Перейти до змісту

дерев'яні конструктори для діток.

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім відомо,що малюки повинні контактувати з іграшками з натуральних матеріалів. На мою думку вироби з дерева найкраще відповідають цим вимогам. Тому давайте ділитися , хто де й за скільки купує дерев'яні іграшки.

Ось такий конструктор ми придбали тут на борді. Сьогодні синуня випробував й оцінив. В мене вже пів години тишина, не відходить від іграшки. )))))))

А перед тим старші бавилися хоч вже мають по 10 й 12 років))))))) ледве впросила з найменшим поділитися)))))

post-16086-0-01991500-1390741386_thumb.j

post-16086-0-15633700-1390741452_thumb.j

post-16086-0-37451800-1390741506_thumb.j

Опубліковано

Власне, нам на замовлення й нарізали )))) на ринку мені здалося трохи задорого. Та й не хотілося десятимісячній дитині брати кольорові брусочки, він же все в рот тягне. А не оброблене дерево ще більше коштує, як не дивно.

Може хто знає якісь інтернет магазини, де можна купити інші іграшки дерев'яні. Бо мені щось нічого не попалося путнього на очі. Я купую в магазинчику біля формули, але там теж дуже дорого.

Опубліковано

Запит по "wood toys" видав отаке. І отаке.

Щодо фарби - то боятися нічого. не з'їсть. Взагалі - то дороге задоволення. Реально.

Малому привезли з Німеччини дерев'яну "залізну дорогу" :) Прикольно вийшло - залізна дорога з дерева. По ній можна возити дерев'яний паровозик з вагончиками, які кріпляться одне до одного магнітом.

Хотів знайти щось подібне ще, типу конструктор, може будиночок складати - дорого до бєзобразія. Зате безпечно.

Опубліковано

Навіть у Китаї http://www.aliexpres.../526920400.html ціна висока

Не точна інформація, треба казати, що навіть в Україні ціна висока. В Китаї немає такої кількості сировини, як є у нас, і в нас ціна висока, бо як раз везуть ці іграшки з бідного на дереворесус Китая. Чому в нас цього виробництва так мало - не зрозуміло. Я своїй дитині в ікеї купляв, дуже дорого в них, але якість гарна, принаймі, якщо вірити анотації, то там використовують екологічно чисті фарби. Іграшка з дерева ще не гарантує її екологічної відповідності, покриття може все спортити.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Нарешті "засвітився" наш добрий чарівник, що зробив нам конструктора. Ось темка про продаж

Може ще комусь потрібно буде, бо справді якісна річ за невелику ціну.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...