Перейти до змісту

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це? Які взагалі причини найчастішого виходу з ладу пристрою... не беручи до уваги те що можна легко виправити як ото вихід з ладу вінчестера (хоча теж дуже часта причина). Чи критичною є пилюка в клавіатурі, а скажімо не кава або шкаралупки від соняшникового насіння?

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

не критично взагалі, до самого контакту кнопки пилюка фізично не дістанеться, а щоб пошкодити "качєльку", на якій тримається кожна окрема кнопка треба добрий кавалок збитої пилюки

Опубліковано

Якщо параноїк, нехай замотає в поліетиленову торбу.

Якщо ж ні, раз в декілька тижнів - перевернути клаву догори дригом - постукати рукою, всяка кака - випаде.

П.С. Найкращий рецепт - не жерти за компутером і частіше прибирати в приміщенні :).

Опубліковано

Якщо параноїк, нехай замотає в поліетиленову торбу.

мені так "подобається" коли пульт замотують поліетиленом...

Клави замотані ще не бачила, але не виключаю вірогідності їх існування :)

Опубліковано

Пилюка легко змивається під душом за допомогою прального порошку і щітки.

Опубліковано

ну тоді після цього вангую нову тему "В кого зремонтувати ноутбук" :)

Опубліковано

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це?

з точки зору гігієни вона хвилюється правильно - клавіатура та мишка справжній розсадник бактерій і т.д., але щоб клавіатура зламалася через пилюку, то це малоймовірно. Хіба через нажаття на клавіші з надто великою силою, пролита рідина.

Опубліковано

Чи критичною є пилюка в клавіатурі, а скажімо не кава або шкаралупки від соняшникового насіння?

Кава, чай, вино, сіки, йогурт, син попісяв - з таким зверталися, а от щоб клавіатура перестала працювати через пил - такого ще не було.

Опубліковано

Iresjka, пыль и грязь в клаве ноута вообще не критично, пока клавиши заедать не начнут, конечно. обычно выходят из строя именно после пролитой жидкости, но и тут многие современные клавиатуры/ноуты защищены: есть отверстия для стока, клавиша лабиринтной формы. впрочем, от пролитого чая это не спасает. перевернуть и потрясти поможет слабо, так как кнопка внутри имеет форму раковины, часть мусора всё равно там останется.

Опубліковано

один клієнт регулярно раз в місяць приносив ноут на чистку (десь він в нього в цеху стоїть, вравда я до цих пір впевнений що він ноутом підмітає цілими днями грунтову дорогу ), що я вже в тому ноуті не міняв - і кулер, і вінт і ві-фі, аудіогнізда, привід...а клавіатура, там клавіш за брудом не видно, до цих пір справно працює

Опубліковано

думаю не критично :) в кожного свої таракани :)

я от хвилююсь через брудне взуття наприклад...

P.S.: що, лише мені здалося що питання про психічний стан подруги ? :)

Опубліковано

Вельми дякую за те що поділилися досвідом... :) Це дуже важливо. Покажу тепер ваші відповіді подрузі, а то мені вона не довіряла у цьому питанні. І ще... дуже позитивні та вельми кумедні часом відповіді. Дякую за УВАГУ!

ну тоді після цього вангую нову тему "В кого зремонтувати ноутбук" :)

А після такого його ще й відремонтувати можна? :) Хіба добре висушити... перед тим як включати.

Опубліковано

Зазвичай подруги переживають я не залетіти або навпки як то залетіти. А тут таке.......... :)

Ну це стандартна опція... :)... Форум Комп'ютери комплектуючі і периферія. цим не займається. :_08:

Опубліковано

Взагалі то це вкрай важливо :0118: ... там же куча атроморфірованих вірусів і небезпечних генномодифікованих бактерій :0141: Скажіть щоб чистила кожен день клавіатуру і руки кожен раз мила до і після ноута!!!! Іначе капец...всЬо.....неІзбежать попАданІя на пальці.... :_21:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...