Перейти до змісту

Посоветуйте как быть

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

І не те, що просто знайти квитанції, за два-три роки хтось пробував щось розгледіти на тих квитанціях ?

На днях спробував - не завжди вдається, тепер намагаюсь сканувати всі важливі квитанції і документи.

Правильно, чеки за рік вицвітають, треба робити копії. Хто б міг подумати, що до такого дебілізму дійдемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не те, що просто знайти квитанції, за два-три роки хтось пробував щось розгледіти на тих квитанціях ?

На днях спробував - не завжди вдається, тепер намагаюсь сканувати всі важливі квитанції і документи.

Правильно, чеки за рік вицвітають, треба робити копії. Хто б міг подумати, що до такого дебілізму дійдемо.

яка влада такі й справи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

і чоловік який прибув з "підтримкою американських президентів" вирішили це питання без штрафмайданчика

...

А тепер уявіть, що цей "добрий" ДАИвер не брав би хабаря в 50-100 уо, забрав би авто на штрафмайданчик, лишив би діток на морозі, і врешті-решт ціна помилки в МРЕВ виросла б до 700-1000 уо (як у ТСа)? І я впевнений, що businka ще й вдячна була даївцю (це не укір). І згадується мені одна яра перепалка на Борді, що ми самі розвиваємо хабарництво, даючи хабарі.

І от в даній ситуації постає дилема:

- дати хабар в 100$, які заробить рядовий ДАЇшник, який потім поділиться з керівництвом, і тим самим "підливати" корупцію

для подальшого її росту, але при цьому не бути на морозі, при машині, і мати купу часу для вирішення проблеми, чи

- лишитись на морозі, штрафмайданчик, евакуатор, біганина без авто, купа довідок, можливість пошкодження\розкрадання

авто, сплативши 700$ "офіційно", і бути з чесним сумлінням але біднішим, хоча з тих грошей потім свої бариші отримає

керівництво ДАЇ, що кришує стоянку, дармоїди (охоронець, евакуаторщик), тим самим всеодно підтримуючи корупцію.

І як поступати (риторично)?

"Абідна", що потім з таких штрафів ще й отримують зарплати ті, хто спеціально чи безолаберно створює такі прецеденти: робітники виконавчої служби, МРЕВ, ДАЇ, і їх не пече, що вони поганять життя хорошим і чесним людям

І це не тільки з автомобілями так, вся система така, без хабаря нічого (ну майже) не вирішується малою кров'ю...

Так, я була дуже рада що він взяв гроші, бо людський фактор в ньому був геть відсутній, міг би просто пошкодувати мене з маленькою дитиною,якій заледве виповнився місяць,на руках, різдво, святвечір, тим більше правил я не порушувала, зупинили просто так, превірили документи і сказали відрийте багажник.

Тут справа за кожним, хоч давай хоч не давай, але тут не зовсім ясно де ти виграєш. Місяць назад, один мій знайомий пішов на принцип з ДАІвцем-попрошайкою, бо був впевнений в своїй правоті. Ціна питання була 100 грн, але для нього це були майже останні гроші, попрошайка попередив що заберуть авто на штрафмайданчик, і він не знаючи останніх розцінок за штрафмайданчика сказав забирайте. Через день (бо була неділя) пішов за машиною і опупів. Це "задоволення" обійшлось йому в 1500 грн. От і кому він що доказав? Хоча до останньго був впевнений що йому нічого не буде. Особисто я за взятки, в наш час це економить кучу нервів, а інколи і коштів, але вибір завжди лишається за нами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...