Перейти до змісту

Як би на вас вплинув цікавий сюрприз від коханої людини у віршах чи малюнках?

Iresjka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо взяти наше щодненне життя та побут і свята. Дехто робить подарунки матеріальні і тільки по святах ... деякі особини люблять дарувати маленькі сюрпризи та/чи увагу часм від часу й несподівано... А от чи вплинули на вас... і які цікаві / пристрасні / банальні / матеріальні-нематеріальні ... Що саме вас би вразило і який ефект від цього? Що на Вашу думку найефетивніше... ділимося порадами... та враженнями.

Опубліковано

Ок. Наприклад мені було б приємно якби хтось подарував мені цікавий оригінальний хендмейд. Не скажу що це особливо б змінило відношення до людини, але мабуть наші відносини мали б таку приємну мить як цей подарунок. Не обов'язвово матеріальний, можливо лист або пісня записана на диск. Чи чсудові вірші... збірка чи на тому ж диску. Цікава приємна зустріч... спілкування це завше приємно. А файно організоване ДН із культурною програмою мабуть це не звичайне поїсти поговорити... :0159:

Буває навіть що якість не головне у цьому питанні... а щирість та відкритість і емоційність того що є сюрпризом.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Раніше я просто обожнював робити подарунки, зроблені власноруч. І як Ви пишете, Iresjka це були не обов"язково матеріальні речі. Я люблю робити речі руками, особливо виточувати по дереву -- підсвічники, кухлі, фужери, кубки... Чи випалювачем на фанері щось "намалювати", ну але то все совдепом попахує звісно))... просто я дуже люблю такі речі робити і мені подобалось їх днями виробляти, доводити до ідеалу, лакувати і потім дарувати. З нематеріального я використовував більш широкий спектр "подарунків" -- я писав оповідання, новели, присвячував їх людині, присвячував виконання якогось музичного твору на ф-но, особливо класно виходило це вночі, влітку, десь близько півночі, відкриваєш навстіж вікно і в повній темноті наощуп граєш. В такій обстановці особливо проймаєшся музичним твором і технікою виконання. А ше фішка була в мене така -- компонувати музичні збірки -- наприклад зліпив до купи трек на 75хв з різних пісень, на той час я ще їх "захоплював" записом з ефіру радіостанцій МР3 плеєром -- і там всяка різна попса переважно типу "плацеби", Лободи, ЮТА, Город 312, Кузьма... але такого ліричного характеру, а між піснями переходи ставив різноманітні звуки, теж записані мною з природи -- спів солов"я, проходження потяга, гроза, потічок... причому такі звуки вплітались в кінець пісні і в початок насупної, тобто виходив безперервний трек. ше до того записував подібне на касети, там формував в основному із Вангеліса. Ну і це записувалось на диск/касету, обгорточку в коробочку малював чи вручну коли небуло ше компа, чи в корелі і роздруковував. Ну, відчуваю, купу всякої хєрні понаписував Вам, але просто не думав, що є люди які цінили б такі дарунки, і трохи прорвало... Зазвичай ціняться дорогі речі, коштовності, але можливо я зараз напишу якусь крамолу, -- людина робить такий подарунок суто вклавши гроші. наприклад каблучка -- виготовив завод, запакував, в магазині лежить, ми прийшли, виклали гроші і потім "під словесним соусом" загнали покупку об"єкту дарунку, тобто питання стояло суто в грошах, вартості подарунка, а ніяких особистих якостей, душі крім слів при акті дарування ми не вклали в дарунок. З книжками трохи інша ситуація, там присутній момент індивідуальності. А от те, що зроблене своїми руками, стараннями, щиро -- нехай і недуже естетичне чи акуратне)), але щире, це як рукотворна частинка тіла творця подарунку із закладеним у неї духом серця і почуттями. Яскравий приклад таких дарувальників найдете в серіалі "Друзі". Здогадались хто? Фібі Буффе )). І відповідно персонаж особливий -- наівна, щира, з дитячим серцем жінка, творча і винахдлива.

Звісно часто хочеться чогось конкретного матеріального -- новий телефон, курту і т.п. В такому разі дарунок зроблений своїми руками розчарує, але ліміт дарунків не обмежений же, то можна їх поєднувати

Опубліковано

Дуже приємно що є такі талановиті та щирі люди. ) Ви запропонували стільки цікавих подарунків, на будь-який смак. Та ще й з душею... А це по моєму найголовніше у подарунку... коли вона його виготовляє або вибирає. А справді подарунок що придбаний і подарований з душею також несе цінність. особливо якщо в цей час думати про людину якій його даруєш... і її потреби і настрій. Не обов'язково всім бути ювелірами. Кожен дарує по своєму і що може і готовий подарувати.

Опубліковано

Дякую!

Я ше подумав -- це питання є досить диференційоване. тобто наприклад уявіть, що Рінат Ахметов дарує Вам саморобну відкритку і квіточку)) Тобто по можливостях і статусу він як мінімум міг би подарувати Вам машину). Але якшо у Вас з людиною існують особливі стосунки, довготривалі, то звісно це має сенс (рукотворний подарунок). От в цьому сенсі пригадайте себе в першому-другому класі і як наші мами балділи, коли ми дарували їм саморобні відкриточки, зроблені своїми руками на уроках праці і малювання. Мені вже буде 27 років, а в моєї мами досі дома є схована така відкриточка і моя і братова. Тобто якшо це є близька людина, то саморобний подарунок має принести найкращий результат. І також моя особиста думка -- найкраще такі дарунки "ідуть" поза святами, на свята і визначні дати доречно все ж дарувати щось матеріальне ну і + саморобне. Ну це моя особиста думка, з власного досвіду. Це вже є технології якшо можна так сказати, але вважаю варто поділитись досвідом))

Опубліковано

Так. Звичайно дуже приємно, що людина віднайшла для тебе свій час, натхнення та думки. І окрім того по тому як зроблена річ і що подаровано можна визначити, як людина до вас відноситься, чи можливо її наміри. А ще її характер. Адже в основному ми даруємо людині те що подобається нам і що ми вважаємо доцільним. Ну звичайно окрім тих випадків коли ми знаємо смаки "жертви". :_07: . І навіть у цьому випадку ми самі вибираємо подарунок і також майже завжди він подобається нам.

Але багато панянок і взагалі людей... при цьому окрім звичайного подарунка чекають коштовний. Навіть якщо це не Ренат, а просто більш забеспечена особа. І навіть при цьому вони очікують подарунок який би сподобався саме їм. Зважаючи на ситуацію з доходами та видатками громадян... в принципі, логічна ситуація.

Опубліковано

Добре хоч не стрептококи)))) ... цiкавий подарунок. В принципi непоганий. Але може ще й щось що не стосуэться сексу... ))))

Опубліковано

взагалі це дуже цікава тема, яка надзвичайно розгалужена в силу різних варіантів і ситуацій, і я вважаю. що є сенс підняти її на вищий рівень, це ж цілина для науки психології

• 1 рік потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

приємне і корисне, це - завше добре. от чому тема ніколи не втратить своєї актуальності.

так... то кльово виділити час для налагодження та гармонізації того теплого що є між людьми.

будьмо чесними. усі ми любимо як про нас піклуються.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...