Перейти до змісту

Iphone 4s 64Gb

Tays

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго часу, люди підскажіть будь-ласка. Яка ціна за Iphone 4s 64 Gb? Стан як новий я маленькі поцарапинки, бокова панель блистить як нова, сенсор та програми , ігри функціонують зразково без лагів. В комплекті Зарядка та переходник. Пригнаний без документів з Дубай. Купляв за 3800. IOS 7.0.4.

Буду вдячний)))))

Опубліковано

неверлок? колір? якщо неверлок то біля 2900-3000, якщо ні то ціна йому 2600 в тамкому стані... а рамка не повинна блистіти, на ній має бути напилення матове. та й знаю що багато знайомих брали айфона в дубаях (так саме там) китайську РФ, тобто відновлену китайцями під виглядом нової

Опубліковано

неверлок? колір? якщо неверлок то біля 2900-3000, якщо ні то ціна йому 2600 в тамкому стані... а рамка не повинна блистіти, на ній має бути напилення матове. та й знаю що багато знайомих брали айфона в дубаях (так саме там) китайську РФ, тобто відновлену китайцями під виглядом нового

Опубліковано

у нас по 2700 можна купити в ідеальному стані та з повним комплектом) так що 3000 за 4s вибачте, це нереально

Опубліковано

у нас по 2700 можна купити в ідеальному стані та з повним комплектом) так що 3000 за 4s вибачте, це нереально

И без комплекта за 3000 даже за 3100 можно продать .

на базаре 4с принимают по 2600 , сегодня узнавал.

Опубліковано

64-ку не купиш в ідеальному стані. 16-32 можливо.

Опубліковано

64-ку не купиш в ідеальному стані. 16-32 можливо.

Дим , нужно 64гб в идеале?) Найдем !)

Опубліковано

64 можна за цілих 3300 продавати

з таким об'ємом - це майже дефіцит в наших районах

Ось людина розлоченого за 3100 віддає) тиц

Якщо у вас неверлок,кілька подряпин - 3300!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...