

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Продам терміново !!!

Три дверні карти(окрім карти дверей водія) ВАЗ 2101-07 ,карти нові ,не використовувалися - 70 грн.

Також є хрестовина ,підшипнии,"яйця" , шарова,і ше шось!!

Якщо шось цікавить звертайтеся ,предлагайте ціни бо чесно навіть незнаю яка ціна)))

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...