Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

ОкРемої теми про збірну немає, закину сюди.

Ну не підар....

Маски сорваны: Ракицкий заявил, что не намерен выступать за "сборную бандеровцев"

12.09.2015 07:15 Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Маски сорваны: Ракицкий заявил, что не намерен выступать за "сборную бандеровцев"

Защитник "Шахтера" не видит больше смысла выступать за сборную Украины. В ближайшее время он намерен направить в ФФУ официальное прошение больше не вызывать его в национальную команду.

"Знаете, я, возможно, и какой-то неправильный. Но для меня моя страна - это Донбасс. Никто не будет спорить, что это уникальное место. У людей, выросших там, особый менталитет, свои понятия. За "Шахтер" я готов отдавать себя всего без остатка. Но я не могу играть за сборную бандеровцев. Последней каплей стала наша субботняя игра во Львове. Чего только я не наслушался с трибун. А эти баннеры львовских фанов? Кто на них изображен? Шухевич и Бандера - они же преступники. Нас так учили в школе на Донбассе. Поэтому лично я за "Объединенный чемпионат". Донбасс был, есть и будет с Россией. И если бы сейчас на дворе была середина 90-х я бы как Витя Онопко начал выступать за российскую команду. Не задумываясь", - резюмировал футболист в одном из интервью.

А в это время многие его коллеги по сборной помогают бойцам защитить страну от агрессора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ОкРемої теми про збірну немає, закину сюди.

Ну не підар....

звідки інфа?

гугл каже, що з сайту донбасс.уа.

ні самого інтервю, ні звідки взяте інтервю.

поки що схоже на вброс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писав з тел., донбас юа.

Не можу з фб стягнути ссилку.

Може й так. Але він ж ніколи як не співав гімн, так і не підтримував Україну. Його нейтралітет наштовхує на ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у найближчих матчах збірної у вібдірковому етапі до Євро-2016 - проти Македонії (9 жовтня у Скоп'є) та Іспанії (12 жовтня у Києві).

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар" Донецьк), Денис Бойко ("Дніпро" Дніпропетровськ), Микита Шевченко ("Зоря" Луганськ).

Захисники: Артем Федецький ("Дніпро"), В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо" Київ), Андрій Пилявський ("Зоря").

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (усі − "Динамо"), Руслан Ротань ("Дніпро"), Тарас Степаненко, Максим Малишев (усі - "Шахтар"), Руслан Малиновський, Олександр Караваєв, Микита Каменюка (усі - "Зоря"), Анатолій Тимощук ("Кайрат" Алма-Ати, Казахстан), Євген Коноплянка ("Севілья", Іспанія).

Нападники: Євген Селезньов ("Дніпро"), Пилип Будківський ("Зоря"), Артем Кравець ("Динамо").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Угорці вчора перемогли Фарери і обійшли нас. Греки програли і залишаться вже останніми. Отже, лише ПЕРЕМОГА над Іспанцями дозволить претендувати нам на 3-є прохідне місце. Що є малоймовірним, на мою думку. Плюс, обов'язковою є перемога над македонцями. Ось так: знову намальовується плей-оф. Ну, а плей-офи ми грати "вміємо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора перемогли Фарери

А хтось сумнівався? :) Там по таблицях груп пройтись, подивитись всі зіграні матчи і стає відразу зрозуміло, хто на що гаразд і що нас лише чудо може врятувати, щоб не попасти у плей-оф, а чудес, як кажуть, не буває. Так що готуймося до... і вже не важливо як ми зіграємо дві останні гри, ну хіба що чисто престиж :) Плей-оф - наше фсе :) Слава Фоменку! :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше за свою історію на ЧЄ пробилась збірна Північної Ірландії....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кількість глядачів десь на рівні чемпіонаті району... і то якщо грають середняки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хач - клоун! Мінус 1 гравець на гру з Іспанією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плядь, Сидорчук - ще один інтелектуал і ще один гравець в "мінус" на іспанію....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сто прпоцент Фома сказав берегти очко всіма силами. Тобто фолити в центрі, а то не дай бог македонці забють, а два голи наші зроду не відіграють. Тому обережність, обережність і ще раз обережність.

А хвилини з 85 ї підуть вперед.Ну і свіжі нападники вийдуть на 90й.

Зграя левів під орудою барана перетворюється на зграю баранів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він своєю обережністю ЧС просрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГОООЛЛЛ!!! Бля... ну хоч так))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті!!!! ГООООЛЛЛЛ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один Шиков грає))!!!

Ги)) десь всетаки навчився,ой у когось,ой хтось навчив))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сябри то словакам не здаються... 0-1 і далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...