Перейти до змісту

кремова весільна сукня

xl2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт, хочу вашої поради! Вибрала собі кремову весільну сукню яка мені дуже подобається (майже біла, тільки віддтінок кремовий), а родина проти..... Мов, неможна, потрібно сукню білого кольору! А на вашу думку якого кольору має бути сукня???

Опубліковано

тобто нема ніякої різниці??

ох...))) мені також)) але цей варіант більш підходить на "першу брачну ніч"))

Опубліковано

тобто нема ніякої різниці??

ох...))) мені також)) але цей варіант більш підходить на "першу брачну ніч"))

УУУУУУУУУУУУУУУ круто!

Опубліковано

ну да))) але такого точно не буде.

хоча після весілля :_07:чоловіка збадьорити :_07:

Опубліковано

Якщо чесно то вдівай що хочеш, це по ходу твій найкращий день і ти виходиш, ти не родичі, хто там ще друзі, ти кайфуєш!!!!!!! пустися "Во все тяжкие"))))))))

Опубліковано

ну я теж так думаю, але потім пліток буле "вагон"....

Оце точно і якщо нам молодим Пофіг! то батькам потім соромитись не понятно із-за чого((((

Опубліковано

ну все ж таки, чи варто купувати кремову весільну сукню??

Опубліковано

чому соромитись ... всім не вгодиш ... на весіллі яке б воно кльове не було ... комусь дай щось не сподобається ... і ізза цього переживати

Опубліковано

ну все ж таки, чи варто купувати кремову весільну сукню??

ДААААААААААААААААААААААААААА! купляй все що хочеш, а я йду спати)))))))))))шутка.

Ну раз так, то чесно я не знаю,ти сама вирішуй ти наречена.

Опубліковано

Боже, скільки ще триватимуть оці ось дурезні осуди людей- не те вдягнула, не так стала, не за того вийшла - обговорюють лише ті, кому своє життя скучне.

вибирайте що вам подобається. бо сьогодні вони кажуть що вдягати, завтра як жити з чоловіком, а потім будуть осуджувати якщо щось не так будете робити - це людька натура.

будьте щасливі і довгих літ вам життяю

p.s. моя жінка шила собі шикарну сукню кольору ейворі - якраз те про що ви кажете - чудово у ній виглядала

p.s.2 знаю тут одного гарного фотографа - якщо що - звертайтесь )))

Опубліковано

Боже, скільки ще триватимуть оці ось дурезні осуди людей- не те вдягнула, не так стала, не за того вийшла - обговорюють лише ті, кому своє життя скучне.

вибирайте що вам подобається. бо сьогодні вони кажуть що вдягати, завтра як жити з чоловіком, а потім будуть осуджувати якщо щось не так будете робити - це людька натура.

p.s. моя жінка шила собі шикарну сукню кольору ейворі - якраз те про що ви кажете - чудово у ній виглядала

порадьте, буду вдячна!

Опубліковано

порадьте, буду вдячна!

це я про себе ;)

Опубліковано

16520_f.jpg

подобається

як на мене суть не в кольорі, а в фасоні сукні. Якщо сукня буде візуально суперова, то кольором знехтують.

Беруть білий бо якщо є багато рівних гладких поверхонь то білий більш класично дивиться.

А старше покоління звикає до СТАНДАРТІВ! дорогу життю і різноманіттю, тому вносьте свої КРАСИВІ КОРЕКТИВИ)))

відстоюйте свою думку, це Ваше свято! і всі памятатимуть не банальну білу сукню, а те що Ви одягнете!

п.с. в більшості випадків люди зовсім не памятають через пів року точно як був одягнений наречений і наречена!

а на камері і здалеку все так банально.

Опубліковано

Хто платить,той заказує музику.

То хто платить?)

за що платить, щось не зрозуміла...?

Опубліковано

Біла сукня нареченої символізує чистоту та непорочність. Якщо це стосується Вас, тоді бажано білу. У іншому випадку - ту яка подобається саме Вам (весілля Ваше, а отже і правила Ваші))

Опубліковано

Якщо слухати "поради" всіх підряд то не те що заміж/одружуватись не треба, а й жити на цьому світі не треба.

Коли я одружувався, є в нас сусіди ї.....ті на всю свою голову, кинули інфу мол що моя дружина вагітна тому заміж виходить. Але весілля в 2008 р. було, а народила рівно через 2 роки і тиждень після весілля. От так вот вона ходила більше 2-х років вагітна.

Потім при нагоді я тим конченим сказав, що моя народила дитину, з їх слів виходить дворічну

а їх доця, яка виходила не по зальоту, теж з їх слів, народила 4-х місячну дитину від дати весілля.

Це я про що? Ах да. Не слухайте нікого, якщо виконувати все що скаже тато, мама, дід, баба то можна ніколи не одружитись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...